Къде в Пловдив??? - 81

• 34 644
  • 724
  •   1
Отговори
# 240
  • Euskal Herria
Къде мога да намеря магазин Триумф, за дамско бельо?
И на ул "Македония" - в Кичука има едно малко магазинче
(в къщата срещу спирката след светофарите на халите, посока към Първо районно)

# 241
Дами, къде мога да занеса едни гуменки на детето, чиито велкро закопчаване не държи вече, да бъдат сменени. В района Център - Сточна гара - Събота пазар. И заслужава ли си изобщо подобно упражнение?
Обущарите на подлез Марица са ми сменяли. Нещо като 8 лв ми се върти,не съм сигурна. Не знам къде са след наводненията,преди време ми се стори празно. Има обущар в началото на Преслав ( идвайки от Руски),от лявата страна,след цветарския магазин и оптиката. Добре работи и той,гледам куфари също оправя.Някой пита за чанта,мож да провери там.

# 242
  • о`майна лунна нощ е
Дами, къде мога да занеса едни гуменки на детето, чиито велкро закопчаване не държи вече, да бъдат сменени. В района Център - Сточна гара - Събота пазар. И заслужава ли си изобщо подобно упражнение?
Обущарите на подлез Марица са ми сменяли. ....Не знам къде са след наводненията,преди време ми се стори празно. .....

Преместиха се горе - преди подлеза /от страната на аптека Марица, до магазин за кафе, един за стоки от контейнери, за играчки .... Точно срещу градинката е на редицата магазини и кафенета. Но вече е много по-малко като площ. Пак с жълти стикери на витрината. И персоналът е нов. Момичето, което преди правеше ремонтите, я видях скоро в друг магазин.

# 243
Не бих.
Щом не държи или са некачествени, или са носени много и евентуално скоро ще станат малки или ще понамирисват или от всичко по малко Simple Smile

Иначе ако са ти ценни ти се занимава, в продават комплекти с велкро от някоя кинкалерия .. с 3 бода се прави.
Ама чак пък на детски гуменки лепки Simple Smile

# 244
С лепило по лесно се слага ново велкро.
А инаше, опитай да го изчистиш с игла и почва да лепи.

# 245
Благодаря за отговорите, не се е зацапало самото велкро,нито са носени дълго време, а просто то явно не е качествено. Има кинкалерия наблизо, ще надникна дали могат да ми предложат нещо.
В тази връзка - развален цип на голям сак - на обущар, или на шивач да занеса за смяна?

# 246
  • Пловдив
Къде, освен Икеа, да гледам за готови модулни кухни? Без Виденов, моля Simple Smile
А за матрак 100/200?
Благодаря!

# 247
В тази връзка - развален цип на голям сак - на обущар, или на шивач да занеса за смяна?
Не си заслужава. В Джъмбо има големи сакове под 20 лв. А с новия цип и работата на обущаря ще ви отидат пак толкова.

# 248
Не е съвсем така. Имаме сакове, които са ми почти набори и не могат никак да се мерят с джъмбовски и т.н.
А дали обущар или шивач-трябва да се пита конкретния майстор.

# 249
Обущар. Трябва машината да е голяма и да дава възможност да се шият по-дебели неща. Ще трябва сама да купиш ципа преди това. Има избор в Мазиар. На гърба на сградата, която е до пешеходния мост. Ако гледаш моста от към главната, пада се в ляво.
Ако ти е удобно в Кършияка, обущаря, който е до Булсатком, на колелото на Панаира не отказва ремонт на чанти.

# 250
Да попитам и в тази тема Simple Smile

Търся добра оферта за кафе-машина под наем с капсули - Лаваца или друго добро кафе.
Някой, който е доволен от фирма-доставчик да сподели относно цени, качество на обслужване.

# 251
  • Пловдив
Аз носих сак с развален цип на шивачка. Оказа се,че ципът не е за смяна, подмени само металната част и нещо леко пристегна в края,за да затварят добре зъбчетата.
Иначе ми каза,че смяна на цип е 12лв.

# 252
  • Пловдив
Бенджи, матрак в голямата борса за матраци до Вис Виталис.

# 253
Препоръчайте зъболекар, от който стр доволни за махане на зъбен камък.

# 254
simpatikonia, ще мога да помогна по въпроса с фирмата чак след 20.08., в отпуск съм. А колегата, която движи тези въпроси и си контактува с тях също ще отсъства още две седмици.

Общи условия

Активация на акаунт