ЯНУАРСКИ беборани, догодина ще зарадват свойте мами!

• 16 123
  • 282
  •   1
Отговори
# 75
Моите колеги отдавна знаят, че съм бременна. Казах най-напред на шефа, за да съм коректна. Получих поздравления Grinning
Вчера беше много смешно. Работя с много хора, имаме външни изпълнители на някои поръчки по рекламата. Преди два дни докараха каталози и аз упорито отказвах да помагам в носенето, ама не казвам защо Wink
И вчера звъня на момчето, което ги разтоварваше и той ми вика: "Защо не казваш, че си бременна, аз те карам да носиш каталози, а ти, не та не." Питам го не си ли личи, а той: "Де да знам, може да обичаш бира beer" Joy
Смях се цял следобед Grinning

# 76
  • София
Здравейте!
Като гледам пак не организирахме някаква среща...
Аз съм се притеснила за тази фетална морфология...май пак няма да я правя. Исках при томова, тя август в отпуска, аз не искам май при друг да ходя...ще си остана без.  Sad В сряда ще питам док какво ще каже. Най-много да ми каже, да не се занимавам с глупости. Mr. Green
Къде сте всички, нещо през уйкендите оредяваме  newsm78.

# 77
Сигурно някои мами пишат от офиса си, или използват уикенда за разходки и забавления.
Аз скучая, следобед ще отида да поплувам. Grinning

# 78
  • София
да, предполагам, че за това така се разреждаме. Ама детето спи, а мъжа ми е на работа...и аз какво? Във форума . Joy Не че не ме чакак чистене, скубан на вежди и такива... Crazy

# 79
  • София
Здравейте,мили момичета!

Много хубава тема си имате!Може ли да се включа и аз!?

Казвам се Теодора,на 35г. и очаквам четвъртото си дете на 13.01.2007,дано да сме живи и здрави.

Моля да ме впишете в списъка на първа страница. Laughing

Пожелавам ви весел уйкенд!

# 80
Здравейте и от мен!!!! По въпроса на Ним - и на мен ми беше интересно коя как е по отношение на работата , но тя ме изпревари със задаването!  Simple Smile
Аз работя, но ми е все по-трудно да ставам сутрин и да се мотивирам да отида на работа. Свързана е със седене и писане пред компютър и безбройни телефонни разговори с клиенти, писане на анализи и други такива. Забелязах, че КПД-то ми спада - нещо, което преди ми е отнемало 1 ден сега отнема 1 ден и 1/2 - 2. Поради което смятам да почина малко - в отпуска  Party
А като казах на пряката шефка /тъй като ние сме и с регионален/ тя се зарадва и получих поздравления. На биг бос предстои да споделя - да видим. Но имам усещането, че вече знае.
Мечтая си за отпуската ......

# 81
  • София/Варна
Забелязах, че КПД-то ми спада - нещо, което преди ми е отнемало 1 ден сега отнема 1 ден и 1/2 - 2.
и при мен КПД-то падна и затова побързах да кажа на прекия си ръководител, за да знае как да разпределя задачите и какво да очаква от мен Wink

# 82
Здравейте и от мен  Simple Smile Аз съобщих на работа два - три дена след като разбрах и то защото колежките ми започнаха да се досещат - преди не хапвах нищичко, а по едно време започнах да се похапвам стабилно, спрях цигарите, кафето и им казах, предпочитах да знаят - някой даже се просълзиха. На шефа ми също казах веднага, иначе щеше да научи от някой друг - ужасно се изненада, но всичко беше ОК и понеже съм най-малката в администрацията, лафа на фирмата сега е - "Ето го детето с детето"  Simple Smile Честно казано, от известно време се чудех как да напусна, така че това е и главната причина да искам да изляза болничен толкова отрано и сега ще стискам зъбки още 1 месец   Grinning

# 83
Здравейте темата е страхотна,пълна е с живот.
Поздрави на всички,скоро сигурно пак няма да мога да пиша защото ме е налегнал един вирус с  Sick. Но пожелавам на всички sohappy

# 84
  • София
Елеонора, и аз съм най-малката в нашия отдел и мен ме бъзикат, че съм се бутала между големите  Laughing

teddyvas, приеми искрените ми поздравления за решението за 4-то дете!  smile3525 Би ми било интересно да споделиш как се справяте, как се реши на 4-то и т.н. Как реагира таткото, как се побирате у дома и изобщо всичко, касаещо многолядното семейство  family6
Това, естествено, ако ти се споделя де!  newsm03
И аз, и мъжът ми сме от семейства с по 3 деца. И двамата сме категорични, че искаме поне 2 деца. Все пак на моменти ме обзема паника дали ще се справя с детето сама, дали ще бъда добра майка, как ще се отрази финансовия колапс от загубата на моята заплата (то сметки лесно се правят, ама "на живо" понякога е друго...)  Rolling Eyes

Съжалявам, че ви "зарязах" през уикенда, но с татито се отдадохме на  smile3524 и  tv с малко  1dating и накрая  lalalala с приятели!

