Какво направих днес за себе си? - 5

• 43 883
  • 743
  •   1
Отговори
# 60
Мечтах.
И се замислям колко рядко използвах тази дума в минало свършено време - а това действие трябва да бъде само и единствено в минало време "Мечтах", или в сегашно - мечтая.
А аз допреди няколко години винаги съм мислела за мечтите си като за нещо, което някога, в бъдеще време, евентуално, може би ще превърна в истинска мечта, те са били мъгляви и безформени недоносчета. Но сега вече мечтая, съзнателно, цветно.
Сбъднах толкова много от тези премислени, оформени мечти. Прекрасно е!

# 61
  • Street of Dreams
Палачинки с бял шоколад и малини. Heart

# 62
От вчера- бях на маникюр и си купих нови обувки. В син цвят-отдавна исках такива!

От днес- сготвих любимо ястие за вечеря. И сега стоя с маска на лицето и си цъкам из форума!

# 63
Аз пък ще пропусна готвенето днес и отивам на заведение

# 64
Ако не ми мине котка път утре отивам на уикенд в Арбанаси, хотелът е хубав и изгледът също!

# 65
Сготвих си боб, а в хладилника има люти чушки. Отдавна ми се ядеше точно това макар да не трябва. Усещам как утре ще си превъртя играта. 

# 66
И аз палачинки, с брашно от елда, банан и бадемово мляко. Продължавам да чета “Чернобилска молитва”. По разказ- два на вечер, нямам сили на “един дъх”.

# 67
Почнах нова книга - ще я взимам на уикенда "Непокорни момичета" - нищо ангажиращо, но за сега ме грабна...!

# 68
След малко вместо на работа ще тръгнем накъдето ни видят очите. Дори не сме решили в коя посока. Ще обикаляме из България цял ден, само двамата.

# 69
  • София
Звучи много приятно. Жалко, че не шофирам по принцип. И аз бих карала на посоки. В България има много китни местенца.
Иначе съм намислила да си подновя абонамента за една малка библиотека, където помня, че имаше "скришни" части. Имам хубави спомени и мисля, че ще ми стане хубаво там.

# 70
Може ли на лични координатите на тази библиотека?

Станах преди всички, пия си кафето в тишина и спокойствие

# 71
  • Ако ви трябвам, да знаете, че съм на същото място, където бях и когато не ви трябвах.....
Днес ще пропусна работния ден......Разходка до Витоша ще направим семейно.

# 72
Пак пристигнахме на море за 3 дни.Четох книга на плажа и сега си почивам в стаята.Пълна релаксация!

# 73
Ходих на кислородна мезотерапия.

# 74
Бях на фризьор. Имам нова прическа, доста скъсена. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт