2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 183
  • 773
  •   1
Отговори
# 375
Скрит текст:
За 9-ти клас:
Скрит текст:

Здравейте,

при заплащането ли ще си получат учебниците?

# 376
Миналата година на първия учебен ден. Тепърва ще ги поръчват, според заявената бройка.

# 377
  • София
Sunny, в миналогодишните учебни планове пише, че и философията се изучава на АЕ във всичките 9-ти класове. Учебникът ми се стори на български, на английски ли е преподавано?

# 378
Привет!
Младежът си продава учебниците за 8ми и 9ти клас.
"Е" паралелка е(ако има някакво значение)
За 10ти клас купихме от познати в по-горния клас.

# 379
  • София
Здравейте, търся да купя учебници за 10 клас. Моля, пишете ми на лични Hug

# 380
  • София
Sunny, в миналогодишните учебни планове пише, че и философията се изучава на АЕ във всичките 9-ти класове. Учебникът ми се стори на български, на английски ли е преподавано?
Философията беше на български. По план - на английски, а на практика - на български.  И физиката беше така...

# 381
В 10 клас философията беше на английски, 9ти на български...

# 382
Философията беше на български. По план - на английски, а на практика - на български.  И физиката беше така...
При това положение кой учебник е по-разумно да имаме - английския или българския? Защото от училището са дали за закупуване само двете английски части Worried Вече съвсем се зачудих какво да правя с тези учебници..

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 22:27 от 6tiplio

# 383
В 10 клас философията беше на английски, 9ти на български...
Накараха ви да си купите учебниците на английски и после се разбира,  че ще се преподава на български,  така ли се получи?

# 384
Здравейте, предлагам учебниците, които са еднакви за 8 клас и тази година на половин цена.

# 385
  • София
Момичета, да ви питам - нещо специфично за входните нива за осми клас да има?
Надявам се правят някакъв преговор преди това. Simple Smile
Иначе моите почти разкъсани от ползване и прелистване два Оксфордски речника (ученическо издание и такова за напреднали; има там някаква разлика) се оказаха... второ издание. Виждам, че м.г. вече е било девето. Ами така е, 30 години са минали все пак. Grinning

# 386
Нищо специфично няма във входните. Децата са си подготвени от изпитите в 7 клас и всички се справиха чудесно. Моята не беше отваряла учебник и нямаше проблем. Сега, в девети съм почти сигурна, че няма да е така.

# 387
Здравейте. И моето дете на първото класиране е записано в 8 клас. Изчетох темата, но не мога да се ориентирам как да му кажа да намери групата на децата. Моля за помощ.

# 388
Ако някой е пропуснал, на сайта са обявени родителските срещи за осми клас. https://2els.com/

# 389
  • София
Публикуваха част от учебните планове и други правилници за 2020/2021 г. в раздел нормативни документи, за когото са интересни Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт