Изпитани сайтове за парфюми - 17

• 67 608
  • 754
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте! Искам да споделя некоректен търговец, елинор.бг, не знам как попаднах на тях, може би спонсорирана реклама в Гугъл. Получих това Не знам вижда ли се добре, при първо отваряне парфюмът се разпадна. Посъветвайте ме как да процедирам.

# 151
По същия начин, както сега - снимаш, предварително им звъниш да обясниш и връщаш.
Второ, не показвай инфантилност и не се хващай на банери и реклами от нета занапред. Има Adblocker-и, които филтрират трафика. Прочети по темата и се образовай. Успех!

п.с. После сподели какво се е случило. Върни няколко страници назад. Тук има служител на Елинор, ще ти съдейства.

# 152
  • Sofia
Mimozata, честита ти нова придобивка. Много да се харесате и с голям кеф да си го ползваш.
Сподели, моля те, какви са ти впечатленията от парфюма. Аз съм влюбена в него. Simple Smile)))

# 153
Здравейте! Искам да споделя некоректен търговец, елинор.бг, не знам как попаднах на тях, може би спонсорирана реклама в Гугъл. Получих това Не знам вижда ли се добре, при първо отваряне парфюмът се разпадна. Посъветвайте ме как да процедирам.
Ами както са ви посъветвали звъните в магазина и връщате.Според мен сте извадили късмет ,че поне сте нацелили сайт,който доколкото знам приема връщане и ще ви възтанови парите.Пишете все пак,какво е развитието.

Последна редакция: ср, 24 юли 2019, 09:45 от renji

# 154
По същия начин, както сега - снимаш, предварително им звъниш да обясниш и връщаш.
Второ, не показвай инфантилност и не се хващай на банери и реклами от нета занапред. Има Adblocker-и, които филтрират трафика. Прочети по темата и се образовай. Успех!

п.с. После сподели какво се е случило. Върни няколко страници назад. Тук има служител на Елинор, ще ти съдейства.
мислех, че поръчвам от нотино, наистина не знам как се случи Close Благодаря!

# 155
  • До сърцето...
Аз така и не разбрах, тестер ли сте поръчали? А не е - запечатан ли беше парфюма?

# 156
Не е тестер. Познавам аромата добре, от години го ползвам лятото, от летища се купува обикновено. В моите чанти е подлаган на какъв ли не тормоз, не е мърдала ни мрежичката, нито пулверизаторът. И ароматът за мен не е същият, дали е вече внушение от афекта не знам. Във фейсбук страницата им има и други оплаквания. Както и да е, докато пишех ми се обадиха, ще ми върнат сумата.

# 157
Mimozata, честита ти нова придобивка. Много да се харесате и с голям кеф да си го ползваш.
Сподели, моля те, какви са ти впечатленията от парфюма. Аз съм влюбена в него. Simple Smile)))

Страхотен е!Богато цветно-ориенталско ухание с мъничко уд.
Не мога да описва поетично,съжалявам.Но парфюма е разкошен.Топло му е в момента..

# 158
Връщала съм продукти на Елинор, спокойно и безпроблемно се случиха нещата.

# 159
  • До сърцето...
Не е тестер. ...
Както и да е, докато пишех ми се обадиха, ще ми върнат сумата.

След като не е тестер, значи е бил в запечатана кутия. Значи е некоректен производител?
След като ще ви върнат сумата, още ли твърдите, че е некоректен търговец?
На вас ви трябва общуване с Парфимо, за каляване на нервите (това добронамерено към вас го казвам) Stuck Out Tongue Winking Eye

# 160
  • на последния етаж
Имам ли право да върна два парфюма (единият тестер), които са тествани (пръснати по веднъж)? В сайта на Парфимо пише, че не може, но какъв е вашият опит?

# 161
  • Пловдив
Имам ли право да върна два парфюма (единият тестер), които са тествани (пръснати по веднъж)? В сайта на Парфимо пише, че не може, но какъв е вашият опит?

При Парфимо няма връщане. А проблемът какъв е с парфюмите? Съмнение за автентичност ли?

# 162
Как така няма връщане при Парфимо?
Отдавна не съм връщала, но ако получа тестер или аромат, който не съм разпечатала, не мога ли да върна?
За козметиката е ясно, че не приемат, но за парфюмите....
Ако принципно отказват връщане, това е недопустимо.

# 163
Как няма връщане? При дефектна стока не се ли води рекламация, както при физическите магазини? Рекламация, която са длъжни да отразят и разгледат.

# 164
Не е тестер. ...
Както и да е, докато пишех ми се обадиха, ще ми върнат сумата.

След като не е тестер, значи е бил в запечатана кутия. Значи е некоректен производител?
След като ще ви върнат сумата, още ли твърдите, че е некоректен търговец?
На вас ви трябва общуване с Парфимо, за каляване на нервите (това добронамерено към вас го казвам) Stuck Out Tongue Winking Eye
твърдя, да, защото според мен е менте на цена оригинал. Нямам път към летище тия дни, исках да видя кутията на оригинала, защото по спомен вътре е различна и имаше подобно "цилиндърче".

Общи условия

Активация на акаунт