Сватба, булките на 2019, тема 7

• 25 220
  • 748
  •   1
Отговори
# 585
Ахаха, и аз много се забавлявах като четох за премеждията на Марулета. Да си кажа- дойдоха ми бурканчетата за ракия за мъжете, след като смених концепцията за подаръците, сега остава да ги напълня с ракийка, също така платих и капарото за тортата. Другата дедмица ще ходя да си меря роклята с обувките, майка ми ще идва да си търси тоалет. Вече лека полека се задействам. ☺☺

# 586
Здравейте, принцеси! Толкова сте ми хубави всичките... и толкова хубави неща показвате! Heart Eyes
Пожелавам прекрасни сватбени дни и на Роси и на всички булки през предстоящия уийкенд! Не забравяйте, че мислим за вас и чакаме снимки! Grinning
Аз бях на почивка последните дни и сега изчетох всички оплаквания за изоставане от графика и много предстоящи задачки. И се включвам със същото! Joy Нашето сватбено тържество е след месец и половина, а аз от две седмици не съм правила нищо за него! И най-мръсното признание, което имам, е... че още нямам рокля!! Confused И го осъзнах чак сега, докато изчетох последните страници. Сигурно за много от вас това това е шок, но някак си дори не бързам да имам. Не знам дали това е хубаво или лошо. Вече си имах мечтаната сватба, вече си имах и хубавата рокля... Всичко оттам насетне го правя леко по задължение заради моя съпруг, а и заради родителите ни.
През април обикалях София, Варна, Пловдив и Асеновград за рокли и за двата ни повода. Тогава харесах една в Асеновград и мисля, че другата седмица ще се върна там. Или ще поръчам нея да ми правят, или ще обиколя малко за нова. Вече имам поглед над нещата, та няма да губя време по грешните магазини. Simple Smile Въпросът сега е дали ще ми я направят в рамките на месец.. скоро ще разберем! Малко по-едра съм и установих, че наличните рокли не ми стават, та ще трябва да се шие. А от ритуала ни на 23-ти юни не спирам да ям, виждам, че имам "колежки", които ме разбират за това... Joy Стискайте палци, после ще разказвам. Hands V Heart

# 587
Момичета, да ви питам сега Grinning Имам едно голямо чудене - да имаме ли втори фотограф, или да нямаме?! Хем ми се иска, хем пък не знам дали има много смисъл за 50 снимки отгоре, които горе долу ще са същите. Как мислите?

# 588
  • Sofia
Момичета, да ви питам сега Grinning Имам едно голямо чудене - да имаме ли втори фотограф, или да нямаме?! Хем ми се иска, хем пък не знам дали има много смисъл за 50 снимки отгоре, които горе долу ще са същите. Как мислите?
Аз имах опция един или двама, избрах един. Грешни пари са според мен, но това съм аз Simple Smile Ние няма да имаме и видео, защото не обичам да ме снимат и не си представям да вървят след мен цял ден.

# 589
Един ,според мен.така или иначе всеки ще снима ,ще видиш колко много кадри ще получиш и видеа от приятели.аз събрах ,преди официалните снимки,около 600 снимки от приятели.Освен това,сред гостите имахме наш близък,който професионално се занимава със снимане,и той направи страхотни кадри.Брат му и баща му също.
    Горещо препоръчвам  "Photo studio Margo "  страницата им във фейса е със същото име.
 Нашият фотограф и камера бяха изключително незабележими за нас-все едно ги нямаше.
   Дъщеря ми не искаше видео,но добре,че я навих.Нямам търпение да го  видя  .сигурно вече ще се просълзя,така и не ревнах на сватбата , а всички ми казваха,че ме чака голям рев.

# 590
Аз не мога да позирам, изнервям се и от срам гледам сякаш съм ядосана 😁 не ги забелязах изобщо, изключвам мъката на фотосесията 😁 видеото е нещо, което ще ви разтопи и ще може да си гледате постоянно, защото денят минава наистина като миг и после ще си го гледате. Помислете го добре, за да не повтарятв сватбите после 🙂

# 591
Ааа, и ние сме с Марго Simple Smile Много ни допаднаха снимките, а и самата тя. Марулета, я разкажи повече за работата с нея, интересна ми е малко вътрешна информация предварително Simple Smile

