AVON само за представители 2019 & 2020

• 30 927
  • 550
  •   1
Отговори
# 120
Не говоря за процента отстъпка, а за увеличения кредитен лимит, комплект брошури на промоционална цена и комплекти за празници и рожден и дни.
[/quote]
Погледни в сайта на представителя  Меню- моят AVON клуб. Там са описани, според сумите, привилегиите за 2020 г.

# 121
В К17 каква е цената на класическите автомат.моливи за вежди, тези, дето са 3,99 сега?

# 122
В К17 каква е цената на класическите автомат.моливи за вежди, тези, дето са 3,99 сега?
И в К17 са 3,99

# 123
  • о`майна лунна нощ е
Имам питане към притежателите на кредитни карти. Моята я подновиха през септември. Но в края на отчетния период м.октомври  /20-то и 21 число/ не получих нито извлечение, нито ваучер. При някой получило ли се е нещо подобно. Уж нямало изменение в условията за издаване на картите, но ако ми отпада преференцията за ваучери, ще мигрирам в друга банка или с друга карта.

# 124
# 125
  • Бургас
Хаха, а аз още не съм си разгледала К16 Grinning Grinning Grinning

# 126
  • Пловдив
_re_ge
Благодаря!

# 127
  • софия
Здравейте, може ли да ми кажете кодовете на хартиените пликове (големи и средни)

# 128
Кодовете ги има във фокуса, където са лого продуктите. Мисля, че не са налични за поръчка, поне последните 4-5 кампании.

Петъкът наистина е черен! 😂 Сайтът е блокаж

# 129
Аз съм от овчарчетата явно, преди час платих от там Wink

# 130
След 9.10 ч. вече да се отвори е късмет

# 131
Здравейте,
Първо се извинявам за глупавия въпрос! Днес се регистрирах за представител на Avon изчетох целия сайт, но така и не намерих как по-точно трябва да се снабдя с каталога видях, че може да се поръчат срещу заплащане, но това ли е единствения вариант, който имам? Каталогът не се ли получава безплатно попринцип?

# 132
Здравейте,
Първо се извинявам за глупавия въпрос! Днес се регистрирах за представител на Avon изчетох целия сайт, но така и не намерих как по-точно трябва да се снабдя с каталога видях, че може да се поръчат срещу заплащане, но това ли е единствения вариант, който имам? Каталогът не се ли получава безплатно попринцип?

Каталозите не са безплатни. Трябва да направите поръчка и така ще ги получите. В момента тече програма за Нови представители и там,ако направите определената сума,ще Ви бъдат безплатни за 4 или 5 кампании. После са платени.

# 133
В Ейвън няма нищо безплатно 😁 Не знам защо всички си мислят, че каталози и мостри са безплатни.

# 134
  • София
Здравейте,

Каталозите не са безплатни. Трябва да направите поръчка и така ще ги получите. В момента тече програма за Нови представители и там,ако направите определената сума,ще Ви бъдат безплатни за 4 или 5 кампании. После са платени.

Прочетете си внимателно листовката за новите представители. Там ясно за изброени условията за първите 4 кампании - за каква сума на поръчката ще може да се възползвате от показаните продукти на специална цена.

Общи условия

Активация на акаунт