Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 32

• 57 444
  • 738
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна
Маале, купих си изкуствени мигли
 Страаашно мазало стана. Чак съжалих, че си ги купих. Grinning Дайте някоя хитринка за лесното им поставяне.

Аз имам доста опит с поставянето им. Преди да се снабдя с лепилото Дуо ползвах лепилата на Аура, най-важният момент при поставянето е да се изчака лепилото малко да изсъхне, т.е да не се нанся веднага след като лепилото се постави на миглата. По спомен е нужно да се изчака около 20-30 секунди, но аз изчаквах около 10сек. и през това време духах, за да ускоря процеса. Захващах изкуствената мигла с пинсета, залепям първо външният ъгъл, след това вътрешния и така по-лесно намествах останалата част. Накрая с помощта на пинсетата щипвах изкуствените към естествените мигли за да се закрепят и “слеят” по-добре. Стана дълго обяснението, но за мен това е най-лесният и надежден начин, не съм имала инциденти Grinning

# 586
Здравейте, на мен най- любимият ми продукт за лице е филтъра на Шарлът Тилбъри, странно е да се определи какво е точно, все пак може и като хайлайтър да се ползва, но не съм срещала друг такъв продукт, няма да скрие петна или пъпки, но кожата ми изглежда супер свежа с него,  струва си всяка стотинка.

# 587
  • София
По мнение са по-неутрални и леко сивкави. Но както коментирахме, сивото изчезва след няколко минути и се слива с кожата.✌🏻
Благодаря, ще ги пробвам значи Simple Smile

# 588
Момичета, някой пробвал ли е фон дьо тена на NYX - Total Control Drop (този който е с пипета)?
Отдавна съм се ориентирала към този фон дьо тен, т.к. е един от малкото на водна основа, които се предлагат, а искам да ползвам фон дьо тен на водна основа. Това, което ме притеснява е, че нямам никакъв опит с марката и пише, че фон дьо тенът е произведен в Китай.

Не съм ползвала този фон дьо тен на NYX, ползвах друг - stay matte but not flat. Беше уужасен. С нормална към смесена кожа съм, а с този фдт лицето ми беше плувнало в мазнотия, не мога да опиша колко е ужасен. Мислех, че е заради цената му (защото е по-евтин от Total Control Drop). И така обмислях дали да не си взема Total Control Drop, но реших първо да изгледам ревюта в youtube за него. За съжаление и за него повечето момичета, казват (и показват), че много омазнява кожата, особено след 6-7 час, което си обхваща един работен ден. И така се отказах и от него.

# 589
  • Miami
Здравейте, на мен най- любимият ми продукт за лице е филтъра на Шарлът Тилбъри, странно е да се определи какво е точно, все пак може и като хайлайтър да се ползва, но не съм срещала друг такъв продукт, няма да скрие петна или пъпки, но кожата ми изглежда супер свежа с него,  струва си всяка стотинка.

Кое е толи филтър? Може ли линк?

# 590

Кое е толи филтър? Може ли линк?

https://www.charlottetilbury.com/uk/product/hollywood-flawless-f … ter-shade-2-light  това е  Wink

# 591
  • Miami
Благодаря Flowers Bouquet

# 592
  • Plovdiv, Bulgaria
Точно до Selfridges си мислех да се занеса! Кожата ми в момента е добре (лъсва само на носа), не е суха откакто ударно започнах да я хидратирам. На Kevyn Aucoin имам само един скромен молив за вежди, но ще пробвам и фдт и ето този кънсийлър
https://www.beautybay.com/p/kevyn-aucoin/the-sensual-skin-enhancer/
Liquid camo то на Dermablend ще го поръчам в трети цвят да го пробвам (заради теб да знаеш:) а  на Ланком това ли да пробвам:

ps: За пръв път имам почивен ден през седмицата от сто години насам и много се радвам, че ще успея да видя на място каквото мога от препоръчаните от вас неща. Онлайн не е лесно - аз не мога да разбера защо тези хора си рекламират продуктите с 20 годишни модели с кожи без несъвършенства?! Аз не съм си и помисляла на тази възраст за фдт...
Здравей, с какво я хидратираш ударно?

# 593
Какво трябва да значи кънсийлър Rolling Eyes

# 594
Какво трябва да значи кънсийлър Rolling Eyes
Concealer = коректор

# 595
Коректор

# 596
Имаше разлика от коректор и кънсийлър. Коректора е за цветово коригиране (зелен за червенини, лилав, прасковен и т.н не помня кой цвят за кое беше), а кънсийлъра се слага отгоре по-лек е като консистенция.
https://www.youtube.com/watch?v=lKckj7jkZzA

# 597
Да, на английски има две различни думи за 2-та типа коригиращи и маскиращи продукти, но очевидно на български се използва само "коректор"

# 598
  • София
Шушито, Започнах да използвам силно хидратиращи продукти от всякакъв вид (измиващи, кремове - за около очи, за лице, дневни и нощни, маски - различни видове).

# 599
Коректорът корегира цвета, а кънсийлърт покрива. За второто няма българска дума.

Общи условия

Активация на акаунт