Парфюмни размисли и страсти - 228

• 58 625
  • 760
  •   1
Отговори
# 375
  • София
А за подарък на ММ за съм предвидила един John Varvatos Dark Rebel, след добрите отзиви в друга тема и в нета. Мислите, че става за покупка само по отзиви?
Не, не мисля ,че John Varvatos Dark Rebel е най-удачния подарък, избран на сляпо.
За да можем да върнем полезен отговор, трябва да имаме идея за предпочитаните аромати от любимия ти Wink
Според мен, ако не си сигурна, заложи на Montblanc Explorer.  Прекрасен парфюм, който не е така рисков, както John Varvatos Dark Rebel.
Благодаря ти, Deetron
Казвам ти няколко любими аромата на половинката Wink
 Channel Platinum Egoist, Dior Homme, Armani Aqua di gio Profumo, Alien Man, Tuscany per Huomo, няколко аромата на Лагерфелд, Hermes Vetiver (този вече го мрази Sweat Smile),  има и още, но тези ползва най-често. Това помага ли за обща представа? Ще хареса ли Dark Rebel или да търся друго?

# 376
  • София
Magnum - много щастлив ме правят думите ти!
Абсолютно съм съгласен -  Jean Paul Gaultier Fleur du Mâle си е унисекс. Радвам се, че го носиш и ти носи радост. Blue Heart

densi - благодаря ти за доверието! Щастлив съм, че Jeanne en Provence Néroli Intense не те разочарова и се надявам да ти дава хубаво настроение, всеки път Green Heart

Казвам ти няколко любими аромата на половинката Wink
 Channel Platinum Egoist, Dior Homme, Armani Aqua di gio Profumo, Alien Man, Tuscany per Huomo, няколко аромата на Лагерфелд, Hermes Vetiver (този вече го мрази Sweat Smile),  има и още, но тези ползва най-често. Това помага ли за обща представа? Ще хареса ли Dark Rebel или да търся друго?

gatanegra - така е малко по-добре Smiley Мисля, че идеалния подарък за твоето момче би могъл да бъде този:

Hugo Boss Boss The Scent Intense Eau de Parfum - https://www.fragrantica.com/perfume/Hugo-Boss/Boss-The-Scent-Intense-44512.html

Изключителен парфюм за мен - мъжествен, плътен, кожен, зрял, заявяващ се по категоричен начин, но модерен, различен, с ароматен характер, с леки плодови нюанси, и прекрасни топли подправки. Страхотия!  Невероятен шлейф и трайност/върху мен/. Има го за тест в моловете, за това препоръчвам да го пръснеш първо и прецениш сама бива ли го или е ужас.

Колкото до Montblanc Explorer - продължавам да твърдя, даже още по-убеден, че и него ще хареса мъжа ти Wink Отлично изпъленние по темета елегантен цитрус с дървесна подложка.

# 377
  • на майната си
Напълно подкрепям колегата за препоръката относно Hugo Boss Boss The Scent Intense Eau de Parfum. Притежавам го повече от година, отнoсно трайност и уникалност обира овации, шлейфът също е на ниво, поне на моята кожа. Не става за носене в топло време обаче.
Аз бих препоръчал https://www.fragrantica.com/perfume/Yves-Saint-Laurent/L-Homme-Ultime-35659.html. Роза и джинджифил, замесени с ДНК-то на оригиналната версия на поносима цена. Далеч по-нетраен спрямо Бос-а, но все пак за типа аромат, трайността му е доста над средната, поне на моята кожа.
Като цяло избягвам да давам препоръки относно покупки на парфюми за непознати, защото кожата, обонянието и вкуса са строго индивидуални.

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 21:58 от Lewiss

# 378
Здравейте. Извинявам се че въпросът е извън темата, но искам да Ви попитам какво Ви е мнението за парфюмите с помпа. Днес си поръчах един от нета с помпичка и то доста дълга и сега изведнъж се притесних да не дойде нещо дефектен. Имали ли сте проблеми с тези парфюми и ако да, изобщо нещо може ли фа се направи ако парфюма спре да пръска. Надявам се да нямам проблем, но ми стана интересно.

