Какво се случва ПРЕДИ менопаузата? Да споделим и да обсъдим. Тема № 7

• 57 338
  • 757
  •   1
Отговори
# 660
И аз имах един период в който бяха като камък, после се нормализираха, после спихнаха, после пак пораснаха...и така.
Мамолога каза че реагират на хормоналните промени в организма.

# 661
А аз пък имам чувството, че ми се уголемиха. Аз след кърменето нищо не намазах, обаче сега нещо увеличих номера на сутиена.

# 662
И моите сега са така, ходих да си купувам по-голям сутиен, едвам намерих един що годе да ми е удобен, че подгръдната все още не е голяма, а чашката от B отиде на C. А по едно време ми хлопаха сутиените, абе изобщо....

# 663
  • София
И при мен се увеличи чашката от С на Д. Това вътрешно треперене, сърцебиене и стягане в гърдите го имам, ама изобщо не го отдавах на приближаващата менопауза Confounded Цикълът ми също се скъси.

# 664
И при мен се увеличи чашката от С на Д.

Това увеличение и на мен ми се случи, за радост на мъжа ми понеже по принцип  съм бюстабанлийка  Wink . Та  го отдавам на качените килограми. Със сигурност съм едно 6-8 кг екстра. Но гърдите ми се някак наляти, все едно съм бременна. Вероятно от доминиращите естрогени. Ми поне едно хубаво нещо в цялата тази гадост.

# 665
  • Miami
Аз също купих по-голям сутиен Rolling Eyes Crazy

# 666
  • София
Ами ето, имало и положителни неща Grinning

# 667
И при мен се увеличи чашката от С на Д. Това вътрешно треперене, сърцебиене и стягане в гърдите го имам, ама изобщо не го отдавах на приближаващата менопауза Confounded Цикълът ми също се скъси.

Вътрешно треперене, сърцебиене, напрежение в гърдите, замайване предимно в очите, изтръпване в единия крак, онзи ден ме заболя отзад на коляното на другия, снощи ме заболя китката на ръката ... и аз започнах да се успокоявам, че е от пременопауза, защото иначе се вкарах във филм с най-страшни болести. Все пак ще правя изследвания и ще ходя при невролог и ендокринолог, поне да се потвърди, че е първото, а не второто и да се настроя, че деца имам за гледане Simple Smile

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 19:37 от Kateritsa

# 668
И аз имам вътрешно треперене, даже си мислех, че нещо си въобразявам и не съм в ред.... Confused А и като почне сърцебиенето ми става ужасно напрегнато, не мога да си намеря място направо, като паника... Замайване, горещи вълни,, нощно изпотяване около цикъла, пак около него почва и много да ми прескача сърцето... Понякога пък ме тресе от студ а не е студено.... Искам да ви питам вие имате ли нещо като задух? - дишаш дълбоко, а все едно нещо ти пречи в ямката над ключицата?.... че взех да се притеснявам... Не че не обиколих сума доктори и не направих един куп изследвания-вече ме гледат като ку- ку.. Не знам тая история как ще успея да я преживея. Има дни в които се чувствам повече от ужасно.Вие пиете ли някакви добавки в пременопауза, че не се издържа? А, да, и либидото ми е ударило дъното поне от 2-3 години

# 669
  • В градината...
На мен мамологът ми беше предписал зимата да пия добавка (но сега забравих името) вит.а и е, не е геритамин. Лятото каза, че този проблем го няма заради храната.

# 670
Герикапс да не е?

# 671
А, да, и либидото ми е ударило дъното поне от 2-3 години

Въх при мен е обратното. Даже се смяхме наскоро с мойто мъж че сме си сменили ролите по сравнение а младежките години. При него сега  ала-бала (по-бавно стават нещата  , желание има ама възможностите не са като на младини)  , а аз обратното - само като ме погледне и ... Ето на , още нещо добро във възрастта. То като замизлиш има си и плюсове да си на нашата възраст.

Последна редакция: сб, 04 яну 2020, 21:36 от _re_ge

# 672
А аз тъкмо от очен се връщам. Мислех, че съм недоскив, но пак прескочих цайсите. Казаха ми след 2 години на преглед. При нас много детайлен и обстоен преглед се прави на очи, за глаукома проверяват, някакви 3Д снимки се правят, зеници разширяват, ала бала. Доктора вика очила ще се слагат, то е ясно, но и днес не е. Та така. Другия път ще е явно.

Тая работа с големия сутиен хич не ми допада, ама няма на къде. Супер ненавиждам голям бюст. Аз съм чашка Д и ако мога да сляза на Б най ще съм добре. А отивам на ДД. Ебасиму егасиму.

# 673
  • В градината...
Стара глава, докато се сетя... Неоксид - вит.е, вит.ц и пшеничен зародиш.

# 674
  • Miami
И аз имам вътрешно треперене, даже си мислех, че нещо си въобразявам и не съм в ред.... Confused А и като почне сърцебиенето ми става ужасно напрегнато, не мога да си намеря място направо, като паника... Замайване, горещи вълни,, нощно изпотяване около цикъла, пак около него почва и много да ми прескача сърцето... Понякога пък ме тресе от студ а не е студено.... Искам да ви питам вие имате ли нещо като задух? - дишаш дълбоко, а все едно нещо ти пречи в ямката над ключицата?.... че взех да се притеснявам... Не че не обиколих сума доктори и не направих един куп изследвания-вече ме гледат като ку- ку.. Не знам тая история как ще успея да я преживея. Има дни в които се чувствам повече от ужасно.Вие пиете ли някакви добавки в пременопауза, че не се издържа? А, да, и либидото ми е ударило дъното поне от 2-3 години
Преди година и половина може би и аз имах задух. Ходих на няколко различни доктори. Нищо ми нямало, да съм пиела успокоителни(мента, глог, валериан...такива). Също по това време се събуждах с тревожност. След няколко месеца всичко изчезна. На мен само през нощта ми е ставало студено понякога, но наистина мноого студено, чак се треса. Никога преди не ми се е случвало дацсе събудя тресейки се от студ 🤨 Ох, не е лесно🤣

Общи условия

Активация на акаунт