Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 60

• 38 185
  • 745
  •   1
Отговори
# 435
Момичета вдигнах малко кръвно. Ядох канела, пих вода с лимон. Притесних се, защото знам че не е хубаво.Някакви други съвети какво да правя?
Лимонадата и канелата с мляко, до такава степен ми смъкваха кръвното, че започваше да ми става леко лошо чак. Ако си по-упорита по този начин със сигурност ще успееш да го смъкнеш, без излишни лекарства.
Въпросът е, че си бременна и високото кръвно може да е симптом на прееклампсия например. Може и да е инцидентно. По-добре се консултирай с лекаря си.

# 436
Здравейте!
На някоя от вас да са и казали на ранната фетална морфология( от 11 до 14 сед., която е), че бебето е момче, а после да са казали момиче има ли?

# 437
  • Наблизо
На мен не,но е напълно нормално.В тези седмици всички си имат фалус,който при момичетата към 16тата седмица влиза навътре и става на вагина,клитор и т.н.

# 438
Момичета, здравейте! Какво ми се случи днес..... Бях на ФМ, всичко е ОК! 30 г.с. съм.
Три часа след това имах час при зъболекар да завършим лечение на зъба. Много ме боля на моменти, но зъболекарката каза, че не иска да ползваме упойка, защото приключваме зъба... В момента в който станах от стола, отидох до вц и - розово течение. Звъннах на моята аг, която е в друг град и излиза отпуска - каза че е напълно възможно от силната болка коят съм изпитала да е контрахирала матката и от там да се е получило течението... Отидох на спешен, за мое огромно притеснение случих на супер млад доктор, в което няма лошо, но...се шашнах съвсем. Преглвда ме на коремен ехограф и той, след това ми направи преглед за разкритие - каза, че нямам, както и сложи нещо върху превръзката да видим дали не е околоплодна течност -не беше. На някоя да й се е случвало? Sad

# 439
Момичета, могат ли да се пият Шуслерови соли по време на бременност ?

# 440
Здравейте, момичета. На първо време за болницата реших да си взема ръчна помпа и протектори за зърна. Бихте ли споделили ако сте ползвали Авент или Чико са по-добър вариант? Благодаря.

# 441
Момичета, могат ли да се пият Шуслерови соли по време на бременност ?

Моята кума пиеше шуслерови соли, ако не се лъжа, гинеколожката и ги беше преписала, не знам обаче кои номера. Ако трябва да съм честна, малко съм скептична към тях, не знам с каква цел ги пиеше, но си повръщаше качествено и хемоглобина и беше много нисък и т.н. Както всеки би ти казал, посъветвай се с лекаря си, аз не бих пила нещо, което не е съгласувано с него. 💐

# 442
Здравейте, момичета. На първо време за болницата реших да си взема ръчна помпа и протектори за зърна. Бихте ли споделили ако сте ползвали Авент или Чико са по-добър вариант? Благодаря.

Аз ползвах на Авент ръчна и електрическа и от двете съм много доволна, живот и здраве с второто пак ще ползвам нея.

# 443
Здравейте момичета. 33 г.с съм от два дена имам силна болка в лявата страна под гърдата на ребрата ми също така и на гърба, все едно натъртено посиняло. Не мога да легна на лявата страна, ако легна не мога да стана сама. Бих те ли сподели ли на някоя от вас да е претърпяла подобни болки?

# 444
Момичета, при нужда от лекар в първите седмици от бременността ( за настинка ) към гинеколог ли е по-добре да се обърна или към общопрактикуващ джипи ?

# 445
Момичета, при нужда от лекар в първите седмици от бременността ( за настинка ) към гинеколог ли е по-добре да се обърна или към общопрактикуващ джипи ?
Аз се доверявам единствено на АГ ми.Скоро изкарах от летните вируси с температура (7 месец) и единственото,което ми позволи беше парацетамол,физиологичен разтвор за хремата и бабини рецепти (чай,мед,лимони).Успях да преборя вируса за 3 дни.

# 446
Момичета,кажете някаква идея как да преборя бактерия в урината с нещо Sad Вече месец се боря и не става.Пия антибиотик,но отново е същия като първия път,че другите не ставали.Били опасни.Вече съм в 8 месец.

# 447
Момичета,кажете някаква идея как да преборя бактерия в урината с нещо Sad Вече месец се боря и не става.Пия антибиотик,но отново е същия като първия път,че другите не ставали.Били опасни.Вече съм в 8 месец.

АГ не ти ли смени антибиотика като от този няма ефект? В начална бременност ми изписаха Аугментин + пробиотик за бактерии в урината. Изчистих се след 10 дни.

И още нещо - сигурно ли е, че не е замърсена пробата, защото всеки път като пускам урина ми излиза, че има бактерии, после пускам стерилна и излиза, че няма нищо.

# 448
Нямаме друга опция освен този Sad От предния път титара от 10^5 е паднал на 10^4 . Пуснала съм в още една лаборатория и се надявам в понеделник да имам резултати.Предлагаха ми да вляза в болница и да ми слагат венозно  Амикацин,но като четох що за стока е този реших пак да пробвам с този. Като чета какво правят тези бактерии и направо ми се плаче.

# 449
Здравейте бъдещи мамчета, Незнам дали тук е мястото...но искам да попитам мами от Бургас за съвет....МБАЛ Бургас или Дева Мария(и доктор) за раждане благодаря предварително на отзовалите се 😍😍😍😍

Общи условия

Активация на акаунт