138-ма гобленарска среща

• 33 127
  • 752
  •   1
Отговори
# 390
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
ще покажеш ли как трябва да изглежда в завършен вид?
нещо съм я пропуснала май. Simple Smile

# 391
Золотое руно, Волшебный лес

Докато ушия крилата в чудо се видях. Тези метализирани конци ми взеха здравето. Добре, че свърших, от тук натам няма повече от тях.

# 392
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
дааа, пропуснала съм я. Simple Smile
с ламето само на къси дължини и с връзване за иглата. друг начин не съм открила Simple Smile

# 393
  • Пловдив
Да се отчета и аз с моя Провинциален пазар:

Имам един чадър полу-готов, стена без прозорец и малко хора се мотаят под чадъра. Аз тези хора много не мога да ги видя отблизо, но снощи дъщеря ми, без да помни как изглежда целия гоблен, ме попита "Мамо, това са хора, нали?" Значи всичко върви точно. Wink

# 394
  • Варна
дааа, пропуснала съм я. Simple Smile
с ламето само на къси дължини и с връзване за иглата. друг начин не съм открила Simple Smile

За укротяване на метализирания конец може да се ползва и восък за конци. Предпазва от накъсване при преминаването през панамата.

Nome, красива е феята! Ще стане супер.

# 395
Добро утро! Имам молба- някоя дама беше шила Селище край езерото в оригинал и ми го показа преди време.Разкошен гоблен! Аз сега нали го шия , но с гобленов бод ( не можах да се престраша на кръстче като никога не съм виждала как става)   и имам едни чудения относно цветове, искам да видя да реша какво да правя. И също много контур има в моя комплект, така ли беше и в оригинала? Вече на втори гоблен си позволявам сама да си заменям даден цвят, ако повече ми харесва с друг, в крайна сметка така си става мой уникален Simple Smile

# 396
Добро утро! Имам молба- някоя дама беше шила Селище край езерото в оригинал и ми го показа преди време.Разкошен гоблен! Аз сега нали го шия , но с гобленов бод ( не можах да се престраша на кръстче като никога не съм виждала как става)   и имам едни чудения относно цветове, искам да видя да реша какво да правя. И също много контур има в моя комплект, така ли беше и в оригинала? Вече на втори гоблен си позволявам сама да си заменям даден цвят, ако повече ми харесва с друг, в крайна сметка така си става мой уникален Simple Smile

Питай, каквото те интересува за цветовете.

Аз съм го шила, но не знам как ще ви се получи контура върху гобленовия бод, не са особено съвместими. Иначе има доста, да. И много малко френски възли.

Пробвай с кръстче нещо дребно и ще видиш, че не е никак страшно Simple Smile

# 397
Исках ако може пак да качите снимката тук, да я видя, това имах предвид. Иначе за кръстчето съм си казала, че ако някога пробвам ще е с някой до мен да ми показва, да усетя. Не искам да гледам клипове в интернет. За цветовете имам предвид, че мога да сложа друг, който харесвам повече.Далеч съм от това да цитирам номера на конци Simple Smile. Не съм спец и не се вълнувам, затова си купувам готови комплектовки, удобно ми е и не ме  притеснява по- високата цена. Иначе контура като гледам е основно прави линии, по-малко са криви, така че мисля да се справям...Simple Smile Моля , дайте снимката на оригинала Flowers Rose

# 398
  • с.Николово, обл. Русе
Скоро не бях показвала етап. Остава ми контура.

# 399
Етап от Лятна вечер на Милена стил. Blush

# 400
  • Norge
КотеВаня, харесвам!  Peace

Бяло Цвете, много са хубави рижавите ти котенца. Имах една трогателна история точно с едно такова мъничко и оранжево, и оттогава изпитвам особена слабост към всичките му събратя  Heart Eyes

ЗорчеHug пропуснах те предната седмица.

А и не само теб. Вървеше Световното по художествена и то, комбинирано с ремонт вкъщи, ангажира МНОГО голяма част от времето ми.

Днес етап нямам, но поне да покажа завършения коледен панел.
За мен всичко, подписано „Вермилиън“, е шедьовър. 
Не на последно място самата композиция. Heart Eyes

Тъй като никога не окачам бродерии по стените, самата рамка е добавена „изкуствено“.  Simple Smile
Основата е лен.

# 401
Исках ако може пак да качите снимката тук, да я видя, това имах предвид. Иначе за кръстчето съм си казала, че ако някога пробвам ще е с някой до мен да ми показва, да усетя. Не искам да гледам клипове в интернет. За цветовете имам предвид, че мога да сложа друг, който харесвам повече.Далеч съм от това да цитирам номера на конци Simple Smile. Не съм спец и не се вълнувам, затова си купувам готови комплектовки, удобно ми е и не ме  притеснява по- високата цена. Иначе контура като гледам е основно прави линии, по-малко са криви, така че мисля да се справям...Simple Smile Моля , дайте снимката на оригинала Flowers Rose

Ето снимка, дано свърши работа.

# 402
Ох, разкош! Благодаря! Flowers Rose Исках да покажа етап днес, да видите и да се изкажете, но паднала батерията на фотото, тая нощ да се зареди ....

# 403
  • Карлово
Схема от нета - бебешки семплер Ще бъде
Скрит текст:

# 404
  • София
Ето и моя етап този четвъртък. Започнах третата част на Магнолиите.

Общи условия

Активация на акаунт