ОС/AFK Чаатай Улусой, Хазал Кая, проекти и колеги - тема 506

• 26 462
  • 737
  •   1
Отговори
# 675
  • Пришълец
Аз по принцип съм си зиморничава, но вече и другите казват, че е хладно Laughing Като се замисля за цветята и къде ще ги намествам толкоз саксии настроението ми се разваля Laughing

Точно. Чачослав е общи, па ниЙ не сме скръндзи Joy
Ми те реално страстите са най-запомнящото се, спомените ми свързани с други сцени и герои хептен избледняха....
Косата й се разхвърча... Crazy

Любимеца на любимеца ми се оказва и мой любимец ... съдба hahaha
Засърбяха ме пръстите да сложа последната Мави реклама с колегата ни Киво. Изпънат, стегнат smile3544
https://m.youtube.com/watch?v=65IVeJ1vmwI

Последна редакция: нд, 06 окт 2019, 23:32 от 'Маргарита

# 676
  • Варненска клюкарка
Ама какви сте ми скромни и деликатни- мен точно пуберския жаргон в статията ме разсмя- обарвали се били rotfImbo Уникално просто, все едно са записали разговор между двама тийна, които си блеят из мола и си коментират техни си познати, стил, изразни средства.... хем смешно, хем жалко doh

Марги тоя момент от сцената ми е любим заедно с музиката, игривото им настроение на влизане- тя закачлива, той важен и целенасочено крачещ след нея Mr. Green  Това начало много повече ми харесва от по-откровеното продължение върху бюрото Peace. Как я размята, коси се разхвърчаха, изкараха си дъха докато се въртяха и лекотата с която им се получи Crazy
В онова интервю отново говори че не вярва или няма такова нещо като любов, по думите на журналистката излиза че не ги казва за пръв път, казва ги и по-нататък по време на мъпета, затова ми се струва че може би е по-хладен в отношенията си, а огънят го показва в роля. Или някоя го е зарязала или още по-зле, направо го е отрязала и даже да стигнат до зарязване не не му е дала шанс tooth Е, случва се, колкото и да е хубав, явно красотата му не действа на всички Whistling

За Чоджука май минах рейтингите с половин око защото не запомних движението нагоре или надолу беше с минимална разлика от предишната седмица. Не знам и на коя серия са, само срещнах официална информация от Стар тв, че ако не дръпне с рейтинга ще приключат на шеста серия Peace

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 09:34 от Беллора

# 677
  • Пришълец
Ъхъ, проявихме деликатност, иначе точно тази думичка ме накара да се търкалям Joy и че му изпаднала изгодна лодка, т.е. Берти-то hahaha

Бел, този момент ми е любим и на мен, затова и често режа точно него Crazy Тя игрива и закачлива, пък той нетърпелив и действащ по същество Mr. Green И музиката е много подходяща.

Благодаря ви и на двете с Фема, че ми отговорихте за Чоджука. bouquet

# 678
  • Варненска клюкарка
След днешния рейтинт ще се разбере, но не вярвам рязко да подскочи, със сигурност ще окапе Peace

Аз направо прихнах, хеле и за бебеправенето сякаш са им светили Joy Joy Joy То ясно като бял ден че практикуват такива занимания, но не с целта която е описана в статийката rotfImbo

Марги, за ЕнрикО-то е видео от ЮТ 2011, началото на втория сезонот някакъв мол, разпитваха го за неща почти като в интервюто на предишната страница- какви дрехи обича, минаха през съответен магазин и Ча рязмята някакви закачалки, какви места обича да посещава, каква музика харесва, какво слуша и чете в момента, какви жени харесва и мисля че тогава спомена Анджелина... такива неща. Влязоха в в магазин за музика, той награби от рафтовете няколко диска и започна да изрежда заглавия и имена, тогава каза и за ЕнрикО Peace Ако ти се търси, може би все още да стои в ЮТ, някои от старите интервюта и репортажи все още се намират Peace

# 679
  • Пришълец
Ще погледна, както казваш може и да си стои Peace

Баджаначката предполагам, че на тези би им се зарадвала Wink

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

# 680
  • Варненска клюкарка
Не обичам понеделниците ooooh!

Марги, ще можеш ли да ми дадеш онзи адрес с Фемирските кадри, скоро ще трябва да стягам новата тема а не го намирам назад...

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 12:29 от Беллора

# 681
  • Пришълец
Заповядай
https://twitter.com/OLMCONAN

Аз пък не обичам уикендите, за мен са работни дни, ама виж понеделник и вторник... Heart Eyes Все съм наобратно...

