Априлки 2020

• 50 134
  • 794
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте и от мен с положителен тест. Последен цикъл на 14.07. Немога да се зарадвам още, защото имам няколко спонтанни аборта в ранна седмица. На терапия съм аспирин и фраксипарин. Виждам, че доста момичета тук са на терапия, така че ще се подкрепяме. На преглед съм другата седмица, дано всичко е наред този път.

# 106
Здравей,благодаря за инфото. Двете бременностти завършиха успешно, слава богу, имам две момчета на 5 и на почти 4 г. (Родени са в поредни години,но разликата им е 1 г. и 10 м.).
Здравейте,включвам се и аз с положителен тест от днес (датата на последен цикъл беше 12.07 и калкулатор изчислява термин 17.04). На лекар не съм ходила. Трета бременност ми е,предишните 2 имаше зацапвания. Я кажете какви дози са ви изписали утрогестан вагинално,купих си едно блистърче за всеки случай, но не помня дозата. Мисля,че беше 2*2 или 3 * 2. Иначе и аз съм в дилема къде и как да се прегледам. Но при всички положения ще посетя ако всичко е наред лекар към края на месеца.
Сутрин и вечер по 3 глобулки вагинално,а ако се появи зацапване орално.
Как завършиха двете ти бременности?

# 107
Здравейте, как сте днес?
Аз имам обичайните симптоми гадене, тежест, киселини...с първата бременност лежах за задържане в 5 г.с , защото прокървих страшно много, но освен това нямах други симптоми до петия месец. Затова някакси тези симптоми са ми чужди.
Аз съм на преглед в събота и след това на 29 август при лекарят, който съм си избрала за ЖК.
Незнам дали е удачно да се пътува, но мисля, че след като се чувствам добре не е проблем да отскоча до морето до събота Simple Smile. Само се чудя как да избягам от София, някакси не ме свърта тук.

# 108
И аз заминавам с децата на 28.08 на море. Каквото сабя покаже,две бременности треперих, надявам се тази да е по-добра,честно казано ми омръзна да се страхувам. Надявам се да завърша успешно, но този път не мисля да спирам нормалния си начин на живот. Дано всичко е наред. Аз някак си съм в някакъв ступор и малко шок (непланирана е бременността), дори не мога да реша къде да се прегледам за да запиша час. Някой ходи ли на преглед в МЦ Фемина, София (аз там се следих и морфологиите там правих,обаче не мога да реша дали съм доволна и кой лекар отново да избера-имам забележки)
Здравейте, как сте днес?
Аз имам обичайните симптоми гадене, тежест, киселини...с първата бременност лежах за задържане в 5 г.с , защото прокървих страшно много, но освен това нямах други симптоми до петия месец. Затова някакси тези симптоми са ми чужди.
Аз съм на преглед в събота и след това на 29 август при лекарят, който съм си избрала за ЖК.
Незнам дали е удачно да се пътува, но мисля, че след като се чувствам добре не е проблем да отскоча до морето до събота Simple Smile. Само се чудя как да избягам от София, някакси не ме свърта тук.

# 109
И аз заминавам с децата на 28.08 на море. Каквото сабя покаже,две бременности треперих, надявам се тази да е по-добра,честно казано ми омръзна да се страхувам. Надявам се да завърша успешно, но този път не мисля да спирам нормалния си начин на живот. Дано всичко е наред. Аз някак си съм в някакъв ступор и малко шок (непланирана е бременността), дори не мога да реша къде да се прегледам за да запиша час. Някой ходи ли на преглед в МЦ Фемина, София (аз там се следих и морфологиите там правих,обаче не мога да реша дали съм доволна и кой лекар отново да избера-имам забележки)
Здравейте, как сте днес?
Аз съм доволна от доц.Румен Димитров

# 110
Здравейте на всички,как сте? Преди няколко дни писах че имам кафяво течение,което и до днес не е спряло...вече 8ми ден,не разбирам защо,а и докторката не ми обяснява,утре съм на преглед,стискайте палци! :*

# 111
Ще стискаме, утре на отчет Simple Smile Всичко ще е наред.
Здравейте на всички,как сте? Преди няколко дни писах че имам кафяво течение,което и до днес не е спряло...вече 8ми ден,не разбирам защо,а и докторката не ми обяснява,утре съм на преглед,стискайте палци! :*

# 112
Здравейте!Записвам се и аз.Вчера бях на първият си преглед ии честно казано съм малко притеснена.Датата на последната ми менструация е 03.07 и би трябвало да съм в 6 гестационна седмица според моите изчисления.На прегледа обаче се установи плоден сак с размер 3,03см,който отговаря на 8г.с. и 4 дни.Вътре се видя малко жълтъчно мехурче и ембрионче,но е доста малко все още. Казаха ми след седмица да отида пак и ми изписаха Но Шпа,тъй като имам болки в корема и кръста от няколко дни.Случвало ли се е това при някоя от вас? Благодаря предварително! Притеснявам се дали всичко е окей,тъй като имах един мисед миналата година и ме е страх да не стане отново нещо такова.

