Как се сваля мъж?

• 10 410
  • 155
  •   1
Отговори
# 60
  • волно калдъръмче
Иванов, първо беше свободна в поведението, после стана майчински настроена (мила, загрижена), че и вулгарна. Последно?

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 17:49 от Вяра

# 61
Да спориш с мъж целево, за да привлечеш внимание ми се струва абсолютна загуба на време. Мнение се отстоява и без глупави женски номера. Направо им казвайте, че изначално не стават, пък те ще се юрват да ви се доказват.

# 62
Мислех, че свиването на сърмите се практикува в градинска и ученическа възраст, пък то се отнасяло и за зрели мъжки индивиди.

Личното ми мнение е че мъж се сваля с пърхане на мигли, пък после се задържа с горепосочения похват, ама като казвате обратното, убу..

# 63
  • Sofia
Какъв е пък този мъж дето ще търпи някаква непозната или поне неблизка да му свива сърмите?!? Пък и ще му харесва даже... Мерси, такъв не ща да го свалям.  Joy

# 64
Дренке, и тук ли се заяждаш?

Не, радвам ти се, как си противоречиш Simple Smile

# 65
  • волно калдъръмче
Дренке, и тук ли се заяждаш?

Не, радвам ти се, как си противоречиш Simple Smile
кОга

# 66
Живяла съм в общества, в които е прието от жената да е по-активната и повечето си хубави връзки аз съм инициирала. на 19 директно скочих да целувам един познат, който ми се струваше много сладък, на купон в нас. Той ми каза шашнато"ама, какво правим?!?!" много изумено, аз се стъписах и му се извиних ужасено. Бях домакиня на купона и ми стана страшно неудобно, че съм скочила на някой, който не ме харесва. След няколко дена пичът ми писа, че не можел да спре да мисли за мен. След това много години бяхме заедно.
 Друг път пък бях писала някакво писмо, пък човекът и той се беше шашнал и не ми отговори и аз го бях отписала, пък после се оказа, че е много развълнуван. Абе все такива много лейм похвати, но с хубав краен резултат. Но винаги съм сваляла хора от обкръжението си, които харесвам изначално и, които поне по някакъв начин съм познавала.
Когато мен са ме сваляли мъже, като цяло така или не се е стигало до връзка или не е било хубава връзка, не е било успешно. По принцип, аз харесвам лунен типаж мъже, а не огнени мъже и напористите ме нервят.
Но от мой опит, от една жена се изисква безкрайно по-малко, когато тя проявява интерес, отколкото от мъжа в такава позиция. Тоест, нищо гениално или мегаинтересно не се изисква...
Но сигурно зависи и от мъжа, ако пиша писмо на Брад Пит или скоча да го нацелувам, надали ще има същия ефект.

П.С. някои мъже наистина се кефят на по-хард подходи, свиване на сърми и прочее. Спомням си, че се бях развикала на един съсед за боклука и той ме намери във фб и ме покани на бира. Като студентка на съквартиранта си се развиках за някакви чинии и той ме покани на пролетния бал, но не отидох. Същия го бях затворила да ми оправя някакви слайдове той искаше да гледа мач, но аз му казах, че не може да отиде да го гледа, докато не ми се компилира презентацията. Изпусна си мача човекът и това плюс  скандала с чиниите явно е предизвикало пронизването на сърцето му. Но тия не съм ги харесвала, ако харесвам някого, не му правя скандали, докато не сме във връзка, особено брачна.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 19:59 от dosgardenias

# 67
Надали има универсален подход, защото хората са различни. Малко ми е трудно да отговоря за себе си, защото питането е за въображаема жена, която не знам дали бих харесал на външен вид. Ако не ми допада на външен вид, шансовете да ме "свали" са нулеви.

