AVON само за представители 2019 & 2020

• 31 011
  • 550
  •   1
Отговори
# 195
  • София
Казва ми че  е необходимо да получа смс за верификация, такъв не получавам и ми изписва, че е неуспешно плащането. Но ми излиза само съобщение, че е необходимо да получа, изглежда в картата ми е проблема,  в смисъл нямам поле, където бих могла да изпиша кода, ако евентуално бях получила.

# 196
  • Русе
Казва ми че  е необходимо да получа смс за верификация, такъв не получавам и ми изписва, че е неуспешно плащането. Но ми излиза само съобщение, че е необходимо да получа, изглежда в картата ми е проблема,  в смисъл нямам поле, където бих могла да изпиша кода, ако евентуално бях получила.
Звъннете в дск /имат национален тел./ понякога имат проблем в системата и смс-те се бавят.

# 197
  • София
Благодаря ! Simple Smile

# 198
Мога, но на последната страница няма платежно. Опитах да платя, чрез виртуалната си карта отново , не става. Ако наредя плащане от личното си банкиранве на банковата сметка на Ейвън дали ще е ок ?

Важното при плащането е номерът ви на представител и сумата. Изисква се номер на фактура като основание , за нвго можете да изпозлвате номер на която и да е предишна фактура , без разлика. Имах аз едни такива тревоги как става плащането какво се отразява , може ли да се загуби, да отиде при представител заради друг номер на фактура. Оказа се че най-важното е номера на представителя който е уникален. И сумата, която всъщност ще пристигне към вашия профил.  която може да е от две, три фактури, или колкото сте решили да платите наведнъж. Ако е повече от сумата отразена в баланса ви - ще ви запази като аванс с знак +. Ако е по-малко, значи че ще дължите още на ейвън. Надявам се да обесних понятно.

Казва ми че  е необходимо да получа смс за верификация, такъв не получавам и ми изписва, че е неуспешно плащането. Но ми излиза само съобщение, че е необходимо да получа, изглежда в картата ми е проблема,  в смисъл нямам поле, където бих могла да изпиша кода, ако евентуално бях получила.

Аз плащам с карта. След като въведа вид карта и номера и трите пооследни цифри и натисна изпрати - на телефона ми се получава смс , който въвеждам в полето. Иначе плащането не минава. Аз съм с ПИБ , до сега не мимсе случвало да не получа смс. Освен това в настройки на картата трябва да е указано, че може да се правят плащания по интернет.

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 14:56 от _re_ge

# 199
С карта на ДСК тийнейджърска имаме същият проблем с плащането. Зная за лимита, които имат тийн картите, но въпреки че не се надвишава този лимит, пак не става плащането заради липсата на есемес с код.
Така открих още 1 причина (освен таксите) да не пускам поръчка.

# 200
Тези  смс с кодове за плащане, е все едно верификацията/подписване,че вие правите плащането и мисля са безплатни. Поне на мен досега не ми е вземала банката пари. Може би зависи и коя е банката. Преди бяха 3д парола

# 201
Зная какво е кодът, зная, че не се плаща, имах карта на CCB, там имах своя парола за верификация, сега с тийн ДСК нямаме.

# 202
С тези карти тийн не съм запозната за онлайн плащания как е, може би допълнително трябва да изискате такава функция... ДСК...най-тромавата система и  по принцип не я харесвам, но след сливането на Експресбанк ми прехвърлиха сметката и още не съм я ползвала новата карта. Ако нищо не се е променило за последните 6 г.си закривам сметката директно. Ползвам си другите сметки.

# 203
  • София
Благодаря ви! Ходих до изипей вчера. Намерих старо платежно и поправих номер на фактурата и сумата.
И моите карти са на ДСК. Опитах и с двете- виртуална и дебитна. Не получих смс. Мениджърката ми каза, че и тя е имала проблеми с карти на дск. Обадих се днес в Ейвън, казаха, че не им се показва опит за опнлайн плащане, каквото и да значи и че след няколко дни ще се покаже в транзакцията от изи пей.

# 204
А, значи е от ДСК проблемът.
И в сайта на НАП не ми се получи плащане - преди 1 месец няколко проби.

От няколко мес. търся в брошурата и не виждам Тоник Nutra effects, и следващата кампания не виждам...

# 205
Здравейте 😊 може ли да ми кажете дали ви излизат офертите в търсачката или само мениджърите нямат право да поръчват от тях до онзи ден бях представител и ми излизаха

# 206
Би трябвало да ги виждате след каталозите и на следващата стъпка преди да оформите поръчката

# 207
Момичета, имате ли проблем с получаване на поръчките? Пуснах на 06.06, в системата излиза, че е пусната към мен на 08.06 и очаквана дата на доставка 10.06 обаче я няма... И като цяло в града всички не сме си получили тази седмица нищо - поръчки от миналата сряда насам ги няма

# 208
Със сигурност имате мейл със съобщение, че има проблем със системите. Всички поръчки ще се обработят и доставят със закъснение. Повече инфо ще има след 17 юни
Също така е удължен к8

# 209
Със сигурност имате мейл със съобщение, че има проблем със системите. Всички поръчки ще се обработят и доставят със закъснение. Повече инфо ще има след 17 юни
Също така е удължен к8
Вероятно е отишъл в спам папката и се е самоизтрил... Благодаря! Видях, че каталога е удължен, но не намерих друга информация.

Общи условия

Активация на акаунт