2 АЕГ "Томас Джеферсън" - тема 2

• 67 101
  • 773
  •   1
Отговори
# 600
  • София
E, предполагам, че няма да ви проверяват по списък. Joy Аз подарих нашата униформа на детенце от форума. Майката може да сподели дали са ги питали защо не са закупили униформа.
Споделям веднага - нямаше проблем. Девойката я носи 1 път на 24 май, в 8 клас - и това беше.
Санака, пак ти благодаря Heart

# 601
Аз бях в такъв размисъл за учебниците, ама айде, плати детето, че не ща проблеми за 200 лева.

# 602
  • София
Момичета, аз май не мога още да осъзная, че синът ми вече е в друго училище, изпаднала съм в някаква безтегловност Joy Благодаря и тук на всички мили дами, които ми даваха информация Kissing Heart
Нас директно ни изпратиха да поръчваме официалната униформа, бях се осведомила от вас, че май няма да влезе в употреба, но поръчахме. Синът ми също беше разбрал от приятели, че няма да му трябва, радвам се, че се сдържа да не коментира това пред учителите Joy

Последна редакция: пт, 23 юли 2021, 00:34 от beb4o_fb

# 603
Аз бях в такъв размисъл за учебниците, ама айде, плати детето, че не ща проблеми за 200 лева.

Да ти кажа аз платих само английски език, защото са по нова програма и ще взема Философията втора употреба, защото е от друго издателство. Всичко останало като учебници е от баткото, като тетрадките ще ги взема след като уточни всеки един преподавател по отделно. Миналата година се видях в чудо с учебни материали за 500 лева само за 9-токласника. Simple Smile Та сега за големия платих само кодовете по английски, всичко останало втора ръка. В случая е много хубаво, че списъците с учебници за следващ клас ги пускат в края на учебната година.

# 604
Мога ли да закупя само код за електронен учебник? Поне за нататък да знам

# 605
Мога ли да закупя само код за електронен учебник? Поне за нататък да знам

Да, може Wink А другите неща (без учебните тетрадки) втора ръка.

# 606
Ти да видиш
А от човек ли, от издателство ли, как

# 607
Има в подлеза на НДК борса за учебници, също така има групи във Фейсбук за учебници на половин цена. Който търси намира Wink. Може и в самото училище детето за се запознае с накой и там също става размяна. Wink Simple Smile

# 608
Имате ли информация за служебните бележки, необходими за получаване на паричните средства, които се полагат на осмокласниците?
Аз попитах охраната и той ми каза, че на 15 септември ще ги раздават на учениците.
В други училища са ги давали при записването. Принципно срокът за подаване в общината е до 15 октомври, а ще се изплащат на 2 пъти по 150 лв.

# 609
И аз се интересувам. Но щом сега не са ги дали, значи ще чакаме. Simple Smile

# 610
Здравейте! Не мога да намеря такава информация и се обръщам към някой от родителите, които имат опит с по-голям ученик в това училище или имат информация - колко от предметите в 9-ти клас се изучават на английски?

# 611
Химия, физика, биология и история са на АЕ.

# 612
Химия, физика, биология и история са на АЕ.

Благодаря!

А някой има ли представа в 9 и 10 клас предметите плътно ли се учат на английски от всички паралелки или има недостиг на учители и в някой момент и за известно време минават на български?

# 613
  • София
Днес звъннах в училището с 2 въпроса - кога са РС и кога ще издават служебните бележки, че детето учи там, отговорите:
- РС ще се решат като дата на Педагогически съвет, но обикновено не са преди 10 септ., по-скоро към 13 септ.
- бележки издават веднага на място в делнични дни, между 10 и 15 ч., няма нужда от документ за самоличност на детето, само дата на раждане и паралелка трябва да се каже.
ПП. Да допълня, че вчера изпратих детето и си взе само бележката - никакъв проблем не е имало.

Последна редакция: чт, 19 авг 2021, 07:28 от Olive

# 614
  • София
Благодаря!

А някой има ли представа в 9 и 10 клас предметите плътно ли се учат на английски от всички паралелки или има недостиг на учители и в някой момент и за известно време минават на български?

Поради дистанционното обучение в девети клас преминаха на български. По-важно беше да наваксат, доколкото е възможно, материала от двата класа в един по науките. Иначе преподавателите са много усърдни и настоятелни в преподаването на английски, ситуацията беше извънредна.

Общи условия

Активация на акаунт