2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 150
  • 773
  •   1
Отговори
# 525
  • Sofiq
А доволни ли сте от Информационните технологии?
Анета Кинева е още там, уникален преподавател. За другите преподаватели не мога да кажа, но директорът си е на мястото и училището беше първо по иновации в базата, първи въведоха обучение с лаптоп вместо учебници, виртуални екрани и какво ли не.
Учениците също впечатляват много с културата си. Ако синът ми искаше езикова, това щеше да е училището което да запише, без никакво съмнение.

# 526
Да, иновациите не са само на хартия и определено правят впечатление на сплотен екип. Разбира се, остава човешкия фактор. Не може да се гарантира на 100 процента за абсолютно всеки учител Simple Smile

# 527
  • София
Здравейте, майка съм на седмокласничка и се интересувам от мнението ви за обучението в гимназията и конкретно за паралелката с втори език - руски? Има ли добри преподаватели по руски? Като цяло се колебаем между Първа АЕГ и Втора АЕГ и всякакви мнения биха били полезни. Като локация и двете са ни на почти еднакво разстояние.
Относно паралелката с руски, имайте предвид, че е иновативна паралелка, учи се с хромбук, нямат учебници до 10 клас.
 За руския, все още нямам лични впечатления Simple Smile

# 528
  • София-Младост
Учи се с хромбук  по всички предмети, или само по руски?

# 529
Абсолютно всичко
Няма дори тетрадки Simple Smile

# 530
Здравейте, дъщеря ми е ще кандидатства тази година за 2 АЕГ и е получила информация от учител, преподаващ в гимназията (преди преподаваше в нейното училище), че следващата учебна година всички паралелки в 8 клас ще са с хромбук. Дали някой от групата може за потвърди това?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 12:20 от Donna7878

# 531
  • Sofiq
Здравейте, дъщеря ми е ще кандидатства тази година за 2 АЕГ и е получила информация от учител, преподаващ в гимназията (преди преподаваше в нейното училище), че следващата учебна година всички паралелки в 8 клас ще са с хромбук. Дали някой от групата може за потвърди това?
Директорът каза същото на една конференция преди две години. Смятам, че е вярно.
 Това улеснява много децата.
Била съм на открит урок там и на закрити уроци, имам отлични впечатления. Който иска, може да ме пита и на лично съобщение.

# 532
Аз също смятам, че е възможно да е вярно. Първо беше  1 паралелка, сега са 3, вероятно догодина всички
Кой е учителя?

# 533
Аз също смятам, че е възможно да е вярно. Първо беше  1 паралелка, сега са 3, вероятно догодина всички
Кой е учителя?

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 13:59 от Donna7878

# 534
И, значи 100 процента е вярно, тя е администратор на профилите им и е доста навътре в проекта Simple Smile

# 535
И, значи 100 процента е вярно, тя е администратор на профилите им и е доста навътре в проекта Simple Smile
Благодаря Simple Smile

# 536
  • София
Според плановете, публикувани в сайта на училището, трябваше още от тази година всички девети класове да са с хромбуци. Не бяха. Да видим, за осми клас може и да сколасат, след пандемията МОН интензифицираха закупуването на устройства за всички училища и в STEM-проектите, дано да не се сменят приоритетите и да не  пренасочват европарите отново някъде другаде.

# 537
  • София
Понеже дъщеря ми не е в паралелка с хромбук, пристигам с въпрос за учебници за 9-ти клас, че тъкмо ни пуснаха списъка. Предполагам е напълно възможно да се купят само електронните учебници по разказвателните, или?
Освен това нещо някаква организация да има между випуските в училището и да си препродават учебниците?

# 538
  • София
Списъците не са май съвсем идентични, но ако постнете списъка тук, мога да прегледам какво от учебниците на сина ми става за раздаване - не е от най-прилежните и грижливи потребители Simple Smile Всяка година различен предмет се случва да е на английски или български, трябва да го съобразите. Със сигурност ще трябва да си вземете и работните листове по разказвателните - скъсаха ги да ги проверяват дали са попълвани, а и са удобен начин за някоя екстра шестица, ако закъсат на контролни Simple Smile При нас се купи целият пакет през училището, а в началото на годината някои преподаватели добавяха още някакви неща, но отново организирано.

# 539
  • София
Благодаря. Ще ти пиша на лични евентуално, но още не знам
Пуснала съм запитване до класната дали може само с е-учебници, да видим дали ще отговори.
То просто ми се стори огромна лавина учебници и някак е странно при положение, че масово се минава на хромбуци.
ПП: Получавам информация, че се избира хартиен или електронен вариант. Ако е така, ме устройва идеално.

Последна редакция: чт, 01 юли 2021, 19:09 от Red

Общи условия

Активация на акаунт