Крокодил

• 105 937
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
  • София
И ние днес бяхме на крокодилско. Имах доста работа и го направих между другото, та затова ползвах бутер тесто. Плънката я направих от кайма и зеленчуци (страшно ще му отиват кисели краставички, но нямах). Крокодилчето стана доста лесно и си замина още по-лесно. Остана ми само една снимчица от него. Sunglasses

страхотно кроки  Party
и аз съм решила да го права с бутер тесто ама се чудя дали да загрея преди това малко фурната преди да го сложа или в студена направо и нали не трябва да стасва бутер тестото

# 76
и аз съм решила да го права с бутер тесто ама се чудя дали да загрея преди това малко фурната преди да го сложа или в студена направо и нали не трябва да стасва бутер тестото
Когато ще печеш бутер тесто,фурната трябва да е загрята предварително до необходимата температура.Това тесто не втасва.Правиш крокодила и пъхаш във фурната.

# 77
Хайде да разкажа и аз за плънката, понеже вече два пъти го правих, а получих и 5 ЛС, с питане Grinning
Първият път го направих с нарязани кисели краставички, кашкавал, пилешко роле, гъби, маслини и най- отгоре кръгчета домати. Вторият път беше със запържена кайма, много лук, морковче, и гъби (абе като за пълнени чушки, но без ориза). И двата пъти се котира просто чудесно:)

# 78
Ето го и нашият крокодил от бутертесто. Другият път непременно ще е от тесто с мая, защото това не бухва така хубаво.

# 79
Ето го и нашият крокодил от бутертесто. Другият път непременно ще е от тесто с мая, защото това не бухва така хубаво.

Симпатяга Grinning

# 80
Мале-и аз се зарибих-а обещах на мъжо,че няма да кльопотя кухнята с месене в близкия месец-ще го пробвам непеременно!!

# 81
  • Шумен
Ето го и моя:

http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&IMAGE_ID=22435
Тестото е супер - и лесно се замесва, лесно за обработка, а е и много вкусно. Момичета, не се плашете от месенето, аз тоя път реших сама (без миксера) да се боря с тестото и чак се учудих колко лесно стана. Сложих 20 г. мая. Плънката я направих от зеле, но не се получи добре. Понеже тестото не е затворено плътно зелето не можа да се задуши хубаво - хрупа на места. Не че остана де Wink Мен ми беше повече зора да докарам формата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ванче, виртуални целувки от нас за чудната рецепта  bouquet bouquet bouquet

Последна редакция: нд, 16 юли 2006, 23:02 от anomalia

# 82
  • Spain
мама му стара ..направих го аз ..измоделирах го и ..ами изгорих го .. нали все по форума се захласвам - като ми замириса на изгоряло 4ак тогава се сетих  Cry

# 83
  • София
мама му стара ..направих го аз ..измоделирах го и ..ами изгорих го .. нали все по форума се захласвам - като ми замириса на изгоряло 4ак тогава се сетих  Cry
"ще се явиш на поправителен"  Flutter така ми казва моят като нещо не го уцеля от първия път, а и  мисля че и на теб няма да ти се разсърдят  Hug

# 84
И аз го опитах вчера и беше великолепен!Ако не сте го опитвали още не се колебайте!Това е моят съвет към вас!

# 85
http://photo-zona.net/index.php?APP_ACTION=DISPLAY_IMAGE&IMAGE_ID=22435
Тестото е супер - и лесно се замесва, лесно за обработка, а е и много вкусно. Момичета, не се плашете от месенето, аз тоя път реших сама (без миксера) да се боря с тестото и чак се учудих колко лесно стана. Сложих 20 г. мая. Плънката я направих от зеле, но не се получи добре. Понеже тестото не е затворено плътно зелето не можа да се задуши хубаво - хрупа на места. Не че остана де Wink Мен ми беше повече зора да докарам формата  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ванче, виртуални целувки от нас за чудната рецепта  bouquet bouquet bouquet
Ма от кога ви разправям да го пробвате тоз страшен крокодил. ooooh!Много лесно ,много вкусно. Hug
anomalia мерсаж за целувките.  bouquetЦелувам ви всички и аз  bouquet!Вие сте моята гордост.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
anomalia,крокодила ти е много сладък.Браво.  chef

# 86
http://community.webshots.com/photo/552205611/2723611140081919981AyzbxF

Ето го и моя, само дето не ми стигна тестото, а и времето за да направя хубава опашка и краката, но с вървящо бебе е просто невъзможно  Rolling Eyes Embarassed Stop

# 87
Stansi,не се вижда нищо. newsm78Дай поне линк,да го видим тоя кроко. Grinning

# 88
Поправих се, Ванче, дано да ви хареса на вид, мъжът ми направо се възхити на уменията ми Wink

# 89
Девойчета, четох, гледах, после обратно - гледах и четох, реших го за в петък да го заформя това к'удил, ама я кажете - като се оформи  целия - маже ли се отгоре с яйце преди печене* От толкова хубави крокодилчета май почва да ми се губи информация newsm78 newsm78 newsm78 вече

Общи условия

Активация на акаунт