AVON само за представители 2019 & 2020

• 31 017
  • 550
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, днес ми помогнаха и ме регистрираха като представител. Понеже не съм много запозната, може ли някой да ми каже задължително ли е да имам винаги поръчки,или не? Мога ли да си правя поръчки само за себе си? Също така защо се изискват толкова лични данни при попълване на формуляр като лична карта,и други данни? Ще бъда благодарна за информация. Благодаря!

# 181
Този, който Ви е помогнал да се регистрирате като представител е трябвало да ви обясни, а и него да питате защо и какво попълвате.
Ние няма как да гадаем 😀 какво сте попълнили

# 182
  • София
Здравейте! Някой поръчвал ли е уреда за почистване на порите?! Ако да, действа ли?! Искам за себе си да го поръчам, но ако не е ефективен, да не си харча парите само. Предварително благодаря за евентуален отговор! Бъдете здрави!

# 183
  • Русе
Аз не бях доволна и го върнах, вземи и пробвай, защото съм чувала и положителни отзиви.

# 184
  • Бургас
Здравейте! Пренасочиха ми въпроса към тази тема. От много време не съм поръчвала и не съм наясно как стават онлайн покупките. Доставката до адрес с кой куриер се осъществява, каква е цената и има ли вариант до адрес или е до най-близкия клон на офис/поща?

# 185
  • Русе
Винаги минава през представител. Ако нямаш такъв системата ще ти предложи , той ще се свърже с теб и ще уточните условията за доставка.

# 186
  • Бургас
Здравейте! Пренасочиха ми въпроса към тази тема. От много време не съм поръчвала и не съм наясно как стават онлайн покупките. Доставката до адрес с кой куриер се осъществява, каква е цената и има ли вариант до адрес или е до най-близкия клон на офис/поща?
Ако си представител и не си поръчвала от доста време би трябвало да си неактивна и няма да можеш да поръчаш просто ей така. Ако си активен представител, набираш си продукти за поне 30лв и си задаваш домашен адрес за доставка. Таксата е 1лв и ти я носят от БГ пощи, имат си куриерска услуга. А ако си клиент, избираш отново продукти за 30лв от интерактивна брошура и или я пращаш на познат/избран представител, който може да я пусне до твоя адрес, или системата ти избира такъв. С плащането така, обаче, не съм чела как стоят нещата.

# 187
  • Бургас
Ако си представител и не си поръчвала от доста време би трябвало да си неактивна и няма да можеш да поръчаш просто ей така. Ако си активен представител, набираш си продукти за поне 30лв и си задаваш домашен адрес за доставка. Таксата е 1лв и ти я носят от БГ пощи, имат си куриерска услуга. А ако си клиент, избираш отново продукти за 30лв от интерактивна брошура и или я пращаш на познат/избран представител, който може да я пусне до твоя адрес, или системата ти избира такъв. С плащането така, обаче, не съм чела как стоят нещата.
Клиент съм. Благодаря за отговора!

# 188
Минималната сума за поръчка като клиент е 30 лв, а таксата доставка до дома е 1.80лв. Това важи само за извънредното положение. Но трябва да платиш предварително на представителя, уточняваш как с него,  а не като си получаваш от куриера Булпост. Няма как да е с наложен платеж. При получаване не може да се плаща.

# 189
  • Бургас
Минималната сума за поръчка като клиент е 30 лв, а таксата доставка до дома е 1.80лв. Това важи само за извънредното положение. Но трябва да платиш предварително на представителя, уточняваш как с него,  а не като си получаваш от куриера Булпост. Няма как да е с наложен платеж. При получаване не може да се плаща.
Благодаря за изчерпателния отговор!

# 190
# 191
  • София
Здравейте,
оказа се, че мъжа ми съвсем услужливо ми е изхвърлил платежното за Ейвън. Ако ида в изи пей какво трябва да им кажа- номер на представите или нещо?.. Простете за тъпия въпрос. Опитах се преди дни  да го платя през сайта на Ейвън , чрез виртуалната ми карта на ДСК -  не стана, пък  и се тревожа да не дублирам плащането.

# 192
Ако можете, свалете и разпечатайте фактурата от сайта или със снимка, скрийншот на фактурата - последната страница с платежното.

# 193
  • София
Мога, но на последната страница няма платежно. Опитах да платя, чрез виртуалната си карта отново , не става. Ако наредя плащане от личното си банкиранве на банковата сметка на Ейвън дали ще е ок ?

Последна редакция: нд, 17 май 2020, 12:52 от Джери.

# 194
  • Русе
Мога, но на последната страница няма платежно. Опитах да платя, чрез виртуалната си карта отново , не става. Ако наредя плащане от личното си банкиранве на банковата сметка на Ейвън дали ще е ок ?
В какъв смисъл не става, какво изписва. Аз редовно плащам по този начин

Общи условия

Активация на акаунт