Отговори
# 345
Информацията за болничните как ги подавате - като брой болнични ли или колко пари са ви привели от НОИ?

# 346
  • Варна
Информацията за болничните как ги подавате - като брой болнични ли или колко пари са ви привели от НОИ?
Сумата ,която е преведена за болничния я включвам в доходите .

# 347
УдостоверениЯ за раждане на децата и банковата сметка - в случай, че няма промяна не са необходими.

# 348
Здравейте!
Имам детенце,което ще направи две годинки.Признато е от бащата,с който живеем на различни адреси.Нямам никакви доходи.Имам ли право на някакви социални помощи,някой знае ли?

# 349
Живеете ли заедно или не?

# 350
Щом сте на различни адреси имате право на детски, друго мисля че не.

# 351
Не,не гивеем заедно

# 352
Внимавайте с липсата на всякакви доходи и това, че живеете сама с детето. Да не вземат от агенцията да сезират Закрила на детето.

# 353
Те масово се водят на различни адреси, за да взимат детските, не е единичен случай, така че няма нищо странно или притеснително.

# 354
Здравейте,

подадох сканирани всички необходими документи по имейла,
но ми отговориха, че оригинала на Удостоверението за брутен доход трябва да се занесе в социалните.
Видях, че и други са подавали документите по имейл, на вас искат ли ви този оригинал и се чудя какъв беше смисъла да ги пращам по имейл, като така или иначе се ходи до там, за да се представи оригинала на един от документите?

# 355
  • София-Младост
А кога го искат оригинала?

# 356
А кога го искат оригинала?

В 14-дневен срок след отмяна на извънредното положение или да го пратя по поща, но това няма как да стане, тъй като фирмата ми не работи. Счетоводителката ми го сканира и изпрати по имейл, оригинала е в нея.

# 357
Много вода ще изтече до крайния срок, който са ти дали. Вариант е да помолиш счетоводителката да го прати по пощата, от твое име, да им сложи една бележка, към кой вх.N....

# 358
Здравейте,

подадох сканирани всички необходими документи по имейла,
но ми отговориха, че оригинала на Удостоверението за брутен доход трябва да се занесе в социалните.
Видях, че и други са подавали документите по имейл, на вас искат ли ви този оригинал и се чудя какъв беше смисъла да ги пращам по имейл, като така или иначе се ходи до там, за да се представи оригинала на един от документите?

ако имате молба, която е била със срок до края на март и сега подновяване не трябва да се притеснявате. Плащането ще продължи по-старата молба до края на извънредното положение, след като то изтече обаче е необходимо да си спазите дадения Ви 14дн.  срок.

# 359
Много вода ще изтече до крайния срок, който са ти дали. Вариант е да помолиш счетоводителката да го прати по пощата, от твое име, да им сложи една бележка, към кой вх.N....

Не иска да излиза и да влиза в сгради с други хора... Май единствения варианте да пратя ММ до тях.

Общи условия

Активация на акаунт