16.07 - 27.07.2019 СЕДМИ КЛАС Успех на второ класиране!

• 123 238
  • 1 854
  •   1
Отговори
# 390
Ох, и аз не чакам класиране /вече е записан/, но съм силно съпричастна с вас и ви чета!
Много успехи на всички дечица и нека всеки попадне на желаното място!
🌷🍀🌷

# 391
  • София
Русалке, с най-добри пожелания - честит рожден ден!
Бъдете здрави и щастливи ти и всички твои близки хора!

# 392
   Ех, Русалке, прекрасна! Да си жива и здрава, щастие и късмет за теб и близките на сърцето ти хора!
  Хайде, момичета късмет и вяра, че каквото и да се случи е най-доброто за децата!

# 393
ЧРД, Русалка Flowers Sunflower да си здрава и доброто, което правиш, да ти се връща стократно! Весел празник!

# 394
Русалке, честито! Животът ти да е поезия!

# 395
  • София
Русалче, да си здрава и доволна, само хубави неща да се случват на теб и семейството!

# 396
  • София
Руслаче, и си мълчиш. Да си все така позитивна и готина и да продължаваш да разведряваш обстановката със стихове и задачи! И внимавай с маскарпонето, че червената рокля после кой ще я облича за следващия набор догодина? Joy

# 397
Русалче, и от мен само красоти да ти се случват!! Здраве, усмивки и безброй прекрасни мигове за теб и цялото семейство! Да ти е все така поетично и светло в душата!

# 398
  • София
Ей, дедукцията е голямо нещо, Фран  Simple Smile Благодаря за пожеланията. Като така или иначе стана ясно, очаквам си подаръците - похвали от ваша страна за прием на децата ви на желаното място  Simple Smile
С пожелание за много здраве, още безброй чудесни стихове и много радостни мигове!
Благодаря за цялото положително настроение, което носиш в темата! Бъди честита! Flowers Bouquet

# 399
Честит рожден ден, Пенсионирана Русалка! Пожелавам ти никога да не губиш вдъхновение, чувство за хумор и хъс за живот!  newsm67

Аз чакам. По принцип мисля, че знам какво ще се случи, но тръпката е голяма.

# 400
  • София
Ех, Руслаке заедно с Левски а? Хубав празник, тортички и вино!

# 401
  • София
Весел празник, Русалка!

# 402
  • София
Русалче, бъди здрава и много щастлива! Добрините, които вършиш да ти се връщат по сто и на теб и на децата ти!
Весел празник CakeBalloonNature Sunny

# 403
  • София
Честит рожден ден, Русалке! Прекрасен и слънчев ден!

# 404
В Русе още няма класиране! Ей, ще откача!
Нямам вече нерви! SleepyExpressionless

Общи условия

Активация на акаунт