2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 123
  • 773
  •   1
Отговори
# 540
А аз получих информация, че все пак ще купим нещо хартиено по английски Joy но не го мисля от сега

# 541
Искам да попитам какво е нивото на изучаване на немски като втори език? Кои паралелки са с немски - "А" с НЕ и Мат, "Б" с Бел и "В" с биология, или не са така?

# 542
  • София
Здравейте! Благодаря за информацията, която споделяте Flowers Hibiscus
Синът ми има желание да продължи обучението си във 2 АЕГ, насочил се е към паралелката с испански, математика и география. Разбрах, че всъщност третият и четвъртият профилиращ предмет не са важни на този етап и ще пише всички паралелки с испански. Имаше дилема при избора на 1 АЕГ или 2 АЕГ, но мисля, че се разреши Hug
Искам да ви попитам за клубовете по интереси - активни ли са и дали са интересни за децата? Осъзнавам, че с ДО всичко се изкривява, но ако имате поглед за преди това - ще ни е много полезно. Всяка информация ще ни е полезна Joy
Надявам се да се получат нещата при нас и да станем част от редиците ви Kissing Heart

# 543
Клубът по дебати със сигурност е активен, информация от друго дете. Моята не се интересува от допълнителни занимания.
За немския, ако детето не е учило никога езика, по-скоро му трябва допълнителни занимания.

# 544
  • София
galia_m, благодаря ти Flowers Hibiscus

# 545
galia_m, и аз благодаря за информацията Flowers Tulip

# 546
  • София

Здравейте! Благодаря за информацията, която споделяте Flowers Hibiscus
Синът ми има желание да продължи обучението си във 2 АЕГ, насочил се е към паралелката с испански, математика и география. Разбрах, че всъщност третият и четвъртият профилиращ предмет не са важни на този етап и ще пише всички паралелки с испански.
Искам да ви попитам за клубовете по интереси - активни ли са и дали са интересни за децата?
Това е паралелката на моята девойка Simple Smile - сега обаче тя избра МАТ и ИТ, защото като прегледа какво се учи по География в профилираната подготовка, реши, че няма да й е интересно.
За клубовете по интереси нямам много данни, защото тя не поиска да се включи. Но три деца от класа ходят на международни състезания по право на АЕ и се представят много добре, наред с англоговорящи отбори. Има информация на сайта на училището каква награда спечелиха тази година.

# 547
  • София
Sunny bunny, благодаря ти. Него го влече математиката, но не и географията. След като разясних, че може да избере наново, в 10.клас, се успокои Joy

# 548
  • София
А тези хромбуци лични ли са или "служебни"?
Ако са “служебни“ има ли опция да се ползва личен?

# 549
  • София
Desem, половината цена се поема от училището.
За съжаление ние не сме в такава паралелка и повече подробности не знам.

# 550
Половината се поема от училището, да. По принцип може вкъщи да се ползва всякакво устройство. За училище се носят хромбуците

# 551
Здравейте,
Моля за информация, по колко часа седмично се изучава първи избираем език?

# 552
  • София
Здравейте,
Моля за информация, по колко часа седмично се изучава първи избираем език?

За кой клас? Ето ги учебните планове тук няма да са различни догодина, може би само предметите, преподавани на английски да варират.

# 553
Ред, имам мейл от класната за учебници за догодина, които да платим в училище.

# 554
  • София
Хепи, и ние. Потвърди, че може да се избира между хартиен и електронен вариант. Ама сега пък нито щерката, нито аз, можем да преценим какво да изберем по разказвателните, та накрая да не се увенчаем с два сета.
Нали до края на месеца е срокът? Ще го избистрим дотогава.
Обаче съм изненадана, че и вие ще купувате учебници; бях останала с впечатление, че в хромбук паралелките всичко ви е осигурено до края.

Общи условия

Активация на акаунт