2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 125
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
А де...и не до края на месеца, а до 23 юли...здраве да е.
Платих само учебника по английски. Не може да се вземе само електронен, а печатен+ електронен. За другите ще изчакам есента. От опит знам, че така е по-добре.

Последна редакция: ср, 07 юли 2021, 16:13 от 🍀HAPPY 🍀

# 556
  • София
Здравейте! Официално се записвам при вас - синът ми е приет в паралелката с ИЕ/Мат/География, което беше и първото му желание. Днес платихме учебниците и тениските, взеха му мярка за официалната униформа и казаха да отидем на 19-ти или 26-ти юли, за да я заплатим.
Надявам се синът ми да има незабравими изживявания с положителен заряд, безценни приятелства и вдъхновяващи учители Hug

# 557
  • София-Младост
Знае ли се кои ще са петте паралелки по системата 1:1 тази година в 8 клас?
Пет ми казаха по тел, предполагам тези и с математика ще са, но от останалите профили?!

# 558
# 559
Знае ли се кои ще са петте паралелки по системата 1:1 тази година в 8 клас?
Пет ми казаха по тел, предполагам тези и с математика ще са, но от останалите профили?!

В следните пет  паралелки обучението ще бъде организирано по модела 1:1 като част от иновативен проект на гимназията за технологична трансформация:

- английски език, немски език, български език и литература;

- английски език, немски език,  биология и здравно образование и химия и ООС

- английски език, испански език, математика и география и икономика;

- английски език, испански език, история и цивилизации, български език и литература;

- английски език, руски език, математика, ИТ

А искам да попитам майките на по-големи деца дали тенденцията е всички да преминат към система 1:1. Ние сме приети точно в паралелка, която остава извън програмата в момента.

# 560
  • София
Не, само които паралелки от 8 клас започнат по този модел, те остават в програмата. Моята девойка е с хартиени учебници и родителите питахме дали е възможно класът да мине на хромбуци - например в 9 или 10 клас - не можело.

# 561
Благодаря!

# 562
  • София-Младост
Благодаря ви! Странно, че паралелката с профил Мат и ФА не е по тази програма 1:1.

# 563
Здравейте! Официално се записвам при вас - синът ми е приет в паралелката с ИЕ/Мат/География, което беше и първото му желание. Днес платихме учебниците и тениските, взеха му мярка за официалната униформа и казаха да отидем на 19-ти или 26-ти юли, за да я заплатим.
Надявам се синът ми да има незабравими изживявания с положителен заряд, безценни приятелства и вдъхновяващи учители Hug

Здравейте, знаете ли дали е задължително присъствието на детето при записване. Виждам, че е било необходимо за вземане на размери, но мисля, че това може да се уточни и от разстояние. Благодаря ВИ!

# 564
Не е задължително

# 565
В случай, че няма да се ползва хромбук, има ли смисъл от електронните учебници? 🤔

# 566
  • София
Имаше родители без деца - те си определяха размера "на око". Моят син гледаше много съмнително униформата - вече се беше осведомил, че няма да я носи често Joy

# 567
  • Sofia
В случай, че няма да се ползва хромбук, има ли смисъл от електронните учебници? 🤔

Да. На консултацията в един от кабинетите обясниха, че по английски и математика задължително учебници и на хартия. Другите по преценка, но споделеното е, че учат от електронните повече. Моето предпочете хартията, та ще видим...

Последна редакция: сб, 17 юли 2021, 12:14 от munieka

# 568

Да. На консултацията в един от кабинетите обясниха, че по английски и математика задължително учебници и на хартия. Другите по преценка, но споделеното е, че учат от електронните повече. Моето предпочете хартията, та ще видим...

Аз лично съм доволна, че в нашата паралелка няма да ползват устройството, и без това са постоянно на тия екрани искат-неискат, поне в училище да не е така..
Приятно лято! Simple Smile

# 569
Здравейте, дъщеря ми ще е  8 клас в паралелка с АЕ и ИЕ, БЕЛ и ИЦ. Платихме учебниците и униформите, но забравих да попитам кога ще им ги дадат..... Трябва ли да бъдат с въпросните официални костюми на първия учебен ден? Ако някой има  информация по въпроса ще съм ви  благодарна.🌹

Общи условия

Активация на акаунт