# 379
  • някъде под слънцето...
Тези парфюми, не са капсуловани, което означава, чв ако нв в добере затворен може да се изпари илинда ср повреди
Имам няколко такива, отсипвам си в  шишенце с пулверизатор и внимавам да са добре затворени.
Помпата е красива, нонщ ако го оставиш с нея парфюма може да да св изпари  или повреди.

Друг момент, много.трябва да св внимава от къде купуват некапсуловани паефюми, защито може да се окаже, чв съдържанието на бутилчето, не е същото.
Поучавала съм менте на парфюм с пауч от "сигурен" български сайт и съм купувала развален сплаш от реален магазин в Мадрид.
Внумателно с некапсулованите парфюми
Поврвждала ми се и помпичка на капсуловвн пардюм за  над 100E купен от Ek Corte Ingles Mадрид.
Така, че гаранция няма

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 22:07 от sl

# 380
  • София
Deetron, Lewiss Благодаря ви за препоръките Hug Ще отида до някой мол за да ги усетя на живо  Wink. А мислих, че ще ми се размине ходенето Sweat Smile

# 381

Пробвай и този. Много добър и не е скъп.

# 382
  • при морето
О,темата стана много интересна и в един  миг пак заглъх!И на мен ми е чудно как си казвате стоп и кое е онова,което удря камшика за покупки/образно казано/Аз примерно още не съм определила от кои съм,но имам моменти ,в които съм като обяздила бика,определено в такива не само портфейла олеква,а и самата аз,не ги харесвам-да имам,защото бррр за него хубави  неща чета,или е модерен,или нам кво/.
С годините гледам да ставам по-умерена,каквото и да значи това.Но дали успявам?
SL, както винаги много ми харесва да те чета,пиши по-често,момиче!

И сега,ако някой има възможност ,да снима кода на бутилката си от 50мл. Coco Chanel,знам,че си има фенове,може ли да е 1401 примерно?

Последна редакция: вт, 06 авг 2019, 22:36 от Winter fairy

# 383
La Belle е наистина много хубав! Ветиверът е страшно сексапилен и изкушаващ според мен. За мен лично този парфюм е еквивалентът на аромат на скъпо и луксозно.

# 384
За мен La Belle си е сладкишче, хареса ми доста, но в базата стана малко generic дето се вика. При все това обмислям да си го взема ❤

# 385
Ъф, и аз ще го взема, като ви чета. Дайте линк, да знам за какво говорите.

# 386
Тук четох доста за Scandal и днес си пръснах на рамото. При мен се задържа едва 1,2 часа и през цялото време ми миришеше на един розов сироп за кашлица от моето детство.

# 387
  • Бургас
sl,:kissing_heart: ето го La Belle https://www.fragrantica.com/perfume/Jean-Paul-Gaultier/La-Belle-55786.html Сладкиш със сочни круши и не евтина ванилия върху мен,пръска секс харесвам го много аз,но няма да го купувам.Моите приятелки не го харесаха.

# 388
Скрит текст:
И сега,ако някой има възможност ,да снима кода на бутилката си от 50мл. Coco Chanel,знам,че си има фенове,може ли да е 1401 примерно?

Защо да не може, излиза, че е произведен през февруари 2017.

Моят дори е по-стар, но не е "мръднал" - и аромат, и външен вид, и развитие...  Peace

# 389
  • при морето
Ми,Кабошарче,,тенкс,дано ти си ми хаирлията!
И,понеже да не съм извън темата,да си кажа ,че днес бях с една страХотна красота,ама няма такава.
Имах повод да правя отливка и се оказа,че трябва да я нося цял ден.Щото аз като отливам и се оливам .Прилично.Та,,говоря за  Farah Brecourt .Ми на плаж го заведох.Няма друг такъв тест.Хора,велик е!Разнесоха се едни фурмии канели,и смоли,и красоти ,и тоя вятър ...

Последна редакция: ср, 07 авг 2019, 00:30 от Winter fairy

Общи условия

Активация на акаунт