Гъбички! Писна ми...почвам да се лекувам сама - 12

• 237 301
  • 781
  •   1
Отговори
# 495
На мен лично глайтгелен ми е доста лепкав и много бързо попива.

# 496
Здравейте отново! Някой знае ли със сигурност дали е коли бактериите могат да се предават при сексуален контакт? Защото чета страшно противоречащи си мнения и статии в Интернет.. Гениколожката ми каза, че не е възможно, но мен просто много ме е страх да не е да се излекувам след година мъки и пак да ги лепна от някъде..

# 497
"От някъде" освен, ако не е сериозния ти приятел би изисквало презерватив и тогава няма защо да се притесняваш.
Но иначе мнение на моите лекари е, че мъжът ми има също Е.коли, но  е в толкова малки количества, че не дава растеж на микробиология и едно от твърденията е, че той може би ми ги връща. Лекарите ми са: уролог, специалист по репродуктивна медицина и доктор, правещ микробиологиите ми.

Но по-скоро Е.коли преминава през стената на дебелото черво и преминава по съседство във вагиналния и уринарни канал. Така че, пий сериозно пробиотици. Не прави грешката да се излекуваш и веднага да започнеш да живееш, както си живяла преди това. Спазвай режим определен период от време, защото аз се излекувах, спрях режима и след месец бях отново с бактерии. Иска постоянство и профилактика

# 498
  • Варна
А някой друг от който сте доволна да препоръчате ?

# 499
А някой друг от който сте доволна да препоръчате ?

Ползвала съм преди време дюрекс и долпфи, които не са лоши ,но не знам доколко са с полезни съставки. Изчакам да свърши глайтгелен и ще търся някой друг.

# 500
  • Варна
Аз търся възможно най-изчистен на водна основа... дюрекс не ми се отразява добре

# 501
https://www.ecco-verde.bg/yes/lubrikant-na-vodna-osnova
Разглеждах из интернет, и попаднах на това. Звучи интересно, особено последното изречение " Поддържа естественото Ph и предпазва от гъбички и инфекции", но пък никога не съм чувала марката, и сякаш не смея. Някой дали е чувал или пробвал нещо?

# 502
Здравейте дами,
За пръв път пиша тук и се регистрирах току що. Моля, за помощ. Преди време ми бяха открили candida albicans. Тогава ми се преписа лечение с Ломексин, но не се стигна до него понеже имах в урината инфекция и лекарите предписаха антибиотик... От извесно време усещам само силен сърбеж. Мажа се с Канестен крем и минаво, но до следващия път, както се казва. При секс също усещам силен сърбеж или парене. Някои дни съм ок, други имам сърбеж. В състоянието в което се намираме не искат да ме приемат, но и не ми казват нищо. Бихте ли ми помогнали ? Какви глобули да си взема ? Моля Ви, дайте съвети .... тази кандида ще ме побърка.

# 503
Здравейте дами,
За пръв път пиша тук и се регистрирах току що. Моля, за помощ. Преди време ми бяха открили candida albicans. Тогава ми се преписа лечение с Ломексин, но не се стигна до него понеже имах в урината инфекция и лекарите предписаха антибиотик... От извесно време усещам само силен сърбеж. Мажа се с Канестен крем и минаво, но до следващия път, както се казва. При секс също усещам силен сърбеж или парене. Някои дни съм ок, други имам сърбеж. В състоянието в което се намираме не искат да ме приемат, но и не ми казват нищо. Бихте ли ми помогнали ? Какви глобули да си взема ? Моля Ви, дайте съвети .... тази кандида ще ме побърка.

Здравей!
Аз страдам цял живот от кандида. При мен е хронична с основен симптом - силен сърбеж. Преглед + микробиология и антибиограма. При мен много добре действие има нистатин глобули (правени в аптека), но след направено изследване.

# 504
Здравейте дами,

Здравей!
Аз страдам цял живот от кандида. При мен е хронична с основен симптом - силен сърбеж. Преглед + микробиология и антибиограма. При мен много добре действие има нистатин глобули (правени в аптека), но след направено изследване.

Както казах тези неща ми бяха направени. За жалост, поне при мен моя гинеколог отказва да ме приеме. Все пак сме в извънредна ситуация. И да не говорим за социалната изолация, която трябва да се спазва, а масово не е така. Така, че аз лично за мен и моя избор бих се доверила на опита отколкото да седя и чакам да ме приеме или да експериментирам с други лекари без репоръки или на случаен принцип. Благодаря за отговора все пак.

# 505
След като ти знае състоянието и е правена антибиограма, не може ли по телефона да ти каже какво и как да приемаш? Повечето противогъбични препарати можеш и без рецепта да закупиш.

# 506
От известно време усещам странна миризма от влагалището и ми се налага да използвам дамски душ само с вода.
Приятеля ми също каза,че се усеща и че това не е било до сега никога,че миризмата е отблъскваща.
Нямам сърбежи или някакъв дискомфорт,имам бяло течение но малко количество и не постоянно!
Страх ме е да отида на гениколог,допитвам се до разни мнение в интернета но нищо не намирам!
Ще се радвам да ми кажете дали някой е имал подобен подобен проблем!
Благодаря предварително!

# 507
Здравей,
Когато аз имах подобни оплаквания, ставаше въпрос  за бактериална вагиноза, но не помня какво ми изписаха.
Миризмата напомняше на риба Confounded

От известно време усещам странна миризма от влагалището и ми се налага да използвам дамски душ само с вода.
Приятеля ми също каза,че се усеща и че това не е било до сега никога,че миризмата е отблъскваща.
Нямам сърбежи или някакъв дискомфорт,имам бяло течение но малко количество и не постоянно!
Страх ме е да отида на гениколог,допитвам се до разни мнение в интернета но нищо не намирам!
Ще се радвам да ми кажете дали някой е имал подобен подобен проблем!
Благодаря предварително!

# 508
След като ти знае състоянието и е правена антибиограма, не може ли по телефона да ти каже какво и как да приемаш? Повечето противогъбични препарати можеш и без рецепта да закупиш.

И аз това го попитах, но отговора беше трябва да ви погледна, но след 13.05. Аз вече избеснях малко, защото имам чувството, че става въпрос за едни пари, които трябва  да се дадат отново. Точно и затова се обърнах към вас за помощ. Иначе и аз видях, че повечето се дават без рецепта......

# 509
Напълно възможно е да иска ново изследване, най-малкото ще е минало време, а тези неща се променят динамично. Както днес нищо ти няма, утре може да усетиш страшен дискомфорт, примерно.

Аз мога да кажа на мен какво помогна, но не смея да го препоръчвам, все пак си е лекарство. Иначе пих Микомакс през 3 дни и слагах Ломексин. А докато ми излезнат резултатите от микробиологията слагах еднократно някакъв разтвор, но не помня името. Всичко без рецепта закупих и още след разтвора ми олекна, но е факт, че не направих контролен преглед, защото обявиха извънредното, та не знам дали съм се изчистила. Но не усещам никакъв дискомфорт вече. Ако не държиш толкова на този АГ, потърси друг. Има такива, които си преглеждат пациенти, просто при по-стриктен график.

Вероника, няма нищо страшно да отидеш на гинеколог, не боли. А и щом водиш активен полов живот е задължително поне на профилактични прегледи да се ходи. Съвета ми е да не го отлагаш, защото не се знае какво е и дали няма да ти донесе по-големи ядове. Диагноза в интернет не може да се поставя за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт