) По колко дечица са в група? как се справи тя в началото с некърменето през деня и най-вече заспиването?
беше споменал, че следващ профилактичен преглед е, когато детето е проходило. имате ли такъв спомен? някой ходил ли е на такъв преглед? 
ама то така трябва да бъде,и аз така щях да реагирам...
В резултат на това Мишка си няма никакъв режим, заспива по никое време, защото спи от 19до 20ч. примерно и после откарва до полунощ. Но не мога да я държа насила будна. Разчитам, че като поотрасне още малко, ще се нагоди сама. Ако я събудя без тя сама да е станала, после си отравяме взаимно живота.
Друг е въпросът, че малко по-големите пак са си малки и слабо разбират, че съвсем малките нямат инстинкти и не знаят какво е "варда, бебе" 

. Има дни в които спим по 90 мин., има и такива, в които спим по 3 часа. Станислава напоследък няма спокоен сън, но не го отдавам на следобедната почивка, щото спи, не спи все е крива.
) По колко дечица са в група? как се справи тя в началото с некърменето през деня и най-вече заспиването?
-аз щях да постъпя и по-зле с детето с моторчето...
...
....а до колкото знам и те като нас след 7 дни ще заминават на моренце...дано Дени да е по-добре...
, ний ша ходим във Варна и ще тормозим варненски мами за среща 
. Дано да се включи още утреПрепоръчани теми