Раждане в Болница “Лозенец” Правителствена болница

• 38 577
  • 379
  •   1
Отговори
# 375
При естествено раждане присъства ли бащата?

# 376
Имаше вариант за присъствие на бащата при секцио, мисля се плащаше такса, върти ми се около 300лв.
За нормално раждане не знам.
Ако мога..аз не бих присъствала.. камо ли мъжа ми да идва 😂😂😂
В кръга на шегата, разбира се..
Всеки знае за себе си 😁
Успех и леко раждане! ❤️

# 377
Здравейте,

Някой раждал ли е наскоро в болницата, тъй като личният гинеколог ми препоръча да ме сцепят странично и да си искам упойка? Ще съм там след 2 седмици с ДР Лещарска съм насрочила час. Мненията и опитът ви ще помогнат. Благодаря предварително.

# 378
Насочили сте се към най-добрата! Доверие на 200% от 100! Споделете с нея въпросите и страховете си и чуйте нейното мнение. Тя знае как и какво да Ви "поднесе" за Ваше най-добро! Преди 2 години попаднах на нея случайно и добре че беше тя, за да "поправи" случилото се в Майчин дом.
Успех!

Здравейте,

Някой раждал ли е наскоро в болницата, тъй като личният гинеколог ми препоръча да ме сцепят странично и да си искам упойка? Ще съм там след 2 седмици с ДР Лещарска съм насрочила час. Мненията и опитът ви ще помогнат. Благодаря предварително.

# 379
Насочила съм се за раждане в болница Лозенец (30 г.с.), все още не съм избрала лекар, но бих искала да попитам раждалите там, каква е процедурата при самото раждане (за естествено и секцио) и има ли списък с нещата които трябва да се носят?

Общи условия

Активация на акаунт