Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кои са някои популярни черни парфюми, споменати в дискусията?
Какви са впечатленията от парфюма Lady Vengeance?
Какви са впечатленията от парфюма Youth-Dew на Estée Lauder?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кои са някои популярни черни парфюми, споменати в дискусията?
В дискусията се обсъждат няколко черни парфюма, включително Coquette Noir от Chanel, Lady Vengeance, Black Perfecto от La Petite Robe Noire, Noir Absolu на Valentino Donna и Obsessed на Calvin Klein. Други споменати парфюми са Jo Malone Oud & Bergamot, Youth-Dew на Estée Lauder, Bvlgari Goldea The Roman Night, Narciso Rodriguez For Her EDP, Zen от Shiseido и други. Парфюмите се обсъждат по отношение на техните аромати, издръжливост и впечатления върху потребителите.
-
Какви са впечатленията от парфюма Lady Vengeance?
-
Какви са впечатленията от парфюма Youth-Dew на Estée Lauder?
Потребителите имат различни мнения за парфюма Youth-Dew на Estée Lauder. Някои го описват като ретро, тежък и задушлив, докато други го характеризират като горещ, пикантен и шумен. Освен това има споделени мнения, че този парфюм е по-подходящ за любители на винтидж стил и че може да е преформулиран в сравнение с предишните версии.
-
Какви са впечатленията от парфюма Zen на Shiseido?
-
Какви са впечатленията за парфюма Bottega Veneta Illusione?
Добре, че малко неща ми харесват, иначе лошо ми се пише
Днес съм с Jean Paul Gaultier fleur de male . Благодаря на Deetron за чудесното ревю за този парфюм. Беше покупка абсолютно на сляпо, но не съжалявам грам. Много рядко ми се случва да нося мъжки парфюми, но този за мен клони към унисекс и стои чудесно и на жена.
, не мога да изкупя целия свят.