# 113
Към момичетата с тромбофилия, някой пускал ли кръвни изследвания на фибриноген, АППТ, д-димер? При мен излезе двойно завишен д-димер и на УЗИ множество тромби там където трябва да се образува плацентата. В момента пия аспирин протект и се надявам да устискам до 8 седмица когато ще почна терапия с фраксипарин.

# 114
AngelovaYA - стискаме палци
nana27 - не се шашкай предварително, сигурна съм че всичко е наред Simple Smile А и измерванията са приблизителни, оволацията може да е настъпила по рано ......Доколкото знам броят г.с.  от първия ден на последния цикъл. Ако бъркам нека някой ме поправи Simple Smile
la_belle всички стискаме палци да устискаш не до 8 седмица, а до края
Holy_treesome приятно прекарване на морето с децата. И да де забавляваш. Аз съм планувала към 20 септември по дълго море с голяма компания и искрено се надявам до тогава всичко да ми е наред.
Всички вие, които имате по големи деца казахте ли им? Как планувате да им кажете? Моята дъщеря септември ще направи 13 години( трудна възраст) незнам как да й “поднеса” новината, нито кога. При нас е по деликатно, защото бащите са различни.

# 115
Здравейте, днес се опитах да на0правя едно обобщено списъче по данни , които всеки е дал.Ако някой съм пропуснала може да пише да го допълним.
 Хубаво е да добавим термините . На който не му е изчислен му предлагам сайта.
http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

Изчислява много  неща , както и забавното приложение за пола на детето  :
http://www.moetodete.bg/calculator/baby-gender.html

Предполагам , вече някои имате снимчици от видеозона. Предлагам и едно американско предложение за определяне на пола  . Предупреждавам, че е само за забавление.

СПИСЪК НА НАШИТЕ БРЕМЕННИ МОМИЧЕТА
ReniS
mama.bobyr–  2ро дете
Devilche
Peppery –  2ро дете
Teddy Bear
Shoshii –  2ро дете
Deni1993
mims_444
la_belle
Krisscho
Boryana_IG
JoyTina
Blackwidow1322  1-во дете
Femme термин 04.04.20 г
babyv–  2ро дете
bat_mam
Dragon Girl Термин 2.04  2-ро дете
vivi100
JustMila 35 години 2ро дете
AngelovaYA
tip Lorry
netarpelivko

# 116
Мен ме няма в.списъка. holy_treesome съм аз- 3-та бременност,според калкулатора 17.04 термин.
Скрит текст:
Здравейте, днес се опитах да на0правя едно обобщено списъче по данни , които всеки е дал.Ако някой съм пропуснала може да пише да го допълним.
 Хубаво е да добавим термините . На който не му е изчислен му предлагам сайта.
http://www.moetodete.bg/calculator/termin.html

Изчислява много  неща , както и забавното приложение за пола на детето  :
http://www.moetodete.bg/calculator/baby-gender.html

Предполагам , вече някои имате снимчици от видеозона. Предлагам и едно американско предложение за определяне на пола  . Предупреждавам, че е само за забавление.

СПИСЪК НА НАШИТЕ БРЕМЕННИ МОМИЧЕТА
ReniS
mama.bobyr–  2ро дете
Devilche
Peppery –  2ро дете
Teddy Bear
Shoshii –  2ро дете
Deni1993
mims_444
la_belle
Krisscho
Boryana_IG
JoyTina
Blackwidow1322  1-во дете
Femme термин 04.04.20 г
babyv–  2ро дете
bat_mam
Dragon Girl Термин 2.04  2-ро дете
vivi100
JustMila 35 години 2ро дете
AngelovaYA
tip Lorry
netarpelivko

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 22:56 от AnMary

# 117
Моят термин е 05.04 Simple Smile После ще добавяме и половете малко по малко Heart Eyes

# 118
JustMila и на теб приятно моренце.
По въпроса за съобщаването на децата, все още ще си трая,поне докато мине първия биохимичен скрийнинг, живи и здрави.
AngelovaYA - стискаме палци
nana27 - не се шашкай предварително, сигурна съм че всичко е наред Simple Smile А и измерванията са приблизителни, оволацията може да е настъпила по рано ......Доколкото знам броят г.с.  от първия ден на последния цикъл. Ако бъркам нека някой ме поправи Simple Smile
la_belle всички стискаме палци да устискаш не до 8 седмица, а до края
Holy_treesome приятно прекарване на морето с децата. И да де забавляваш. Аз съм планувала към 20 септември по дълго море с голяма компания и искрено се надявам до тогава всичко да ми е наред.
Всички вие, които имате по големи деца казахте ли им? Как планувате да им кажете? Моята дъщеря септември ще направи 13 години( трудна възраст) незнам как да й “поднеса” новината, нито кога. При нас е по деликатно, защото бащите са различни.

# 119
Здравей те и от мен 😊 .Чета ви от самото начало но не смея да се запиша ,затова го правя плахо сега с термин 13.04.2020. За сажаление преживях спонтанен аборт през март месец в 6 седмица. Желая на всички една спокойна и безпроблемна бременност 🤗🤗🤗.Ако може някой  да сподели как се справяте с притеснителените мисли.

Общи условия

Активация на акаунт