AVON само за представители 2019 & 2020

• 30 966
  • 550
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Как може да си сменя мениджъра с нов ?

Като си неактивна 3 кампании и новия да те изиска

# 151

може и да не е неактивна. аз си бях активна и просто новия ме включи в екипа си

# 152
  • София

До миналата година това бяха правилата. А и не винаги им позволяват

# 153
Има ли още забавяне на доставките? Някой тази седмица да е поръчвал и да е дошла в срок?

# 154
  • русе
Аз вчера поръчах ,пише доставка на 6.04 ще чакам...,друго не ми остава

# 155
Аз вчера поръчах ,пише доставка на 6.04 ще чакам...,друго не ми остава

До миналата година това бяха правилата. А и не винаги им позволяват

Благодаря ви 😊

# 156
Моят профил беше неактивен няколко години. При възстановяване от кол центъра ми казаха че съм при стария координатор, което стана преди половин година някъде.

# 157
Привет, имам 2 питания:

1.  С преференциалния код за брошури, който си ползвам от не помня кога за 10 бр. 84517, в тази кампания ми начислява 30 каталога и цената е .... не знам дали трябва да го напиша. Който ги поръчва, ще ми разбере питането.

2. В мотивационната програма за Привилегии през 2021 г. - Подарък за специални поводи и нов продукт от лансиранията към първото ниво ли са, или към второто? Че така са ги нацвъкали тия звезди, че се обърквам и се чудя към кое са? Трябва да са към първото мисля, ама ... не съм сигурна?!

Хубав ден! Simple Smile

# 158
Привет, имам 2 питания:

1.  С преференциалния код за брошури, който си ползвам от не помня кога за 10 бр. 84517, в тази кампания ми начислява 30 каталога и цената е .... не знам дали трябва да го напиша. Който ги поръчва, ще ми разбере питането.

2. В мотивационната програма за Привилегии през 2021 г. - Подарък за специални поводи и нов продукт от лансиранията към първото ниво ли са, или към второто? Че така са ги нацвъкали тия звезди, че се обърквам и се чудя към кое са? Трябва да са към първото мисля, ама ... не съм сигурна?!

Хубав ден! Simple Smile
От септември 2019 до К 04/2020 с код 84517 поръчвах брошури и получавах 10 броя за определана цена, а сега пас същият код, но изпращат 30 брошури, които точно сега няма на кого да давам. Променили са го от К 05-09/2020.

# 159
Скрит текст:
Привет, имам 2 питания:

Хубав ден! Simple Smile
От септември 2019 до К 04/2020 с код 84517 поръчвах брошури и получавах 10 броя за определана цена, а сега пас същият код, но изпращат 30 брошури, които точно сега няма на кого да давам. Променили са го от К 05-09/2020.
Точно. И аз до предната кампания нямах проблем.

# 160
  • Пловдив
Момичета!
Пишете им!
Колкото повече от нас пишат, толкова по-добре!
Не с обаждане в кол центъра, а с имейл от профила (да, няма подходяща категория!).
Но, това наистина е несправедливо - заради извънредната ситуация, за поръчки до адрес на клиент свалят цената на каталог на 30 ст., а нас - ни се представя като привилегия това дето ни е и във физическа, и във финансова тежест.
Отговориха ми с имейл, че ще предадат на отделите, от които зависи и при промяна в офертата за нивото - ще бъда информирана.
Може да ви се стори формален отговора, но аз ... (застреляйте ме!, ама съм такава) все си мисля, че малките капки дълбаят камъка.
Стига да са много и постоянни!
Wink
Успех и бъдете здрави!

# 161
  • София
Това са им измишльотините за новия куотър. Заради ситуацията не поръчах брошури. Една ми стига, защото сега обслужвам само фамилията. Но и след това 30 няма да поръчам. Живот и здраве ще си взимам 10 от координатора, а пък тя ползва моя профил да взима многото бройки.

# 162
Също им зададох въпроса за брошурите. Добре, да са 30 бр., но защо са толкова увеличени???

# 163
  • о`майна лунна нощ е
Не купувам брошури вече. Първо - почти няма на кого да раздавам, второ - хората масово почнаха да си гледат електронния им вариант. А да давам пари за нещо, което после ще изхвърля, няма да се случи. Натрисането на промокомплекти от сто тона хартия, които се чудиш после какво да правиш, защото и на село не искат да ги горят на компоти, не ми е апетитна оферта.
До тук с разсъжденията ми по въпроса.

# 164
  • Пловдив
Не купувам брошури вече. Първо - почти няма на кого да раздавам, второ - хората масово почнаха да си гледат електронния им вариант.
А моите искат да скролват с пръстче и да си миришат страниците
Thinking

Общи условия

Активация на акаунт