... що излезна два пъти....
. Ама пък да поясня, че аз не съм противник на поизтупването на памперса (символично разбира се) или на лекото перване през ръцете на 100-тното повтаряне "там не"...
.И за кухнята,и за пералнята,и за шкафовете,и за компа,и за нье-то
.Пък за яденето на килима аз съм се примирила вече с постоянните корички хляб и парченцата бисквити не само по килима ами във всички краища на апартамента
,явно поне за сега така ще е.Дидка,не аз а Наси си изгуби гривничката.Беше т тия бебешките с плочка с изгравирано именцето,купихме му я за РД
.Нищо да е жив и здрав пък другото...Тиа,и аз го прилагам този метод с "наказването"в количкта,ама уви няма ефект
. 
много е сладка Теа...
А нещо антибактериално не пиеш ли за цистита? Можеш да си направиш отвара от мечо грозде, действа много добре, уроантисептик е, обаче извличането трябва да стане на студено, без да се вари, попарваш с топла вода и оставяш една нощ, прецеждаш и пиеш. Гадно, но помага. Ще помисля и за друг вариант.
Това е моделът, който задаваме. За да научим детето как да играе с играчките си , трябва да му покажем и то само с една играчка, а не да изсипваме коша с думите "Хайде, играй си сега" Пример: Ето това е нашата кола, брррррм,брррррм, отиваме на работа, обаче хоп, бензина свърши, трябва да заредим бензин, отиваме в бензиностанцията (флакон от лак за коса с втъкната сламка за маркуч
) наливаме бензин, хайде пак на работа, брм, бррррм и така. Трябва да ви призная, че точно този модел го изпробвахме веднага и ефектът е поразителен.Сега Преско фучи из апартамента с един камион, маневрира, товари в багажника всякакви неща, включително вода си носи за изпът и аз въобще не му трябвам. 

, нема да се нервираш, девойката ще става чистница 
, пих кидни чай, ще пробвам гроздето
,ама разбирам те защо ти е станало кофти.
То просто е невъзможно да е чисто.И аз му давам да ровичка тук таме и после подреждам няма как.
да вади багаж от куфарите- е вече наистина не съм наред с нервите 

. Значи одисеята с покупките почна с шкафчето за баня - чудесно, голямо, родно производство....е добре че беше супружието да го допроизведе, че да не му падат вратичките (спестили хорицата силикона, с който ги държат в определения размер, за да не изпадат от пантичките).... до тук добре...сега следва секцията - по модел е с един дълъг рафт най-отгоре, а ние си я поръчахме с два (нали сме ентелегенцията...требе място за книжките
).... специално се звъня на производителя за да се пита възможно ли е...отговор "да"...е да ама не....целия рафт както е по модел се държи на две тръби (мислех че са метални, а то....пластмаса) та се клати от всекъде....барабар с него и долния....айде днес ще се вдига скандал в магазина.Препоръчани теми