Априлки 2020

• 50 272
  • 794
  •   1
Отговори
# 165
1 г.с. е седмицата с цикъла. Т.е. ако последната менструация е била на 12.07 1 г.с. е от 12-18 и на 19.07 е 1 г.с. + 1 ден

Аз можеби си го измислям това, малко глупавичък въпрос, но  след като чакам Ц на 11.08 правилно ли смятам,че съм 4г.с.+6дни или е по малко Simple Smile
Срам не срам питам Simple Smile
Редактирам се с въпрос към Бат_мам: след като си чакала Ц. на 09.08 (т.е. 7 дни закъснение) не би ли трябвало да си 4г.с. и за това да е рано да се види все още нещо ?
Джъстгърл, заедно вървим и аз съм по приложение 4с + 6дни. Simple Smile

Тедибеър, теб кога ще те изписват, казаха ли?

# 166
Здравей, мен ме гледаха в 4г.с. и тогава видяхме сакчето, но на вагинален ехограф, защото на коремен нищо не се виждаше.
А теб на какъв ехограф те гледаха.
Не се отчайвай кога е следващият ти преглед?
Цитат на: bat_mam
link=topic=1131153.msg39167774#msg39167774 date=1565941567
Хайде и аз едно отчетче, което не звучи много обнадеждаващо. Днес бях на преглед, нищо не се видя в матката, но нищо не се видя и в тръбите или където и да било.
Последна  09.12.
Първи положителен кръвен тест 08. 08 - 42,18
Втори кръвен на 12.08 - 309,30  (удвояване на 33 часа) .
Мислихме , че всичко ще е ок, но сега се съмняват в биохимична или извънматочна, която не се вижда или просто да не се вижда още.
Днес ми казаха да пусна още едно ЧХГ, да се види дали расте или намалява. Изобщо някаква идея какво се случва.
Стискайте ми палци. По изчисления съм в 5 сед. и 3 д.
Някой минал ли е вече преглед и към коя седмица беше по време на прегледа

# 167
Гледаха ме и на коремен и на вагинален. При вагиналния изрази съмнения за едно място, но нищо. Пуснах ЧХГ от днес. Резултата е 1330. По калкулатор се удвоява на 44 часа( предните две стойности на 33 часа, но ми казаха,че е нормално да забави стигне ли 1000.)
Чух се с АГ-то иска да изчакаме още някой друг ден , да се покаже. Каза,че за момента няма за какво да се притеснявам, щом няма болки и кървене. Ако прокървя случайно, веднага да и звънна.
Чакаме да видим какво ще се случи. Винаги съм си мислила, че като мине 1000 трябва да се види вече, ама при мен явно си играе на криеница.

# 168
  • София
записвам се и аз с все още не ясно състояние... обещавам да не натоварвам темата. не знам как да си включа съобщенията, защото идея си нямам как съм ги изключил. чакам чхг от днес, но онзи ден го чаках до 19 часа...

# 169
записвам се и аз с все още не ясно състояние... обещавам да не натоварвам темата. не знам как да си включа съобщенията, защото идея си нямам как съм ги изключил. чакам чхг от днес, но онзи ден го чаках до 19 часа...

shantall познавам историята тии от другата група. Силно гуш. Стискам тти палци всичко да е ок. В коя лаборатория пускаш кръвни, че толкова ги бавят? Аз пускам в https://synwest.bg/ . Днес дадох кръв към 9:00 часа и към 12:30 бяха готови. Катто казват към 13:00 часа за проверка по интернет и след 16:00 ако ги искаш на бланка. Подсигурили са си хора и директно започват обработката след като ти вземат кръв. Не съм попадала на по-бърза лаборатория.
Стискам палци всичко да е наред. Кървенето поспря ли?

# 170
  • София

shantall познавам историята тии от другата група. Силно гуш. Стискам тти палци всичко да е ок. В коя лаборатория пускаш кръвни, че толкова ги бавят? Аз пускам в https://synwest.bg/ . Днес дадох кръв към 9:00 часа и към 12:30 бяха готови. Катто казват към 13:00 часа за проверка по интернет и след 16:00 ако ги искаш на бланка. Подсигурили са си хора и директно започват обработката след като ти вземат кръв. Не съм попадала на по-бърза лаборатория.
Стискам палци всичко да е наред. Кървенето поспря ли?

аз исках да се запиша в другата група ама нещо съм объркала 😁 в рамус ги пускам

# 171
На мен в 6-та седмица ми измериха 6 мм.
п.с. Терминът ми е за 10-ти април.

# 172
Здравейте досега съм била само на един преглед на който видяхме дечицата, но лекарката не ми го измери, просто ми каза че ]всичко е наред и че още нямам и месец и точицата е все още много малка, първият ми преглед беше на 3 ден от закъснението на цикъла ми. На преглед съм на 30.08 за женска консултация и тогава ще съм в 7г.с и 3 дни, надявам се да чуем и сърчицето.
Искам да ви попитам нормално ли е 1-вият път да не ми измери големината на сакчето?