# 85
  • София
Ним,благодаря за поздравите Hug

Не сме планували да имаме и четвърто детенце,но като дойде...да сме здрави,ще се гледаме някак Praynig

Аз много исках да имаме три деца и бяхме много щастливи,когато Анди се роди.Сега беше малко стресиращо,но вече преодоляхме този момент и започнахме да се радваме на идването на новото човече.За справянето,какво да ти кажа...тати да е жив и здрав да работи,че иначе незнам какво ще правим.Добре,че големите ми помагат,особено Мони,но като започне пак училище сигурно ще ми е доста трудно.Анди е доста палав,да е жив и здрав.Все ходи насам-натам,всичко пипа,катери се почти навсякъде и винаги трябва да си до него.
Но да сме здрави,ще се справим.

Е,това е засега от мен.На работещите пожелавам лека и успешна седмица,на другите да си почиват активно!  bouquet

# 86
Здравейте и от мен, аз през weekend-ите не мога да пиша, защото нямам компютър у нас.
Аз в петък бях решила да им кажа на една от шефките в петък тя пък взе че дойде, но докато се престраша да й кажа, тя взе че си отиде. Лошото е че няма да я има 2 седмици, така че като се върнат ще ме сварят с корем Joy Ще се изненадат лекичко. Ходих на 3Д при моя доктор ( този който ще ме изражда). Бебо е ок и се оказа че имаме всички шансове да е момче. Видяхме нещо, но докторът каза че може да е и момиче тъй като и те по това време имали хипертрофия на половите органи. Т.е пак шансът е 50 на 50 newsm78. Стискайте ми палци да е мъж, че много искам.
Иначе и аз мисля да работя до последно, стига всичко да е наред.

# 87
  • София; Дружбето
Добро утро  Hug
Ние благополучно премъкнахме целия багаж и сега вече сме окончателно в новото жилище. Обаче тук е страшна жега, а не мога да отварям терасата ,защото котката прави акробатични изпълнения на комшийския балкон  bash Иначе се чувствам добре и май само чакам да дойде 2-ри за прегледа
теди добре дошла и при нас и поздравления за четвъртата рожба. Възхищавам се на  многодетните мами за смелостта им  newsm20 Да са ти живи и здрави всичките на чело с тати  newsm53

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 09:50 от tsveta

# 88
Добър ден от мен!
Цвета това с пренасянето на багажа и аз го изживях преди 4 години, но ние нямахме много покъщнина, защото в квартирата имаше всичко, а и хубавото е че имаше кой да ми помага. Но после като се преместиш в новата къща и като си направиш всичко по твой вкус е много приятно.
Добре дошли на новите мами!!! Радвам се, че се увеличаваме!  Grinning Hug
Теди и аз се възхищавам за това, че сте едно прекрасно многочленно семейство. family6 И аз винаги съм искала много деца поне 3, но не знам дали ще се справям. То май всички който чакаме 1во бебче сме притеснени. Очакваме съвет от вас по-опитните.

Утре съм се записала на курс за бременни организиран от сп. "9-месеца".
18. 07. 2006г. – 09.30 ч. в Upstairs (София, бул. Витоша 18)
Д-р Татяна Ралчева, специалист по детски болести от Националното сдружение на педиатрите от извънболничната помощ ще представи темата “Захранване на кърмачето.”За допълнителни въпроси и записване – 02/946 13 69

Ако някой има желание и възможност да идва. Тъкмо ще се запознаем. Ако решите пишете и също с какви дрехи ще сте облечени. Аз ще съм с светло бежов панталон, защото времето е хладно и мисля с бяла жилетка. Много ще се радвам да дойде някоя от нас.

Последна редакция: пн, 17 юли 2006, 11:31 от galina_dimova

# 89
  • София
Ако успея някакси, ще дойда и аз.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт