AVON само за представители 2019 & 2020

• 31 027
  • 550
  •   1
Отговори
# 240
Вече ми "замирисва" на крах 🙄 и сайта на представителите не е достъпен. Поне от събота,когато реших да видя случайно нещо като инфо да са качили.

# 241
Последно влизах петък всичко си беше както обикновено.
Може последни щрихи да правят преди да го подкарат свъзвайки го  с официалния сайт.

# 242
  • Бургас
Вчера си влизах без проблем и пробвах да набера поръчка, за да видя наличността на едни продукти - получи се. Предполага се, че работят и в този случай е нормално да се спира сайта. Ще се види скоро Wink

# 243
  • Пловдив

Сега пък това?!?

# 244
  • София
След като е хакнат всичко може да се очаква. Трета седмица не могат да се оправят и това е притеснително за мен. Отказах много клиенти и аз самата също ще търся алтернативи, след като не се вижда края засега.

# 245
  • Бургас
Изтекъл е сертификата на сайта просто. Като се цъкне на разширени се вижда защо е предупреждението и такива ги отсвирвам и си продължавам без проблем. Така че си влизам в профила нормално, балансът ми е оправен и нямам висящи плащания.

# 246
  • Варна
Привет!
И моят баланс е оправен, но плащане, което съм направила на 16.06., е отчетено едва днес. Мейлът е от 19:10ч...

Изключително "неподходящ" момент за застой в Ейвън. Тъкмо хората се поразмърдаха и започнаха да поръчват защото са използвали запасите... и сега пак сме на stand by. Имам от преди края на К8 поръчки за К9, хората вече не искат да си чакат продуктите и от двете кампании...
Седи ли се без парфюм или крем... или каквото и да е, толкова време?!

# 247
А как мога да се откажа да бъда представител?

# 248
А как мога да се откажа да бъда представител?

Преставаш да пускаш поръчки и след, три месеца ти заключват профила.

Аз съм направила плащане на08. 06. Още не е отразено. Но имам мейл че са го получили на09. 06 и изпитват затруднения с отразяването. Иначе да съм спокойна, няма да ми начислят неустойки.

# 249
Да се похваля и моя балан е оправен. Удължават каталога до 1 юли. Почват да обработват малко по малко нещата. 😁
Остава и в петък да дойдат поръчките ,клиентите да си ги вземат и всичко ще е 6

# 250
Да се похваля и моя балан е оправен. Удължават каталога до 1 юли. Почват да обработват малко по малко нещата. 😁
Остава и в петък да дойдат поръчките ,клиентите да си ги вземат и всичко ще е 6

Ужас.. аз още не мога да си вляза в профила,но и моето кредитно са отчели. Дано да мога да пусна скоро поръчка от К9,че иначе ще изгорят всички поръчки.... Sad

# 251
Получих мейли, не работи сайта, пак е недостъпен

# 252
  • София
Най накрая ми е фактурирана поръчката. Очаквана дата за доставка 3 юли.

# 253
Моята пише, че е фактуриране и е доставена на 08.06, но не е. Дали изобщо ще ми я изпратят?

# 254
  • София
Моята поръчка е фактурирана днес. И като погледнах - точно половината неща липсват и не са налични, пълен минус са тия. Това е първата ми поръчка от доста време насам, ще бъде и последна. Като ще пускат нещо, да го пускат като хората или поне да предлагат нещо адекватно в замяна. А не да чакам седмици наред да почнат да приемат поръчки, сега сигурно ще чакаме още 3-4 седмици да почнат да имат продукти в наличност. Тва производство не вървеше ли или и него са хакнали ?! Grinning

Пазара е голям, качествени продукти по магазините бол. Приключвам с тях. Те са заседнали някъде в средата на миналия век... 

Общи условия

Активация на акаунт