Естетични корекции по тяло, лице и т.н. - 29 тема

• 67 236
  • 804
  •   1
Отговори
# 420
Днес правих Oxygeneo с радиочестота , много съм доволна , кожата светна , избистри се и придобия отпочинал вид .

След около 15 дни ще направя втора процедура .

# 421
3 месеца и филъра вече е разграден ??
Не е разграден напълно и устните ми не са в изходна позиция, но не искам да стават, а предпочитам постепенно да ги допълват. Има много по-обемни и твърди филъри за устни от по 1 мл, но аз не съм искала изведнъж драстична промяна и много обемни и напомпани устни, с каквито няма да се възприема. А, затова как ще изглеждат устните след 3 месеца не е все едно какъв филър и какво количество е сложено /при мен е 0,5 мл и е относително мек филър/. Например, когато съм правила три процедури като мезо с Рестилейн витал, ми поддържа кожата две години. Много жени са коментирали в темата, че при първо слагане на филър в устните го разграждат много бързо, но това с разграждането, е и много индивидуално. Знам, че трябва да се пие много вода, но аз това си го правя поначало. Имат значение обаче и други неща, включително и самият организъм и доколко интензивна е обмяната, доколко имаш подкожна мазнина по лицето, спортуването. Изобщо много неща са. На мен не само д-р Денкова, но и GP-то ми е казвало, че имам много интензивна обмяна, поради което не пълнея, макар да ям каквото си искам,  но това пък е фактор за бързо абсорбиране на хиалороновата киселина. За бягането Денкова ми е казвала също, че е такъв фактор, но не мога да се откажа от нещо, което обичам, заради едните филъри.  Скулите , които ми прави, издържат поне 10 месеца, което е доволно за мен. Ако ми сложи повече продукт, са издържали и по-дълго, но пък в началото са ми в повече. 

# 422
Това разграждане на филъра много зависи и от самия филър, как кожата ти го приема. И трябва да се пие много, много вода.
На мен Жувидерм и Принцес ми се разгражда много бързо, а Филорга не ми е мръднал в устата вече повече от 1 година😚 но пък за една приятелка Принцес е “дъбест”;), така че е доста индивидулано. За да се разгради за 3 месеца, значи просто не е твоя филтър👈

А, при кого слагаш Филорга? Струва ми се, че филърите им са от скоро на българския пазар и като че ли повечето дерматолози или поне тези, при които ходя, не ги познават и не работят с тях. А, аз съм ползвала и ползвам техни кремове и много ми харесват. Вероятно и филърите им са добри.

# 423
  • София
Аз слагам Филорга от 2-3 години вече. При Емилия Иванова в emy’s way. 👈🌞

# 424
А не е ли и опасно иглена мезотерапия на шия?  Все пак там е богато кръвоснабдена, каротидната артерия е там...чудя се за един плазмолифтинг на шия.

# 425
  • София
Здравейте, не знам дали въпросът ми е много за тук, но ще питам - къде мога да се подложа на карбонов пилинг без да ми одерат кожата и наистина да си разбират от работата? За София става въпрос.

# 426
Моля тези които са поставяли Radiesse  да споделят отзиви. По назад имаше някой доволен до колкото си спомням. Къде се боде, става ли за популване и по очите? 1 мл. достатъчен ли е за цялото лице? 
Колебая се между него или Restylane Refyne, който съм слагала преди година и половина и съм доволна.

# 427
Моля тези които са поставяли Radiesse  да споделят отзиви. По назад имаше някой доволен до колкото си спомням. Къде се боде, става ли за популване и по очите? 1 мл. достатъчен ли е за цялото лице? 
Колебая се между него или Restylane Refyne, който съм слагала преди година и половина и съм доволна.

Аз имам Радиес на шията , поставен преди месеци .Доволна съм от резултата , обра отпускането , кожата стана по - еластична и свежа .С Радиес предпочитат да работят шия и долна част на лицето .Под очите се поставя филър с по - малка плътност и в който има ХК .

# 428
Който не е виждал НЛО - ето , дори са успяли да го заснемат :

# 429
  • в 1001-та нощ

Аз съм много доволна от Radiesse, поставен в областта на бузите. Под очите не сме слагали, и не зная дали се поставя там. 1 мл не е достатъчен за цялото лице - изобщо. Една опаковка беше мсля 1,5 мл и се разрежда с лидокаин в различни концентрации, според нуждите и целите. при мен отидоха 2 опаковки, като според док от една опаковка не би имало нужния ефект. Доверявам му се и до сега не ме е подвел.

Сега, като приключа с моретата ще сложа 1 ампула и на ръцете. Морето оставя своите следи и на лицето ... винаги след море има една характерна дехидратация. Ще опитам да навакам с ХК на дражета, ако не е достатъчно - ще направя едно мезо.

Restylane Refyne е различен продукт, с различна конепция - най-добре с консултирай с лекаря - за твоя случак какво е по-подходящо.

# 430
Да знам, че има разлика между двата филър, просто мога да финансира само единият. Radiesse ще хидратира ли кожата? Ще имам нужда от хидратация след морето и попълване на тези от страни на носа/забравих им наименованието/

# 431
За хидратация (силна) и лек лифтинг ефект (цялостен), безспорен фаворит ми е Volite. Но вземайки предвид цената, има и доста добри алтернативи (почти същия ефект, но за по-кратко време. При мен трае около 3-5 месеца). За мен те са Juvederm Visage (5 ml) и Принцес Рич.

# 432
  • в 1001-та нощ
Да знам, че има разлика между двата филър, просто мога да финансира само единият. Radiesse ще хидратира ли кожата? Ще имам нужда от хидратация след морето и попълване на тези от страни на носа/забравих им наименованието/

Radiesse, не бих казала, че точно я хидратира, но я изпълва, и създава нова кожа отвътре там, където е инжектиран. Действа по-добре от просто хидратация за мен.

# 433

Radiesse, не бих казала, че точно я хидратира, но я изпълва, и създава нова кожа отвътре там, където е инжектиран. Действа по-добре от просто хидратация за мен.
Май ще го пробвам 1мл.пък до където стигне.

# 434
А за шия някой ще ми каже ли как минава процедурата?
там е доста деликатно

Общи условия

Активация на акаунт