AVON само за представители 2019 & 2020

• 31 022
  • 550
  •   1
Отговори
# 225
Официално каталог 8 се удължава до 24 юни. Скоро доставки на поръчки явно не се очакват, за съжаление 😏
Не мога да му схвана смисъла на това удължаване. Лично аз чакам К09

# 226
  • о`майна лунна нощ е
Прави впечатление, че има проблем с отразяването на плащанията в сайта. В профила ми излезе, че имам неплатен баланс от март 2020 г., при все, че има постъпления по сметката им през това време, издавани нови фактури, плащания и т.н. Покрай тази атака е зле положението не само по отношение на доставките, но и при отразяване на извършени плащания. Намалят кредитния лимит заради това, а нямат основание. Проверете си профилите и си пазете бележките и трансакциите. Доста се омазаха този път.

# 227
  • Бургас
Туизъл, при всички ни е така - мазало е пълно и системата им не отчита и сегашни плащания... Работи се още уж за отстраняване на проблемите, ама до 24-ти не виждам как ще им се получи с тези скорости...

# 228
  • о`майна лунна нощ е
Нещо, което никога, ама никога не мога да разбера и все още недоумявам защо е така, е как при положение, че: плащам чрез техния сайт, в дадения ми от тях профил, с тяхна брандирана карта, сума, която те ми дават като дължима и виждат в момента, в който цъкна бутончето "плати", чисто технически отразяват извършеното плащане след 2-3 дни и ти викат "Просрочил си, гад такава, просрочил си!".

# 229
Не са отразени плащанията сигурно на всички представители. И аз плащам онлайн по принцип, но от юни реших да е с бележка, която да им пратя по мейл, а  от друга страна в моментното състояние за мен онлай плащането е много рисковано - не се знае кой какво и какви ги върши, ако наистина е кибер атака проблема...
Чакам си поръчките още от 4-5 юни, клиентите уж и те чакат, но голяма част се отказаха. За 9 кампания изобщо не им давам надежда скоро да поръчвам

# 230
  • Пловдив
Не са отразени никакви плащания.
Обясниха ми, че е от кибер атаката, защото пратих снимки на преводните документи по имейл.
Надявам се системата да се задейства отново, защото имам две получени и чакащи поръчки. И от няма и къде, продукти, харесани в 9-ти каталог, ги търся в 8-ми и стягам още една поръчка да им въведа до 24.06.
Пък дано дойдат!

# 231
Аз имам нефактурирани 2 поръчки от петък, и събота, не помня датата и още една, която я оставих за последния ден 😁 народа се съвзе от пандемията и почнаха да се обаждат и да поръчват, но... Взе че друг проблем излезе.
Сега гледах руско видео за avon - при тях е до 29 удължен к8. 😏 Взех да губя надежда, че към 25ти нещо може да пристигне. Лошото е, че с връщането на отказани поръчки е мн тромава система

# 232
Аз отказах поръчката си, но това не е отразено също. Добре че всичко си е за мен и ми е все тая кога и дали ще я получа.

# 233
Преди 5 дни успях да излъжа системата и пуснах поръчка, при мен имаше забиване и не успявах дни наред. Затова в крайна сметка направих нова, старата изтрих и пуснах. Не е фактурирана, но ми се струва, че няма да се справят с хакването на системата. Твърде мн. време мина. Може нова система да правят... Който е искал да навреди на столетницата Ейвън, успя.

# 234
  • Стара Загора
Аз не съм толкова в час, но колежката каза че са хакнали Natura & Co, които се сляха с Avon и затова е засегнат сайта.

https://www.gcimagazine.com/business/marketers/announcements/Nat … ns-571187591.html

# 235
Аз не съм толкова в час, но колежката каза че са хакнали Natura & Co, които се сляха с Avon и затова е засегнат сайта.

Да уточня че натура.ко.бр ги купи спасявайки ги от фалит. Тук в бг беше тиражирано като сливане по понятни причини . пускала съм линкове миналата година май като се случи цялата работа, ако на някой му е интерсно да почете.

Последна редакция: сб, 20 юни 2020, 13:55 от _re_ge

# 236
  • София
Вече направих първа покупка изневерявайки на Ейвън. Май натам ще вървя.

# 237
Проблем с пускане на поръчка няма и не е имало. Можете да изпратите колкото искате, но не се фактурират и обработват. Съответно и не се изпращат за доставка към нас.

# 238
  • София
Аз получих смс, че срокът за плащане изтича, а вече бях платила. Платих понеделник, а още не съм получила смс , че е получен превода...

# 239
  • Бургас
Прегледай на верев поне страницата и ще видиш, че при всички ни е така Wink

Общи условия

Активация на акаунт