# 592
    Аз не съм работила с тях,един от фотографите е
 мой близък.Кръстница съм му.Той прави снимки на нашата сватба,но за удоволствие.Обаче не си сгрешила,страхотни са и пипат професионално./редактирах се,не бях точна/
     ИМАМ молба към вас,момичета-на 14.09. сме канени на сватба.Младоженците живеят в Англия,жената е англичанка.дайте идея какво да подарим,освен пари/макар че и това ми е странно,защото те си тръгват на следващия ден след събитието,какво ще правят тези левове?!/.
    Искам нещо мило,което наистина да се отличава,да им бъде спомен.Но не искат подаръци,защото няма как да ги пренесат със самолет.Не сме достатъчно близки,за да имаме общи истории и да им направя флашка,или диск,абе трудна работа.Не искат и цветя.Някаква книга на АЕ?!
   Помислете с мен,моля ви!Обичам,когато правя подарък,наистина да съм го измислила и направила от сръце,не само да отбия номер.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 08:55 от марулета

# 593
   Аз не съм работила с тях,част от собствениците са мои близки.Кръстница съм на едното момче.Той прави снимки на нашата сватба,но за удоволствие.Обаче не си сгрешила,страхотни са и пипат професионално.
     ИМАМ молба към вас,момичета-на 14.09. сме канени на сватба.Младоженците живеят в Англия,жената е англичанка.дайте идея какво да подарим,освен пари/макар че и това ми е странно,защото те си тръгват на следващия ден след събитието,какво ще правят тези левове?!/.
    Искам нещо мило,което наистина да се отличава,да им бъде спомен.Но не искат подаръци,защото няма как да ги пренесат със самолет.Не сме достатъчно близки,за да имаме общи истории и да им направя флашка,или диск,абе трудна работа.Не искат и цветя.Някаква книга на АЕ?!
   Помислете с мен,моля ви!Обичам,когато правя подарък,наистина да съм го измислила и направила от сръце,не само да отбия номер.
Подарете им ваучер за нещо в Англия - концерт, някаква глезотия, тип масаж за двама там, нещо такова, което да си го ползват там. Ако ще са пари, по-удачно е да са в паунди. А иначе винаги може да е ваучер за хотел в Бг,който да си ползват при следващото идване.

# 594
Аз си мислех за нещо в Англия,но не знам какво харесват.Абе тя ситуацията е доста странна-те се ожениха в Доменикана,но бабите на момчето много държат и тук да има празник.Единствен внук на две фамилии,радват се.Може би да подпитам майка му кога евентуално биха си идвали  и да им избера нещо.Уф,сложна работа.

# 595
www.eventim.co.uk
Все нещо ще им измислиш като събитие, подпитай какво харесват и така. Не ти е лесно, признавам.

# 596
Момичета, за пореден път се убеждавам колко страхотни сте!!! Вчера питах за съвет за бурканчетата, днес вече имам готови 🤗 Рали, най-вече на теб благодаря, благодарение на теб си направих поканите, а сега с твоя съвет успях и бурканчетата 😊 Това, което успях да намеря е креп хартия - 1,80 струваше за 2 метра в случай, че и някой друг търси нещо подобно.
По въпроса с фотографите - препоръчвам 1 - миналата година бяхме на сватба с 3ма фотографи и няма нито една снимка, на която всички да гледат в един обектив.. но все пак е въпрос на избор.
Желая страхотни сватби на булките този уикенд!!!

# 597
Май май наистина с един фотограф ще си останем.
За подаръка - билети за някакво събитие биха били супер, обаче трябва малко или много да познаваш хората, за да знаеш какво ще им допадне.
Понеже преглеждах темите назад, че по едно време доста ви бях изпуснала видях, че Руми (жирафче) и на Марулетка дъщеря и са били с гримьорката, която ще гримира и мен. Та може ли отзиви? Relaxed Издържа ли ви през целия ден, доволни ли сте като цяло? Аз от пробния съм много доволна, ама все пак да си питам Grin

# 598
www.eventim.co.uk
Все нещо ще им измислиш като събитие, подпитай какво харесват и така. Не ти е лесно, признавам.
Българският Ивентим продава ваучери,ако и английският предлагат, е супер подарък.

# 599
Май май наистина с един фотограф ще си останем.
За подаръка - билети за някакво събитие биха били супер, обаче трябва малко или много да познаваш хората, за да знаеш какво ще им допадне.
Понеже преглеждах темите назад, че по едно време доста ви бях изпуснала видях, че Руми (жирафче) и на Марулетка дъщеря и са били с гримьорката, която ще гримира и мен. Та може ли отзиви? Relaxed Издържа ли ви през целия ден, доволни ли сте като цяло? Аз от пробния съм много доволна, ама все пак да си питам Grin

Доволна съм, издържа през целия ден грима. Аз имам много суха кожа и беше голяма драма с грима, но накрая просто се оставих да става, каквото ще 😁 мисля, че добре се получи

Общи условия

Активация на акаунт