Кауфланд - тема 37

• 69 594
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Дайте мнение за кашкавала да ходя ли или не

# 646
Днес имах работа в кв. Витоша и минах през близкия К. Стигнах само до Информация, момичетата там ме ядосаха и си тръгнах. Сетих се за мострите и питам, обяснявам на едно момиче, тя нищо не знаела и извика друга, която уж знае, но преди това ме попита дали са свършили в магзина Grinning. Дойде втората, отиде да търси, нищо не откривала, сигурно били свършили, НО да си запазя касовата бележка и да отида пак Grinning. Обясних й че не са обвързани с покупка и си тръгнах. Много ме подразни това, че не са си информирали служителите и само ми изгубиха времето, сигурно за много неща са толкова "в час".

# 647
  • оттам, откъдето започва България
Най-сетне си взех от безплатните мостри капсула Савекс и омекотител Семана, естествено, след уведомяване на централата на Кауфланд и тяхното съдействие.

# 648
# 649
Благодаря за брошурата! Simple Smile
С удоволствие изпих сутрешното кафе.
Ще ви бъда благодарна за мнение за възглавницата Алое Вера.

# 650
Благодаря, bobb!
Набелязах две - три неща ако отида. Мултикукър нямам. Но май предпочитам да дам за такова нещо повече пари и в друг магазин, с надеждата да е по-читаво.

# 651
И аз благодаря за брошурата.
Ще ходя за кафе Якобс, сирене Елена и крем сирене Арла.
Ако доматите стават - ще взема и от тях.

# 652
Благодаря за брошурата. И аз дребни неща набелязах.  Примерно пудинг на др Йоткер, домати, сирене...

# 653
На мултилукъра и аз му се чудих. А -ха да извадя 200 лв. И не ме спираше, че е от КФ, а вече много уреди имам. Някои ги вадя веднъж годишно.
Иначе от там съм си купувала хлебопекарната, тостер, последно сешоар пак Филипс,  фритюрник Всичко си работи безупречно.
Пък и за тия (без)пари нямах големи очаквания.

# 654
Интересно, обсъждания кашкавал го има зареден, не беше разграбен. Взех две парчета за пица да го пробваме довечера.

# 655
И аз взех. Хубав е...ама си мисля, че има причина да го намалят толкова... произведен е август, с трайност до април.

# 656
На мултилукъра и аз му се чудих. А -ха да извадя 200 лв. И не ме спираше, че е от КФ, а вече много уреди имам. Някои ги вадя веднъж годишно.

Мултикукърът, който си взех от ЍКауфланд на Филипс се оказа една много добра покупка, защото в него храната наистина става много вкусна. Но си трябва и място за него. Е, за голямо количство храна не знам доколко е рентабилно, аз в него готвя за 2-ма души.

# 657
И аз взех. Хубав е...ама си мисля, че има причина да го намалят толкова... произведен е август, с трайност до април.
Със сигурност има нещо.
Аз храня малко дете и не купувам такива намалени храни, а и ми се случвало продукти от промоция да имат ужасен вкус.

# 658
Аз съм попадала и на непромоционални продукти с гаден вкус. (по моя вкус имам предвид, че то всеки е с различен)

# 659
Аз съм попадала и на непромоционални продукти с гаден вкус. (по моя вкус имам предвид, че то всеки е с различен)
Под “ужасен вкус “ имам в предвид развалени.

Общи условия

Активация на акаунт