Кандидат, бъдещи и настоящи мами с татко от епруветка - 6

• 25 127
  • 256
  •   1
Отговори
# 255
Благодаря, ще ги погледна Simple Smile Преди приемах добавките на Стаменов, но не съм сигурна дали имат някакъв ефект... Налага ми се да си сменя работата и поне първите месеци няма да имам възможност да посещавам болницата....
А тази книга я бях изтеглила и май е време вече да я прочета Simple Smile

# 256
Здравейте, дами! Честита Нова година! Нека донесе на всяка от вас така мечтаната рожба!
Аз се спрях тук случайно, защото от няколко години вече не ми се налага да следя темата.
На кратко - на 34 започнах с ИР и АМХ 0.4, стимулации - мериоферт, летрозол, и други, които вече не помня, 4 неуспешни инсе, 1 неуспешна пункция (с празен фуликул), инвитро с 3 оплодени я, но спрели развитие на 2ри ден, 3 сменени клиники в 2 града, на 500 км разстояние.  В крайна сметка се спрях на клиника в родния ми град. Правех по 1 фуликул и на 36 вече бях с АМХ 0.2. Имах миома в матката, изчистиха ми полипи, но не се бях отчаяла. Бях убедена, че проблемът е не само в броя я, но и в качеството им и че ако броя не мога да увелича, то поне за качеството трябва да поработя. Изчетох всичко в темите за добавки, ову, мц, лф, прочетох книгата "Всичко започва от яйцето", направих си схема и си купих всички добавки. Елиминирах източникът на стрес (който е много важен фактор), промених начина си на хранене, започнах да се движа повече и след месец опитах отново - пак 1 фуликул, пак летрозол, инсе- и нищо. На 2рия месец пак имах полипи, но реших да опитам без да ги чистя и без да правя стимулация (с нея, без нея- все по 1 фуликул правех), последва инсе със "свеж" материал и чудото ми си играе в момента в хола Simple Smile
Малко дълго стана, но исках да покрия повече инфо и да дам надежда за тези от вас, които се притесняват от НЯР, ИР, годините и всички други показатели- вярвайте на лекарите, но вярвайте и на себе си, и собствените си усещания. Направете малко проучване и вижте с какво можете да си помогнете, освен с медикаменти. А дали бебчето ви ще е от любимия или от донор е без значение - то ще е ваше и ще го обичате безкрайно.
Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт