Сватба, булките на 2019, тема 7

• 25 224
  • 748
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, имам нужда от съвет.. Изработвам сама бурканчетата със сладко. Имам тюл, с който ще ги увия отгоре, но той е твърде прозрачен и не ми харесва как се вижда капачката.. Имам едно бурканче от друга сватба и там е покрито първо с някакъв плат и отгоре е тюл.. Искам да ги направя по същия начин, но не знам как се казва този материал/плат, както и от къде мога да го купя.. Някоя от вас ако си е изработвала сама бурканчета, може ли да ми даде идея/съвет? Качвам снимка какво имам предвид

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 21:45 от petinkata__

# 571
Момичета, имам нужда от съвет.. Изработвам сама бурканчетата със сладко. Имам тюл, с който ще ги увия отгоре, но той е твърде прозрачен и не ми харесва как се вижда капачката.. Имам едно бурканче от друга сватба и там е покрито първо с някакъв плат и отгоре е тюл.. Искам да ги направя по същия начин, но не знам как се казва този материал/плат, както и от къде мога да го купя.. Някоя от вас ако си е изработвала сама бурканчета, може ли да ми даде идея/съвет? Качвам снимка какво имам предвид

На мен ми прилича на една материя с която правят букети. Питай в цветарските магазини

# 572

На мен лично дясното бурканче по ми харесва. Нищо, че се вижда капачката.

# 573
За 2 дни 6 човека се отказаха и много се изнервям...как може такова нещо?!?И то 2 от тях са ми приятелки...
Днес тъкмо наредихме масите, давам имената за табло и те казват, че няма да дойдат. Не знам вече дали и утре някой няма да се откаже. Тъпо е така в последния момент, защото можеше други хора да поканим. Много се напрегнах!

# 574
  • София
За бурканчетата: можеш да ги занесеш с теб в магазин за платове, така ще видиш различни варианти, а няма да ти трябва много, така че няма да излезе скъпо.

# 575
  • Варна
Петинка, това не знам точно как се казва, но както ти бях казала и преди, аз също преди време правих такива бурканчета и използвах физелин. Има много видове и можеш да го откриеш на много места, дори и онлайн. Simple Smile супер тънко е и се работи много лесно с него, дори смятам, че крайният резултат ще ти хареса повече отколкото на това бурканче в ляво Simple Smile Прилагам ти снимка, за да добиеш представа какво е това физелин.

П.с. В този сайт има доста материали за аранжиране на букети така, че разгледай го. Може и да намериш точно такова като от снимката ти Simple Smile
https://rakhiva.com

Последна редакция: чт, 15 авг 2019, 23:24 от rallytsa

# 576
За 2 дни 6 човека се отказаха и много се изнервям...как може такова нещо?!?И то 2 от тях са ми приятелки...
Днес тъкмо наредихме масите, давам имената за табло и те казват, че няма да дойдат. Не знам вече дали и утре някой няма да се откаже. Тъпо е така в последния момент, защото можеше други хора да поканим. Много се напрегнах!

И при нас е същото.. не се ядосвай. Който трябва ще е на сватбата, който не иска да си гледа работата

# 577
Днес е голямият ден момичета , много се вълнувам 🤗🙈🙊

# 578
Това с отказването на гости, особено в последния момент в ужасно напрягащо.. При мен се отказаха няколко човека миналата седмица, ама поне е горе долу навреме. Съвсем друго е 2 дни преди сватбата. Супер несериозно е според мен.
Не се ядосвай, тинити, колкото и да е трудно - мисли си за празника, важното е, че тези, които държат на теб ще дойдат!

П.С. Роси, пожелавам ти да си изкарате един незабравим ден! Purple Heart

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 09:42 от VanillaBarbie

# 579
Роси, вълшебна сватба ти пожелавам! Времето е с вас днес Wink

Ние сме готови, остана само да идем до ресторанта да занесем някои неща и да платим, както и да се чекираме в хотела и да пооправим малко.

Тинити, не се ядосвай, а таблото просто го оставете така. Ние в последно време не сме имали откази освен един с уважителна причина. Иначе и аз го намирам за несериозно. И едно детенце няма да идва, понеже е с гипс. Но родителите са на линия, на това му казвам сериозни гости Grinning

Последните дни изобщо не съм притеснена, освен че се будя все рано. Направо не знам откъде е това спокойствие. Сигурно свикнах да се объркват някои неща Joy хич не можахме да си починем, а бяхме планирали много време, но все нещо не ставаше от раз или излизаха нови задачи.

Хубав ден, момичета, следващото включване май ще е след сватбата, че днес пристига родата Simple Smile

# 580
Сладурчета сте ми вие!Не се ядосвайте за тези,които се отказват-не им е било мястото на вашия празник!Относно приятелките-сигурна съм,че ще преосмислите приятелството.Аз смятам,че приятелите са не само за трудните,но и за хубавите моменти,които трябва да споделиш с хора,които истински от сърце са щастливи заради теб.
    Сега да ви кажа какъв съм чукчо-индианец.Вчера ми дадоха флашката със снимките на от сватбата.И под вещото ръководство на дъщеря ми трябваше да ги кача в гугъл диск,щото нямат търпение да ги видят.А аз им предложих веднагически да ги пратя с Еконт,/те работят в Еконт/,днес вече щяха да си ги гледат.Дъщеря ми обаче -НЕ, еди как си влез в нашия профил,бля-бля,ама тъщата нещо не се справи.Не разбрах моят лаптоп ли е бавен,нета у нас ли е бавен,аз ли съм бавна,ама нищо не качих.
    Обаче мира нямам аз,как така един гугъл диск ще е по-умен от мен?!Дойдох на работа,направих си профил,хахахаха!, и сега успешно си качвам снимките.Служебния лаптоп е голяма работа,и добре,че си лягам с шефа всяка вечер,че да не ми се кара много./ние със съпругът ми работим в семейната фирма/.
   Като ги предам на булката и получа нейното позволение,ще ви кача някоя снимка.

# 581
Пускам ви връзка към 360° клипче, макар че има доста снимки в него 😁

https://youtu.be/qeD1Js2fgVE

Еее, супер, я виж какви хубави снимки сте си направили! И е било супер купон, личи си.
Аз се притеснявам, че ще е зле резултатът при нас, защото съм страаашно дърво и не обичам да се снимам.
Това с отказването в последния момент е супер кофти, но понякога не можем да си спестим и тия емоции.
Вижте аз какво харесах, но на нашата кола хич няма да върви

# 582
Много си права, марулета. И аз прозрях за няколко "приятелки", на които досега съм си мислила, че мога да разчитам, но след като измислиха възможно най-тъпите оправдания да не дойдат, определено си имам едно на ум и не съм сигурна, че ще ги потърся вече, поне не и скоро.
Много забавно разказваш, да знаеш! Посмях се с теб докато си пия сутрешното кафе Simple Smile

# 583
       Хахаха,забавлявайте се,на мой гръб!Те и децата така правят.Зет ми ни казва по име.Обаче,понеже в моя край на тъщата се казва баба,си е сложил на телефона ринг тон от рекламата "А ние с баба пием кафе",когато аз му звъня.И голям майтап става на мой гръб.Аз имам зверско чувство за хумор и самоирония,така се живее по-лесно,да знаете.Даже го приемете като съвет,към бъдещите булки.и в най-трудните моменти вкарвайте доза хумор,ще ви  е по-лесно.
   Аз сега съжалявам,че не се сетих да вържа дрънчащи кутийки на колата на моите деца.Щеше да е яко.Изобщо забравих толкова много неща.
   Дори някак си не се сетихме да се снимаме с младоженците,представяте ли си?!Нямаме си снимка с тях.Много ме е яд,но пък имаме безброй други снимки заедно.
    ДА НЕ ЗАБРАВИТЕ ДА СЕ СНИМАТЕ С МАМА И ТАТИ,ЕЙ!!!

# 584
  • Бг
Скрит текст:

Петинка, аз такива бурканчета си изработвах сама, за кръщенето на сина ми. Моите бяха с мед, на капачетата бях залепила етикетче, с датата на кръщенето и името на хлапето. От Джъмбо си бях взела тюлени торбички и сложих бурканчето в тях, на една част имаше пластмасови биберонки, на друга не, а на връзчиците бях разпечатала снимка на сина ми. Ето така изглеждаха моите, давам идея само, ако не намериш това, което търсиш. Вариант е и в тюлена торбичка.
Скрит текст:

А това, което търсиш е текстилна хартия.

Последна редакция: пт, 16 авг 2019, 14:07 от Alexa_a

Общи условия

Активация на акаунт