138-ма гобленарска среща

• 32 458
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Да дам и аз отчет....
Преди:

След:

Днес не ших, че детето болно, но пък много ми харесва как става таз фея прословута Blush

Момичета, поклон! И дребосите и едрите проекти и всичко, всичко... Нямам думи! Благодаря ви! Целувки Heart

# 616
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
всеки четвъртък ви гледам красотите и си мисля, че и за гоблените важи приказката "чуждите много бързо растат." Simple Smile

# 617
Аз не можах да разбера какво е коучинг! Това не  е ли контур ??

# 618
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Аз не можах да разбера какво е коучинг! Това не  е ли контур ??

контурен бод е, но не е бод зад игла Simple Smile

# 619
Ясно, благодаря

# 620
Скрит текст:
Много е готино!
Как ще го монтираш - картичка, рамка?
Засега идеята е да е като картичка, че е мъничко. Искам да го подаря на моя приятелка, която ми помогна в момент на трудност. Тя има котка, която много обича и е със същата шарка като на котката от гобленчето. Като го видях и точно за нея се сетих Simple Smile.
Приемам и други идеи. Simple Smile
Невероятни красоти показвате, момичета!
С рамчица от магазин за 1 лев:
http://s018.radikal.ru/i520/1611/9d/f070fd4e3b44.jpg

# 621
  • София
Ще ми простите, че показвам втори етап за днес, надявам се Simple Smile компенсирам за дългата липса Simple Smile

# 622
  • Бургас
или минавам на  коучинг.

Почти всички дълги контури, които не са по права линия ги шия така. Че и по-късите, особено ако са с повече от една нишка. Много по-плавни изглеждат линиите, тъй като си прихващам конеца там, където най-малко ще личи "стъпалото".

Още ми е мокър гоблена, че сутринта го прах и не е изгладен и изпънат, но мисля се вижда какво искам да кажа.

п.п. Аз също харесвам по-небрежен контур и също си карам по мое усмотрение на някои места  Bowtie . Една баба комшийка преди години ми беше казала, че задължително поне едно бодче трябва да има сгрешено в гоблена, за да не е на уроки Grinning . И не че съм суеверна, никак даже, ма така си успокоявам съвестта, когато ме мързи да разшивам някоя малка грешчица, дето не си личи от самолет Stuck Out Tongue Winking Eye
Зори много хубави кръстчета! И браво за поредната завършена красота на Дименсшън! Purple Heart
NoMe напредваш ли? Ще ни покажеш ли нещо от твоята красота?

Последна редакция: пт, 25 окт 2019, 10:30 от pyypi

# 623
  • UK
Отдавна не съм влизала в темата, все ме ми остава време, но влизам да се отчета с етап от чорапа на Дим:

Форума ужасно разваля качеството на снимките 😒 Наживо става много красив.

# 624
  • София
Прекрасен става! Днес точно си мислех за теб и докъде си с това чорапче Simple Smile

# 625
Идвам да кажа , че правя 3 гоблена едновременно , не знам да има друг такъв откачен като мене.. ама конкурсите са виновни ,  че са доста изкушаващи.  Нооо... вече никога повече няма да се записвам на няколко едновременно , идва ми в повече Simple Smile))

Та първият ми гоблен с мечетата. Днес стигнах до тук. Започва все повече да ми харесва. Утре и третото мече ще е изцяло готово ! Даже обмислям като стане готово мечето да направя фона и контура и след това да минавам на четвъртото мече , така хем гергефа няма да захване нито едно от двете и да ми ги раздърпа или развали нещата. Просто прекалено много контур ще ми дойде накрая. Фона ще стане бързо щом е на половинки.

Това е етапа ми от втория гоблен от друг конкурс. Имам още 2 етапа по него , за да го завърша , но ще почака малко , че иначе ще отпадна с мечетата.

Благодарение на този гоблен се заклех повече никога да не бродирам на бяла панама ако имам сняг или нещо с бели мотиви ...

Третият ми гоблен е мишленце с чашка.  Него ще го почна в неделя най-вероятно , че трябва да показвам етап, иначе ще отпадна...

Таа... дапсвършвам поне пилето и мишлето ,  че да ми е по -спокойно да уча и да бродирам. Така и така контролни идват от университета И наистина се напрягам много и то излишно хахахаха

# 626
  • Бургас
Идвам да кажа , че правя 3 гоблена едновременно , не знам да има друг такъв откачен като мене.. ама конкурсите са виновни ,  че са доста изкушаващи.  Нооо... вече никога повече няма да се записвам на няколко едновременно , идва ми в повече Simple Smile))

Та първият ми гоблен с мечетата. Днес стигнах до тук. Започва все повече да ми харесва. Утре и третото мече ще е изцяло готово ! Даже обмислям като стане готово мечето да направя фона и контура и след това да минавам на четвъртото мече , така хем гергефа няма да захване нито едно от двете и да ми ги раздърпа или развали нещата. Просто прекалено много контур ще ми дойде накрая. Фона ще стане бързо щом е на половинки.

Това е етапа ми от втория гоблен от друг конкурс. Имам още 2 етапа по него , за да го завърша , но ще почака малко , че иначе ще отпадна с мечетата.

Благодарение на този гоблен се заклех повече никога да не бродирам на бяла панама ако имам сняг или нещо с бели мотиви ...

Третият ми гоблен е мишленце с чашка.  Него ще го почна в неделя най-вероятно , че трябва да показвам етап, иначе ще отпадна...

Таа... дапсвършвам поне пилето и мишлето ,  че да ми е по -спокойно да уча и да бродирам. Така и така контролни идват от университета И наистина се напрягам много и то излишно хахахаха
Сладурана Hug спокойно ще се справиш със всичко!
Мечетата са много сладки на Дименшънс ли са?

# 627
Pyypi на фирма Алисена са. Втори гоблен (мечетата) шия вече на тази фирма и съм много ама много доволна от резултатите. Първият ми е любим ,  но и този ще ми е.
Пак бих си взела и поръчала от Алисена.
Само не знам конците на коя марка са , ако случайно не ми стигне някой цвят , да си взема допълнително. Не пише никъде в легендата.....

# 628
  • БЪЛГАРИЯ
....
Само не знам конците на коя марка са , ако случайно не ми стигне някой цвят , да си взема допълнително. Не пише никъде в легендата.....

Алисена би трябвало да е с Анхор, ако не ме лъже паметта. На опаковката обикновено пише: размер, вид панама, марка конци...

# 629
....

Алисена би трябвало да е с Анхор, ако не ме лъже паметта. На опаковката обикновено пише: размер, вид панама, марка конци...

Снимах всичко. Аз нищо не намерих , тъй като не разбирам руски. Ако видите нещо , кажете ми , но май наистина не е писано. Само е написано , че панамата е на айда, цвайгарт 16 каунт.

Общи условия

Активация на акаунт