Страхотни Heart Eyes

Скрит текст:

Това много ми хареса Laughing
Цитат

# 682
  • Варненска клюкарка
Заповядай
https://twitter.com/OLMCONAN

Скрит текст:
Аз пък не обичам уикендите, за мен са работни дни, ама виж понеделник и вторник... Heart Eyes Все съм наобратно...

Страхотни Heart Eyes

Скрит текст:

Това много ми хареса Laughing
Цитат
Мислех че назад съм го цитирала но не го намерих, може и да съм пропуснала 33uu

Да, много хубаво така като са го размърдали Heart Eyes Laughing Пък на Лорка не и давам годините Sunglasses
Жалко че рождения му ден е веднъж годишно hahaha
 Все пак благодарение на приятелите му и това че се поразвя с тях успяхме да намажем с някой кадър Crazy

Тоя момент как се разминаха съм го запомнила не от сериала, а от един видеоклип и направо ме беше потресъл, колко обида и у двамата Rolling Eyes

# 683
  • Пришълец
Лорка определено изглежда много добре за възрастта си, коментирали сме, но съм забравила, някъде около 50 ли беше Embarassed

Тоя момент как се разминаха съм го запомнила не от сериала, а от един видеоклип и направо ме беше потресъл, колко обида и у двамата Rolling Eyes
Ама как им се получаваха нещата Crazy

Въпросния момент го има тук, пък и песента много ми харесва, да ви поздравя Heart Eyes
https://www.videoclip.bg/watch/747812_my-prosto-ty-i-ya
Бел, преди време ми го беше посочила, та се възползвах да си го открадна от рускините Laughing

# 684
Ще погледна, както казваш може и да си стои Peace

Баджаначката предполагам, че на тези би им се зарадвала Wink

Скрит текст:

Heart Eyes Heart Eyes

Баджаначке , заеш как  да ме зарадваш и с кого .  Турският Джеймс Бонд  Crazy
Виж какво имам за теб за награда много ми хареса .

Очите говорят без думи , поглед тъга Heart Eyes

Разреждай поста  доста неща има да слагам smile3517

Бел , рекох да цитирам мърдащите Ча   Лорка и ми язлязоха едни ероглифи #Crazy
кефят ме как се забавляват Party  Лорка ни зарадва със снимки .

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 16:20 от femmi2

# 685
  • Пришълец
Доколкото съм забелязала през последните 2-3 години за шапки се ползват по-актуални кадри...

В старата версия ще стои така предполагам, при новата не знам размерите същите ли са, орязано е и все пак са ми много красиви. Heart Eyes

Скрит текст:

Феми, ти си Grinning

# 686
 Марги  love001 актуални , стари всички са красиви . Ти си се справила ,  Бел дано успее да я сложи за шапо  Heart Eyes

Марги , добре разреди , първо да намеря кво щях да слагам . Трябва да потърся на Сонгюл

# 687
  • Пришълец
Фемо, какво така сме се размекнали с тебЕ, хайде и аз да ти пратя  love001

Марги  love001 актуални , стари всички са красиви .
Пък маргаритените са направо най-най tooth

Шегувам се аз, в стил Маргарела вдига врява, нищо повече Laughing

# 688
Тия дни гледах същия профил в Т , който Бел търси . Още от нафталина .

Heart Eyes

Тук е момента да сложа това  Wink
Красотата на мъжките очи
За да са красиви, трябва преди всичко да бъдат смислени – като два тлеещи въглена, които приковават вниманието и дават да се разбере, че могат да загорят, както от ожесточение към несправедливостта, така и от нежност към любимата, в зависимост от ситуацията. Формата и цвета не са толкова важни, ако в тях прозира този огнен потенциал. Такива очи оставят дълбок отпечатък и безусловно могат да се нарекат красиви.

красивите очи на капитана

Ако мъжът има красив, хем плътен, хем чувствен глас, то титлата „хубавец” му е в кърпа вързана. Мъжете с магнетични очи и силни ръце също така притежават прекрасен глас. Навярно между тези важни характеристика съществува някаква особена връзка – неуловимата, но все пак съществуваща мъжка красота.
Гласа на Ча е точно такъв  Crazy
Маргии  спретни  гифчета , слагам с неговия глас
https://www.youtube.com/watch?v=meBAMBLdJVQ
също и това , с хубаво качество са . Мятай ги на лични да ги запазя и ще си побъбрим

Заповядай от твойте  Hug
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 07 окт 2019, 16:25 от femmi2

# 689
  • Пришълец
Мисълта за двата тлеещи въглена добре ми дойде Heart Eyes
Добре, ще мина да те видя по някое време и няма да съм празна Laughing

Общи условия

Активация на акаунт