# 173
Не мисля, че имаш повод за притеснение, но е казала, че всичко е наред просто се наслаждавай на времето и си чакай до 30.08 Simple Smile.
Реално си късметлийка щом на 3 дни закъснениедаже е видяла Точицата Simple Smile.

Здравейте досега съм била само на един преглед на който видяхме дечицата, но лекарката не ми го измери, просто ми каза че ]всичко е наред и че още нямам и месец и точицата е все още много малка, първият ми преглед беше на 3 ден от закъснението на цикъла ми. На преглед съм на 30.08 за женска консултация и тогава ще съм в 7г.с и 3 дни, надявам се да чуем и сърчицето.
Искам да ви попитам нормално ли е 1-вият път да не ми измери големината на сакчето?

# 174
AngelovaYA и ReniS съжалявам момичета. От сърце Ви пожелавам да минете да се похвалите в отчетната с нова  щастлива бременност и пухкав финал накрая.
JoyTina и bat_mam стискам палци. Все си мисля, че е прекалено рано, и си трябва хубав видеозон. С предишната ми бременност прокървих в 5 г.с.( не зацапване, а  много червена кръв) и една гинеколожка ме преглежда и казва - ооо няма бременност това си е чист цикъл. Оттам отидох в Шейново и чухме и сърдечна дейност на вагинален преглед. Така че е много важно къде те преглеждат.
Teddy Bear изписаха ли те ?
shantall и всички нови попълнения добре дошли. Безпроблемна бременност и  прекрасен финал април месец.

Аз снощи се прибрах от морето, защото днес съм на преглед. Хич не ми се прибираше много обичам слънцето, водата , пясъка... някакси обаче това пътуване ми тежи и ми идва в повече. Но ние всеки уикенд пътуваме до някъде и май се изморих.
За прегледа много ми е притиснено, но нямам особена причина за това. Може би хормони или защото ми е първия... незнам, но ми се е свило сърцето Sad

Приятен уикенд на всички и само добри новини и хубави емоции Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 10:23 от JustMila

# 175
Добро утро момичета,
Как сте?
Присетих се да ви попитам нещо - има ли някоя от вас с отрицателен резус фактор? Аз съм в тази група и вчера на прегледа, забравих да попитам доктора ми кога трябва да пусна антитела, за да знам че всичко е наред.
Ще се радвам ако някоя от Вас сподели опита си Simple Smile) 🍀

# 176
Здравейте момичета, сьжалявам ако натоварвам темата, но сьм много притеснителна.
Така .. в 5г.с сьм и 3 дни вчера цяла ден ми се виеше свят и сутринта ми се гадеше за малко, но не повьрнах. Вечерта ми беше още по зле виеше ми се свят и нямах скли да стана, измерих си крьвното и го ми беше много ниско беше ми 85 на 52. Пих малко cola и се опитах да хапна, изядох 2 филиики с лютеница, крьвното ми се вдигна малко поотпусна ме и заспах. Но от вчера хем на моменти се чусствам гладна, а като опитам да ям почва да ми става гадно на гьрлото и спира да ми се яде. Нещо от вчера изобщо нямам апетит. Попринцип като забременях ме боляха гьрдите като някой дни болката намаляваше а днес сутринта като се сьбудих едната гьрда изобщо не ме болеше а другата сьвсем леко. На преглед сьм чак нс 30.08 а до тогаса ще се побьркам.
Моля ви кажете ми на някоя от вас това случвало ли се е и нормално ли е според вас?

# 177
Здравейте!Бременна съм в 7 г.с с термин 5.04.2020! Снощи получих кървене и бях на преглед,предписа ми утрогестан 2х2.Ембрончето си беше в матката,сакчето беше порастнало от първия преглед,но не се чу сърдечна дейност.Много се притесних.Лекаря казс че може би е още рано и предложи да изчакаме още една седмица.6 г.с и 4 дни съм по ехограф.Стискайте палци да се чуе сърчице и всичко да е наред.Кървеното спря още снощи.Засега нямам такова.

# 178
Netarpelivko и аз съм така от повече от седмица. Повече почивка и ядене на сила.  Моята работа е физическа и съм си вкъщи. Гледам да си полягвам по често, но на почти всяко ставане ми причернява. И с предни бременности ми беше така.

# 179
Много ти благодаря поне малко се успокоих.
Дано с всички мами и бебчета всичко да е наред!
Бог да е с нас!
Netarpelivko и аз съм така от повече от седмица. Повече почивка и ядене на сила.  Моята работа е физическа и съм си вкъщи. Гледам да си полягвам по често, но на почти всяко ставане ми причернява. И с предни бременности ми беше така.

Общи условия

Активация на акаунт