Що за мъж е това?

• 15 184
  • 342
  •   1
Отговори
# 30
Това се случва в дълъг период от време. Просто резюмирам. Добре, приемам, че не съм разчела правилно сигналите

# 31
  • Linz
Отговорил ти е в прав текст. Дали е вярно или не- няма значение.
Мъжът когато има интерес го показва недвусмислено и категорично. Има ли и най-малкото колебание- не си заслужава, поне според мен.
А тоя началник въобще не знам за какво го споменаваш в картинката... след като е обвързан и само си търси забивка. Какво е отношението му към ситуацията?! Ако не си го отрязала веднага, може и заради това да е отдръпването.

Въпросната тема беше нещо за кой трябва да направи първата крачка. Моето мнение е, че мъжът трябва да е активната страна и по всякакъв начин да заяви намеренията си към жената... това, ако жената цели връзка.

# 32
Споменах го, защото прояви интерес и действия към ситуацията и това ме обърка допълнително. За другото ще се съглася  - мъж, който не показва ясно намеренията си, всъщност не държи на тях

# 33
  • София
Охо, началникът е ревнувал...
Добре че си се отървала, голяма каша щеше да се получи.

# 34
  • Linz
Споменах го, защото прояви интерес и действия към ситуацията и това ме обърка допълнително. За другото ще се съглася  - мъж, който не показва ясно намеренията си, всъщност не държи на тях
Какво точно ти е объркал?? Той е ясен и въобще не трябва да попада в полезрението ти.
Трябва да се научиш да разчиташ сигналите на мъжете- те са доста ясни. А какво говорят не би трябвало да те вълнува, само действията имат значение, малките жестове в ежедневието.

# 35
  • Sofia
А какво говорят не би трябвало да те вълнува, само действията имат значение, малките жестове в ежедневието.
Ама, този, въпросният, даже не е и говорил. Simple Smile Бил е напълно пасивен, според написаното, а авторката си е въобразила някакви неща.

Brunetkaa, изненадват ме детайлите, които споделяш. Виждам, че някой ме е изпреварил назад, но как така за половин година само някакви неясни шегички в чата и кафе за 10 мин.?! Shocked Дори и да не сте правили секс за това време, при хора, между които прехвърчат романтични искри, налице са срещи, разходки, мини-екскурзии, по-задушевно опознаване, излизания в общ приятелски кръг. А това, вашето...
Не разбрах как така работите заедно, пък си узнала за обвързаността на въпросния господин чак след половин година и то – след като той лично ти е казал. Това също ми е много съмнителен момент. Да не би да сте в различни отдели и да не се засичате често? Нямаш ли Facebook-а му? Там би трябвало да има снимки с приятелката си и т.н. Никакви ли общи приятели нямате на работа, които да са запознати с личния живот на пишман-сваляча?
Нещо не ми се връзва...

Последна редакция: пт, 12 юли 2019, 18:11 от Blаck Cat

# 36
Black Cat не съм разпитвала за личния му живот нашите общи колеги и да, разбрах го от него след много време. Озадачи ме, защото докато бяхме в добри отношения, даваше вид на свободен мъж

# 37
  • Най-красивата страна
Човекът е обвързан и явно държи на половинката си.Не иска да се занимава с теб.

# 38
  • Sofia
Black Cat не съм разпитвала за личния му живот нашите общи колеги и да, разбрах го от него след много време. Озадачи ме, защото докато бяхме в добри отношения, даваше вид на свободен мъж

Не специално да разпитваш. Мисълта ми беше – седите с колеги в едно помещение или обядвате заедно. Всеки разказва някаква интересна случка от ежедневието си. За половин година толкова ли този човек не сподели нещо за себе си – как прекарва свободното си време, къде е ходил, какво е правил през уикенда? И толкова ли никой колега не го попита – "Абе, вие, с твоята, къде ще почивате това лято?". Съвсем нормална комуникация между "стари" колеги.
Този момент ми "бяга", затова и попитах дали въпросният ухажор не работи в различен отдел от твоя. Тогава донякъде бих си обяснила информационното затъмнение, в което си попаднала, по отношение на личния му живот. Rolling Eyes

# 39
Не мисля, че грешно си разчела. Просто си му станала излишна в житейската схема. Не се занимавай. Игнорирай го, доколкото е възможно. Не отговаряй шегичките му. Дръж се много любезно и много дистанцирано. Не ти е това късметът и този мъж като цяло не става.

А другите защо я питате кой е поемал инициатива? Забелязала съм, че ако чакам на мъж да инициира, има да си чакам.

# 40
Не е имало такъв момент. Ако беше имало, щях ли да съм толкова озадачена според теб?

# 41
  • Sofia
Това казвам – не знам в каква фирма работиш и какви са порядките там, но вие не сте комуникирали дори като нормални колеги, какво остава за нещо повече...
На практика сте били двама непознати през тази половин година. Не виждам нищо странно в развръзката, при това положение.

# 42
А другите защо я питате кой е поемал инициатива? Забелязала съм, че ако чакам на мъж да инициира, има да си чакам.

Ами защото мъжете не обичат лесните жени. Може да се възползват в даден момент, но в дългосрочен план... Особено за сериозна връзка си търсят и сериозни жени, които не са толкова леснодостъпни, камо ли такива, които сами им се натискат.
Това по принцип. Съгласна съм, че днес може би не е точно така и броят на мъжете кифли, които чакат жените да ги ухажват и печелят, да е по-голям. Ама тогава какъв е смисълът да се пита „Що за мъж е това“? То е ясно какъв може да бъде един такъв мъж.
Ама в случая май дори не става въпрос за такъв. Поласкал се е младежът от интереса, погалила му е егото, но в един момент се е отдръпнал, защото не е искал нещата да се задълбочават.
А може и шефът да му е скръцнал нещо.  Laughing

# 43
Ооо, той човекът си е чесал егото, че е харесван! Сигурно рядко му се случва и вероятно не изглежда кой знае как? Smiley Не ми звучи като голяма загуба за теб... Другия вариант... не харесва жени.

# 44
О, недей, моля те. Скоро споделих случващото се с моя брат, само че с пълни детайли. Той ме попита същото. Сигурна ли си, че не е гей? Да, абсолютно съм сигурна, че не е

Общи условия

Активация на акаунт