ЯНУАРСКИ беборани, догодина ще зарадват свойте мами!

• 16 136
  • 282
  •   1
Отговори
# 90
Здравейте отново!
Днес ми е толкова лошо, не ми е ставало лошо до сега, кръвното ми е ниско и затова.
galina, то и ние с вторите сме притеснени, аз даже за второто повече се притеснявам, отколкото преди.

Теди, толкова смела майка си. Днес хората рядко се решават да имат повече деца - поздравления     bouquet

# 91
Клеми, много ще се радвам ако дойдеш, но разбира се ако имаш възможност. Аз теб ще те позная, на толкова снимки съм те виждала, но и ти ако ме познаеш свиркай.

Ним, относно въпроса ти за работата аз не работя, защото все още съм студентка, а и като завърша(догодина) не знам дали ще работя. А и особено с бебчо. Не мога да го оставя и да отида в някой фирма за 300-400 лв. Засега мъжо изкарва достатъчно, за да живеем добре, даже много добре. А и като завърша бакалавър смятам да ставам и магистър по счетоводство, така че ще имам още 2 годинки учене и след това ще му мисля. Но ако работя ще е за да не стоя само в къщи и ще искам да е на хубаво място и да има добро отношение към мен.

# 92
  • София
хора, нещо ме е хванало безсънието...мъжа ми спи вече от половин час, аз се чудя какво да правя. Мисля да ходя да изчистя кухнята.
Няма да дойда утре на училището за бременни, трябва да търсим кватира, не мога да оставя малката на мъжа ми половин ден, през което време трябва да върти телефони, а аз да си вея ... корема  Mr. Green, наляво-надясно. Може би четвъртък. newsm78

# 93
  • София

Ей това е моята хубостница!

# 94
Здравейте, момичета. Днес пак станах рано и като няма какво да си правя времето пак във форума. Много вяло, едва няколко мнения от последния път. Не че аз се скъсах да пиша, но такъв мързел ме гони. Вече нямам желание дори косата си да среша, с мъка се надигам до банята да отида, спи ми се постоянно, а като легна не мога да заспя. Направо ви се чудя дето имате по едно, а видях и повече деца, как смогвате да се грижите за тях и да бременеете едновременно, че и на работа да ходите. Ама верно излезе, че човек като се отпусне и най-малкото нещо му се струва като голямо усилие  newsm78  Embarassed
Клеми ти нали щеше на преглед да ходиш или нещо съм объркала. Ако си ходила пиши как мина.

# 95
Още нещо забравих!  Embarassed Да ми кажете на вас досега колко пъти ви пускаха изследвания по здравна каса и за какво бяха. На мен ми пуснаха веднъж, обаче то беше преди месец и се чудя кога трябва пак да ми пускат и за какво следва да бъдат. Изследването на урината включваше ли албумин и ако да как се казва, защото аз на моята бланка такова наименование не видях newsm78, а знам че албумина трябва да се следи.  Rolling Eyes

# 96
Здравейте бройте ме и мен 1-ви януари ми е термина на 23 години съм от Шумен 1-во Laughing

# 97
  • София; Дружбето
На мен до сега само едно изследване са ми пускали за кръв и урина, но незнам какво пишеше на листа, не съм и гледала Simple Smile странното ми е, че никой нищо не казва за намазка, а знам , че е задлъжително  newsm78

# 98
Добро утро и от мен!  Hug

Гинеколога, който съм избрала ми пуска кръв и урина по касата всеки месец. Освен това при всяка консултация ми прави безплатен видеозон. Много е мил и внимателен и в четвъртък ще ходя да ми пусне (по куриер) кръв за биохимичен скрининг (не по касата)
Вчера говорих с моят Варненски лекар и го питах да си търся ли час за 3Д. Той беше поредният лекар, който ми каза, че няма смисъл и това е атракция за пациента. Така, че, това отпада - неговият УЗ е достатъчно добър и другата седмица ще ме разгледа там.
Взех да се притеснявам за килограмите - още не съм си върнала теглото от преди забременяването  newsm78
Хайде чао за сега, че трябва да се боцкам и да хапна  Flutter

# 99
И на мен до сега само едно изследване са ми пускали обаче то включва всичко, урина и ПКК а албумина влиза в него със сигурност. А относно цитонамазката и на мен не са ми правили и никой не ми е казвал, а пък тъпия доктор е написал че отказвам и че отказвам преглед освен на ехограф.Е как мога да откажа нещо за което никой не ми е казвал?

# 100
  • София; Дружбето
Как така отказваш? #Crazy Е такова не бях чувала. Поне в ЖК-то гледат на ехограф всеки път,което все пак е успокоително  smile3506
А да ви питам, аз понеже имам котка, трябва ли да к го кажа това на лекаря, че четох за някаква токсоплазма (или нещо подобно)  newsm78

# 101
Токсоплазмозата е сериозно заболяване, но се среща много рядко (особенно, ако котето не излиза от къщата). За да си спокойна кажи му и си пусни едно изследване на кръвта.

# 102
  • София; Дружбето
Явно пак ще има боц  Confused Ех да идва 2-ри  newsm17

# 103
  • София/Варна
А да ви питам, аз понеже имам котка, трябва ли да к го кажа това на лекаря, че четох за някаква токсоплазма (или нещо подобно)  newsm78
При спазване на определени правила (редовно миене на ръце, котката далеч от кухнята, обслужването й с ръкавици) не би трябва да има проблем.

# 104
  • София
Кой ме пита за моя преглед? newsm78
Отложихме го за утре. Утре сутринта в 9:30 съм на док, като се върна, ще докладвам! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт