Интервално хранене/периодично гладуване/Fasting - тема 8

• 51 022
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
Добро утро!
След скачане От режим на режим и поредното ми убеждение, че няма смисъл да спазваш нещо конкретно, защото е до време в повечето случаи, реших да се придържам към този тип хранене. Наскоро открих темата, но се храня по този начин от известно време, като за сега напредвам с бавни темпове. До тук постижение за мен е, че правя по един факт седмично за около 20-23 часа. През останалото време не ям между 20.00 часа и 12-13.00 часа почти всеки ден. Когато ям не се ограничавам в количеството, просто не преяждам.  Гледам да ям разнообразна храна. За сега резултати в кг.нямам, варират, но се чувствам добре.
Записвам се да ви следя, за стимул и подкрепа 🙂
Пожелавам ви страхотен ден!

# 151
  • София
Дух, и аз мисля, че вторник + четвъртък е много екстремно. Но пък всеки организъм по различен начин реагира. Но психическото натоварване на два последователни фаста през ден, за мен ще е огромно и ще освирепея. И аз съм за понеделник + петък, като само единия да е 36, другия по-скоро на плод или максимум 24-часа глад.

# 152
О и на мен ми е много трудно да правя два по 36 часа в една седмица. Просто много исках да мръднат нещат. Ама да, много ще ми дойде, в петък ще го направя. И то нз дали ще успея 36 часа.
Днес съм си задала да не ям нищо до утре по обяд, а вече ми стърже. Но пък и здраво отводняване падна.

# 153
Аз започнах да свиквам с едното хранене на ден, като се случи да ми пристърже много през деня, установих, че 2 обикновени бисквити, много успешно спасяват положението. Не е най-разумното решение, но ако изям плод или зеленчук, до час ще съм опращяла и още нещо или две неща... Сега още не съм пригладняла, май увеличавам по час на ден Smirk, ама то няма и бисквити, де, така че, вярвам в пълния успех днес!

# 154
Дух, защо не пробваш всеки ден омад, вместо 2х36+омад? Дали няма да има по-добър ефект? Като гледам американската група май има много доволни от омад-а.

# 155
Ами не знам, мисля си, че прекалявам с яденето. Но може и да опитам, защото на мен вече ми е малко трудно да си мисля за повече от едно ядене на ден. Сега като си мисля за утре какво бих яла си мисля само за вечерята, представям си пъпеш и ядки, или вино и сирена или месо/сирене със салата. Странно ми е да имам истински обяд. Ама пък ми се прилапва нещо, ей по това време обикновено ми се дояжда.

# 156
Значи вероятно омад би било по-доброто в случая. Поне няма да се притесняваш колко ядеш. Нали и стомаха ще се свие през тези 22-24 гладни часа, та няма и да можеш да изядеш някакви огромни количества.

# 157
Позволявате ли си винце с едноразовото хранене:)??Аз мисля,че само с този режим звучи”здравословно”-веднъж на ден ,но с качествена вечеря.Снощи изпих 2 чаши с миди саганаки и голяма свежа салата от сурови тиквички на ленти с белилката,авокадо,чери домати,маслини и песто.

# 158
Вярно е, че стомаха се свива, не веднага, но на мен ми е втора седмица и въпреки, че се заканвам на вечерята още от 14 часа, не изяждам големи количества. Е, ако се отпусна както си знам, ще е зле, но истината е, че се засищам с по-малко. Коремът ми се прибра, нещо, което не ми се получи с другите ми жалки опити за диети.

# 159
Добре де, при това еднократно хранене на ден, през останалото време само вода и кафе ли се пие, може ли например айрян?

# 160
Добре де, при това еднократно хранене на ден, през останалото време само вода и кафе ли се пие, може ли например айрян?
Аз пия кафе с течнасметана, или с по една супена лъжица мляко, и вода. Айрян не може, няма да е чист фаста. По принцип и сметана и мляко не може, но аз от доста време го практикувам така.

# 161
Аз карам на кафе сутрин и после чай и минерална студена водица,вечер гледам да е яйца,месо /риба с авокадо,голяма салата,маслини.

# 162
Тъкмо се канех да напиша подобен коментар, но Calabria ме изпревари. С тази разлика, че вечер карам на каквото ми се хапва Grin

# 163
И аз по цял ден съм на вода и кафе с мляко, вечер сега в жегите си правя доста солидна салата, т.к не мога и да си помисля за готвено - айсберг, яйца, сьомга, сирене и зехтин. Засища и има достатъчно протеин и мазнини.
Както казах и преди от алкохол не се лишавам, но и не прекалявам.

# 164
Аз снощи се подведох и хапнах малко пъпеш и малко кашкавал. Т.е не успях да направя 36 часа, но до 22 ги докарах. Има минус на кантара днес и съм доволна.

Общи условия

Активация на акаунт