Що за мъж е това?

• 15 196
  • 342
  •   1
Отговори
# 315
  • Sofia
Е, каква "отговорност" може да носи за някакъв вял флирт? Simple Smile Това не ми звучи сериозно.
"Отрича и извърта ситуации в своя полза." – все едно, че е на разпит... Simple Smile

# 316
Е, каква "отговорност" може да носи за някакъв вял флирт? Simple Smile Това не ми звучи сериозно.
"Отрича и извърта ситуации в своя полза." – все едно, че е на разпит... Simple Smile
Да, вероятно така разсъждава и той, но различните хора възприемат ситуациите различно, в зависимост от личностните си характеристики. Аз никога не бих си губила и 5 минути от времето, за да флиртувам, шикалкавя и подобни за някого, към когото не съм убедена, че имам намерения. Говоря винаги в прав текс и се чувствам отговорна за резултатите от думите и действията си. Особено когато засягат други хора. Не бягам от отговорност, нито се отричам от действията си, без значение какво точно ми застрашават. Последиците също са си за мен.
От друга страна не мога да очаквам същото от всички останали. Те не ми дължат нищо. Всеки си пречупва нещата през своя мироглед и морал и за себе си е прав. От мен зависи да се предпазвам.

# 317
  • Sofia
Малко апокалиптично ми звучат нещата от последния ти пост. Според мен, вкарваш прекалено голям смисъл и тежест в маловажни ситуации. Това напряга излишно курса на общуването и отнема от лекотата му.
Ето и друга гледна точка – да не би да си тръгнала да държиш сметка на въпросния за някакви негови прояви, които не са ти допаднали? Мен лично, това би ме отблъснало в началото на едни любовни отношения, когато се предполага, че всичко трябва да е приятно и лежерно.

И, все пак, няма как да си сигурна, че въпросният флиртаджия те е подвел умишлено. Може на някакъв етап просто да се е отказал от връзка с теб – има право на това.

От мен зависи да се предпазвам.
Това много ми хареса, мъдър извод. Peace

Последна редакция: сб, 20 юли 2019, 21:31 от Blаck Cat

# 318
Ами може да извърта защото не иска да ти обиди с нещо..примерно. Какво да каже - в началото ми харесваше, ама после спря да ме кефиш. Ще ти хареса ли такъв отговор?

# 319
Ами може да извърта защото не иска да ти обиди с нещо..примерно. Какво да каже - в началото ми харесваше, ама после спря да ме кефиш. Ще ти хареса ли такъв отговор?
Честно казано да, повече ще ми хареса това, от колкото фиестата, която се спретна. Няма да навлизам в подробности от лични съображения Smirk

# 320
Малко апокалиптично ми звучат нещата от последния ти пост. Според мен, вкарваш прекалено голям смисъл и тежест в маловажни ситуации. Това напряга излишно курса на общуването и отнема от лекотата му.
Ето и друга гледна точка – да не би да си тръгнала да държиш сметка на въпросния за някакви негови прояви, които не са ти допаднали? Мен лично, това би ме отблъснало в началото на едни любовни отношения, когато се предполага, че всичко трябва да е приятно и лежерно.

И, все пак, няма как да си сигурна, че въпросният флиртаджия, че е подвел умишлено. Може на някакъв етап просто да се е отказал от връзка с теб – има право на това.

От мен зависи да се предпазвам.
Това много ми хареса, мъдър извод. Peace
За мен не са маловажни. Аз наистина си паднах по този мъж.
За другото,обаче, си права. Точно това направих. Ако гледаме моя принос за оплескването на ситуацията, това е един от тях. Напрегнах курса на общуването и му държах сметка за едно или друго в самото начало. Може да съм имала своите доводи за това, но като цяло една такава проява пред човек, който в момента си изгражда мнение и отношения с мен, води до всичко друго, но не и до хармонично приятелство или любовна връзка. Също създава определен мой образ в очите на отсрещния, който не е никак привлекателен Smirk
Като добавим враждебните и непредразполагащи обстоятелства около нас - кауза пердута

# 321
Е,сега историята се връзва вече.Продължаваш напред и това е...и не се опитвай да променяш човека от самото начало,изчакай поне да се ожените Simple Smile

# 322
 Ахаха! Това е добро! Stuck Out Tongue

# 323
Абсолютно права си, Брюнетка, мъж, който лъже, маже, манипулира, отрича се от думите и действията си (без значение от причините), не си струва. На такъв човек никога не можеш да имаш каквото и да е доверие.

# 324
Това че Brunetkaa e права за себе си,права е.Въпроса е,защо не се е получила връзката,за теб мъжете да не са играчки или неодушевени предмети,какво означава "(без значение от причините)"?

# 325
Абсолютно права си, Брюнетка, мъж, който лъже, маже, манипулира, отрича се от думите и действията си (без значение от причините), не си струва. На такъв човек никога не можеш да имаш каквото и да е доверие.

Това не е мъж на място, какво си мисли, че той може да врътка. Е, толкова ще си е повярвал, че... Laughing

Бееежжж от такива връткачи и се учете.

# 326
Това че Brunetkaa e права за себе си,права е.Въпроса е,защо не се е получила връзката,за теб мъжете да не са играчки или неодушевени предмети,какво означава "(без значение от причините)"?
За един стойностен човек (без значение мъж или жена) няма значение дали разговарят /спорят /флиртуват /пазаруват /работят /пътуват, няма значение и с кого, те Винаги са честни, открити, искрени. Човек, който лъже, маже, играе си игрички с теб, не е точен и качествен човек. Аз на такива хора нямам грам доверие и ги "изритвам" от обкръжението си. За какво да губя време и нерви с някой, който ме пързаля и на когото не мога да се доверя? Живота е кратък, искам само хубави хора около мен, не искам да губя ценни мигове с боклуци - хора, които не ме ценят и уважават.

# 327
Понякога има неразбирателство или неразбиране.Всеки има претенциите,че е свестен и другите са криви.

# 328
Не знам подробности, но да обвинявам някого в лъжа за това, че бил флиртувал пък после се отдръпнал ми се вижда прекалено. Разбирам да е давал някакви обещания, да е казвал, че иска връзка или нещо подобно и после да се отметне...Все едно всеки мъж, който флиртува с мен да го притисна и да му кажа - айде сега - щом си флиртувал, значи сега следва да се загаджим, няма шест пет, щом си казал А, сега ще следва В..или направо Я. Горе долу такава е постановката на авторката, поне от това, което ни е разказала. И сега какво се очаква от тоя човек, как да излезе от това положение...без да я обиди и да звучи тъпо. За един флиртът може да е просто обичйно поведение, за друг може да означава - първи стъпки към сериозна връзка. Въпрос на гледна точка. Много хора флиртуват просто защото им харесва, приятно е, забавно е....изобщо не означава, че целят връзка...и някак ми се вижданапълно нормално човек да се дръпне ако отсреща му излязат с някакви преетнции и сериозни очаквания. Никой не обича да бъде притискан и да му се прави разбор и  анализ на думите и постъпките. Щом нещата спонтанно не са се случили по време на тоя флирт, както обикновено се случват нещата, за авторката трябва да е било ясно, че по някакви причини не се предвижда продължение ...а не да го изправи на подсъдимата скамека и да произнесе присъдата "лъжец" и манипулатор".

# 329
  • Sofia
Брилянтно мнение на pandorina, адмирации!

Общи условия

Активация на акаунт