138-ма гобленарска среща

• 33 099
  • 752
  •   1
Отговори
# 165
  • Norge
Бяло цвете, благодаря ти сърдечно!  Hug

# 166
  • Бургас
Добри, още веднъж благодаря!

Благодаря и на теб, Бяло цвете, винаги си толкова мила

Аз си имам още нещо завършено, макар че то трудно се вписва к категорията „гоблен“, ама все пак нали има бодчета по него...
Моделът е отчасти мой, правен в движение.  Mr. Green

Най-красивото каренце което съм виждала  Heart Eyes

# 167
  • Пловдив
Герика комплектоват с конци арко. Можеш да си до купиш и спокойно да смениш панамата

# 168
Благодаря на всички, които ми отговориха. Сигурно ще им се обадя да питам може ли да си докупя конци. Няма как да си ги комплектовам сама, тъй като конците нямат номера, а и поне 1/3 от тях са бленди. Ще си купя панама (трябва да сметна колко ще ми трябва) и ще пробвам така.

# 169

До тук съм с Иверската Богородица 9г по късно или 10 вече...

Това ми от скоро едно пейзажче на Гобленсет с китайски конци.🤣
И тайната вечеря също...имам занимавки достатъчно ама време нещо не ми остава.😆

# 170

Първият ми тематичен опит за представяне на гоблен ! 🤣

# 171
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ох, че хубава котаранка!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

може ли малко информация за нея?

# 172
ох, че хубава котаранка!
Simple Smile Simple Smile Simple Smile

може ли малко информация за нея?

Много благодаря !
Гобленчето е едно от минитата , които българската дизайнерка е направила - Ева Георгиева.
Нейните схеми са доста леки , без излишни бодове , евтини и много добри ! В момента ще започвам второ гобленче от нея , което е на тематика Еднорог.
Специално котето е само Х .
Еднорога , който сега ще почвам е Х и контур.
Бързо и лесно се шият , поне за мен е истинско удоволствие и страшно много се радвам ,  че случайно научих за нея !
Тя има онлайн магазин ...
Има и ФБ група специално за нейните изработки. Постоянно я следя и бих казала , че по мои наблюдения всеки месец задължително има поне 2 нови схеми .

Последна редакция: сб, 24 авг 2019, 22:20 от Butterfly:3

# 173
нямам фейсбук профил и не смятам да си правя дори за интересни моделчета, като този. Sad
ако търговеца уважава клиентите си, ще намери начин да е достъпен и без фейс.

# 174
Има магазин онлайн , който не е свързан с ФБ акаунти и подобни.  При интерес мога да постна линк , за да разгледате Simple Smile)))

# 175
Това е върха! Счупих си иглата. Аз от конците се оплаквах, горе-долу им свикнах, че се нищят и повече внимавам, ама това точно не го очаквах от Дим. Да си бях карала по схемата, която Зори беше така мила да ми прати, вместо да купувам комплектовка, с поръчка от Щатите.
Сега, поне до понеделник вечер ще кърша пръсти. 35 километра за една игла, не си заслужава просто. Не съм чупила игла до сега, а само разшивах грешка, която съм направила в самото начало. Cry

# 176
Има магазин онлайн , който не е свързан с ФБ акаунти и подобни.  При интерес мога да постна линк , за да разгледате Simple Smile)))

Simple Smile ще съм много благодарна.

тони, нямаш ли някоя от друга комплектовка?
чупят се, за съжаление, а някои стават грапави и потъмняват от пръстите. Sad
когато намериш хубави и удобни, купи си повечко, да имаш запаси.

# 177

Simple Smile ще съм много благодарна.

тони, нямаш ли някоя от друга комплектовка?
чупят се, за съжаление, а някои стават грапави и потъмняват от пръстите. Sad
когато намериш хубави и удобни, купи си повечко, да имаш запаси.

Това е линк към онлайн магазина ->  https://www.etsy.com/shop/EvasDesignsBg?section_id=15974407%D0%9 … D1%82%D0%B0%D0%BF

За иглите  - най - доволна съм от tapistry , мисля , че така се пишат. Не се чупят и са в оранжево пакетче. Вярно , там където държа иглата е черно , но сигурно заради киселинността между пръстите ми и метала (иглата ) ...

# 178
Доволна съм от иглите milword и от едни чешки, не помня името.
tonynette нямаш ли друга игла? Защо трябва да чакаш да ти доставят специално на Дим?

# 179
Не, момичета, в последните дни ми се губи нещо изказа. Не сте ме разбрали правилно. В къщи имам игли колкото искаш. Проблемът е, че цяло лято живеем на село, бягаме от жегата. В понеделник, като отида на работа, ще мина или през къщи, или ще си купя. Но това е първият уикенд това лято, в който бях решила, че каквото и да става, до Пловдив няма да пътувам. Тук съм си взела само текущото ръкоделие. Ще си намеря занимавка.

Общи условия

Активация на акаунт