Охххххх, Патроните ни много хубави на новите фотки
бееееее, напълниха ми очите от кеф.С мъжа ми не пропускаме ни една серия със Сарп по БТВ.
Бях чела, че щели да го спират без да го довършат, дали е вярно, да сте чули/чели нещо по въпроса!?

бееееее, напълниха ми очите от кеф.

Да останат 8 серии и да го спрат
Всеки нормален човек просто ще догледа останалото в нета с превод без превод все тая, а догодина идиотите ще се чудят що сериала няма рейтинг
А за идиотизъм като Фермата и повечето риалита не ми се започва изобщо. В цял свят риалитата вървят по кабеларките не в прайм тайма на националните телевизии.

На мен ми е скапано , не ми се ходи по доктори 

Сайта дори не се появява след като цъкна линка, та и да искам да се логна няма как 

Била на сватба, с тази рокля вероятно е затъмнила булката 

Вече станаха толкова много еднотипните сериали че не знам изобщо струва ли си да поглеждам нещо. Благодарение на Ча се въдят кримка след кримка, благодарение на Аксой ефира се напълни с многострадални деца, а ролята на Серхат Теоман имайки предвид заглавието, вероятно ще се върти около някакво дете и ще прилича на ролята му в Майка. Хубав сериал но веднъж вече го гледах. 

Ча го влече , може да го видим като режисьор и фотограф . Очаквам да ги щракнат по морето или ще запраши за Щатите веднага.
Не знам защо не успявах да "хвана" Мамата през телефона, а с други адреси и на компа нямах проблем 
След месец може и да се вдигне до любимата си Америка.

Ардуч 43 място и Киво на 38 

Това сетче тука и е доста скромно, но тези клинчета пак са на мода. Поне има благоразумието да ги носи с достатъчно дълга туника или блузка. 

Препоръчани теми