На море в Турция - тема 62

• 65 019
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте,може ли някой да ми обясни нещо за двата хотела Емре-4 и 5 звезди?Може ли свободно да се ходи в 5звездния хотел,ако си в 4звездния.Как е вътрешния басейн и има ли пързалки,а интернет в стаите?Благодаря ви предварително

Може да се ползва територията на 5-звездния. Вътрешният басейн не е много голям, но става. Водни пързалки няма. Имам смътен спомен, че интернета се плаща, но не съм сигурна, така че проверете в агенцията си.

jb66, хубава почивка!

# 541
  • Поморие
Аз  имам такъв въпрос относно интернета: Когато пише, че интернета е платен какво означава и как се процедира? Заплаща се и ти го осигуряват в стаята или само ти дават парола за достъп? И  заслужава ли си? Дали е достатъчно бърз?

# 542
Някой писа назад, че в травел републик цените на някои хотели може да са изкуствено увеличени за догодина, защото и самите те не знаят какви ще бъдат догодина. И наистина - срещам хотели за по 30К евро за седмица догодина. А дали правят намаления там на боксинг дей? Нали все пак е ирландски сайтът... Но каквото и да е, и догодина ще гледам почивката да е през септември. До тогава ще направим обаче една кратка морска почивка в Инеада Heart

# 543
  • Варна
30К евро за седмица? Не знам каква ще да е тази почивка и какво ли трябва да предлагат на нея ...
Досега не сме почивали в Турция през агенция, като гледам няма и да го направим. Цените които споменавате са много високи, ако живеех в столицата може би можеше да си ги позволя, там държавата плаща повече, но ние живеем във Варна. Затова и сами си ги организираме почивките.

# 544
Това предполагам е някоя супер лукс вила или нещо подобно.
Не ми се вярва да става дума за стая в хотел... кой е хотелът всъщност?

# 545
Ама нали ви казвам, че са изкуствено завишени цени, а не реални 😁 . Не е един хотела. Ето един например, има и по-скъпи. Периодът е 1-7 юни, цената на човек
https://m.travelrepublic.ie/hotels/1d381c33-c62e-45e4-b47e-61bc4252d044/122584

# 546
  • Варна
По принцип още е рано да се мисли и да се резервира за следващото лято, нека поне да наближи Коледа. Хотелите все още имат грижи по текущия сезон, да посрещат туристи, едва ли им остава време да се занимават сериозно с резервациите за следващото лято. Има още много време до следващото лято, търпение.

# 547
  • София
Има ли някой да е бил на Гьокчеада, там ми казаха, че било невероятно, плажове, чисто море, за рибарите и сърфистите било рай.  Риби по 40-50 кила, специално оборудван кей за рибарите със сянка и осветление, тишина, спокойствие, релакс. Големи комплекси няма, само от типа на семеен хотел със закуска само. Миналата година нощувката е била 5 лв, не 5 евро, а 5 лв.

# 548
Не е нужно да се занимавате със спекулации, знаем до какво води това в този форум. Добре известна и обяснявана неколкократно практика е да се публикуват абсурдни цени от хотели, които още нямат концепция за следващия сезон, само за да се появяват в търсачките, с които имат договори за реклама така или иначе.

По принцип никога не е прекалено рано да си резервирате хотел на добра цена. Поглеждате периодично, виждате цена, която ви устройва, резервирате и толкова. Да не говорим, че може да си изберете оферта с възможност за анулиране, от която можете да се възползвате, ако по-късно  видите по-добра оферта. Прекаленото чакане често води до разочарования, компромиси и излиза по-скъпо на края. 

Иначе няма правила и нещата се променят динамично, адаптирайте се, ако искате да почиване на добри цени. Тази година някои хотели бяха обявили много ранни записвания за 2020г. на практика до вчера. Един от хотелите беше Lonicera, казвал съм ви, резервациите през хотела освен с допълнителна отстъпка бяха и със стая с изглед към морето и избор на блок, последното е за 4 звездния World, където обикновено не дават да избираш, а предпочитания блок до плажа, които мисля беше D, е запазен предимно за немци.

# 549
И аз гледах филм за Гьокчеада.

# 550
  • Пловдив
Ето и нашата почивка наближи. Утре стягаме куфарите и заминаваме за КУШАДАСЪ, хотел Ария кларос, ако някой се интересува ще пиша информация.
Пожелавам  си да имаме е хубаво време и положителни емоции 😀🌞🏖️
   Аз ще чакам отзиви,мисля догодина да сме там!Приятна почивка на вас!
Благодаря ще пиша.

# 551
  • Пловдив
Здравейте,може ли някой да ми обясни нещо за двата хотела Емре-4 и 5 звезди?Може ли свободно да се ходи в 5звездния хотел,ако си в 4звездния.Как е вътрешния басейн и има ли пързалки,а интернет в стаите?Благодаря ви предварително

Може да се ползва територията на 5-звездния. Вътрешният басейн не е много голям, но става. Водни пързалки няма. Имам смътен спомен, че интернета се плаща, но не съм сигурна, така че проверете в агенцията си.

jb66, хубава почивка!
Благодаря ти Марги! 🏖️

# 552
Ария Кларос беше сред колебанията ми за тази година. Ще чакам и аз коментар Simple Smile

# 553
  • Пловдив
Здравейте, аз скоро не съм се появявала, но много благодаря за споделената информация. Тази вечер заминаваме за Didim Beach Elegance Aqua & Termal*****,  не можах да намеря мнения за него, надявам се да не сме сгрешили. Някой може ли да каже как върви цената на дизела в Турция и обещавам да разкажа подробно как е било 😃.

# 554
  • Пловдив
Дизелът варира около 6,3-6,4. Някъде гледах табели за 6, че даже 5,98, но на някакви странни бензиностанции.

Общи условия

Активация на акаунт