# 68
Живяла съм в общества, в които е прието от жената да е по-активната
Скрит текст:
и повечето си хубави връзки аз съм инициирала. на 19 директно скочих да целувам един познат, който ми се струваше много сладък, на купон в нас. Той ми каза шашнато"ама, какво правим?!?!" много изумено, аз се стъписах и му се извиних ужасено. Бях домакиня на купона и ми стана страшно неудобно, че съм скочила на някой, който не ме харесва. След няколко дена пичът ми писа, че не можел да спре да мисли за мен. След това много години бяхме заедно.
 Друг път пък бях писала някакво писмо, пък човекът и той се беше шашнал и не ми отговори и аз го бях отписала, пък после се оказа, че е много развълнуван. Абе все такива много лейм похвати, но с хубав краен резултат. Но винаги съм сваляла хора от обкръжението си, които харесвам изначално и, които поне по някакъв начин съм познавала.
Когато мен са ме сваляли мъже, като цяло така или не се е стигало до връзка или не е било хубава връзка, не е било успешно. По принцип, аз харесвам лунен типаж мъже, а не огнени мъже и напористите ме нервят.
Но от мой опит, от една жена се изисква безкрайно по-малко, когато тя проявява интерес, отколкото от мъжа в такава позиция. Тоест, нищо гениално или мегаинтересно не се изисква...
Но сигурно зависи и от мъжа, ако пиша писмо на Брад Пит или скоча да го нацелувам, надали ще има същия ефект.

П.С. някои мъже наистина се кефят на по-хард подходи, свиване на сърми и прочее. Спомням си, че се бях развикала на един съсед за боклука и той ме намери във фб и ме покани на бира. Като студентка на съквартиранта си се развиках за някакви чинии и той ме покани на пролетния бал, но не отидох. Същия го бях затворила да ми оправя някакви слайдове той искаше да гледа мач, но аз му казах, че не може да отиде да го гледа, докато не ми се компилира презентацията. Изпусна си мача човекът и това плюс  скандала с чиниите явно е предизвикало пронизването на сърцето му. Но тия не съм ги харесвала, ако харесвам някого, не му правя скандали, докато не сме във връзка, особено брачна.
Кои са тези общества?

# 69
И аз питам. Имам познат, който, след подобни женски експанзии, споделя, че усеща безполов и я е ударил на философстване.

# 70
Кои са тези общества?
[/quote]
В някои по-северни държави основният интерес се показва от жената или поне жените са активни и не се смята за нещо нечувано жена да те покани на кафе или на вечеря, че и повече. То май след определена възраст и в България по-активни са жените.  Всъщност, на мен тази динамика ми се вижда по-естествената. Така или иначе жената избира най-вече дали директно или индиректно.

# 71
Здравейте татковци.
Интересува ме отговорът на този въпрос - как се сваля мъж? Ако е в близкия приятелски кръг, излизате заедно и т.н. горе-долу е ясно. Но ако не е? Ако е например колега, фитнес инструктора ви, продавач в кварталния магазин и имате епизодични и "служебни" контакти с него? Ако жената го харесва, но той си няма и идея за това? Тогава какво правим?
Споделете на вас какъв подход би ви допаднал и би имал резултат, и не би ви уплашил, така че да хукнете с 200?
Интересува ме предимно мъжкото мнение. 

При мен действа визията и това умеем ли да общуваме, да има за какво да говорим с часове и темите да не свършват. Тези две неща стигат, макар че не са точно подход. Агресивни и настоятелни жени ме плашат и това не върви при мен. Важна е и личната хигиена разбира се Simple Smile

# 72
Цитат
cподелете на вас какъв подход би ви допаднал и би имал резултат, и не би ви уплашил, така че да хукнете с 200?

Причакваш го някъде на спокойно място, правиш му комплимент, хващаш го за пакета и освен ако не си отвратителна или очевидно луда гарантирам 99% успеваемост.
И как така си подготвена да бягаш от някой с 200, който харесваш? Ако те е страх от мечки, не ходиш в гората.

Последна редакция: вт, 23 юли 2019, 23:34 от Анонимен

# 73
Grinning
Веднъж загледах един пич, ама мноого ми допадна. Минаваше често, и колкото повече го гледах, толкова повече ми харесваше. Така стана, че негов личен документ се озова в мен. Импулсивно написах ''невероятен'' на малко листче и го лепнах на документа. После ме намери и няколко месеца излизахме Grinning

Иначе с поглед.. явно не гледам правилно. Grinning Настройвам ги за флирт, но винаги очакват кекс. А аз искам игра, закачка, остроумие, не директно от вратата за краката.

# 74
братане, този цитат не е от мен, а от авторката и тя пита как тя да не подплаши "жертвата".

Общи условия

Активация на акаунт