Бисерна аз будя в определени ситуации - когато е станал много рано прави две спанета - едното сутрин към 9 и тогава го будя след час сън, че иначе следобед няма заспиване (или е с много нерви и убеждаваници) и после не изкарва до вечерта...и се обърква всичко. Като цяло и аз като Валя процедирам на режимен принцип и се старая да не се отклоняваме много от него.
Калина да ти кажа хубаво си реагирала - поскарала си се леко (на мястото на липсващата майка). За мен правилното е майките на по-големите деца да си ги учат че това е бебе (или по-мъничко детенце), че то не може да се пази, за това по-големите го пазят.
КатКа пропуснала съм развитието, ама е добре че нещата отшумяват.
Desita_ на период е това с пищенето и тръшкането надявам се (вероятно имаш достатъчно опит с каката) - та ще премине. Всичките ни зверчета са такива, да са ни живи и здрави - рогатички са
.За ортопеда - ние ходихме когато беше на 6 месеца. Нашата педиатърка ме увери, че преди навършването на две години какъвто и дефект да има (стъпване навътре, навън и т.н.) не се предприемат мерки, така че явно следващото посещение ще е около тогава.
Айде весел ви ден!

)

И какво - ами тя милата се раздивяла, превъзбудена - едвам я приспах в 11:15, за партито тръгнахме в 11:30, аз със зверско главоболие, отидохме в 12 (беше все пак далеч - в Бояна) и в 2 свеки се обади, че детето реве, да се връщаме. Ей такива са ни излизанията на нас.
, ако отида там ще накарам тази жена да ми обърне внимание и да се развика
" 
, но сега сме вяв ваканция.
И, Мартеа, аз не вярвам това да е период. При нас продължава вече 3 месеца, никакъв период не е това, а по-скоро граница - ясно показва детето че вече е сериозно пристрастен и отбиването оттук нататък става още по-трудно.