Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 897
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 260
Молим молим, ние си имаме въоръжена денонощна охрана, а при нужда полицаите спят по колите си из квартала. И това е един от спокойните квартали в Хюстън.

Онзи ден как ми се накара охраната, а аз гък не можах да кажа. Що съм карала колело в това топло време. И с тази каска (тук загубих ума и дума), съм щяла да получа топлинен удар. И през цялото време кара след мен. Съседът помислил, че става нещо, дойде и той с колата си, като предварително звъннал на мъжа ми. Умрях от срам.

# 1 261
  • Euskal Herria
Марче, като си тръгнала, вземи да минеш и през нас. Ще ти намеря работа, има Wink.

# 1 262
Ети, не бързай със снимките! Ренко добре ме подреди.
Янче, разбира се. Първо минавам през коткарките(Али, нареди се и ти на опашката, де) и се закотвям при вашия любимец! А и с теб си имаме вече договорка- аз да чистя, ти да сладкоправиш.
Едит
Мид, у вас е чисто! Казах.

# 1 263
Ети,не я слушай Марето!Давай,давай снимки на сладости,че да им се радвам 😋.Кюнефето не ме блазни,но баклавата...ах баклавата.
След тиквичките изпълнявах поръчка за пилешки хапки, оваляни в натрошен чипс.Детето видяло идеята,и ми наду главата,докато не ги направя.Поне им харесаха,пък и лесно стават.Утре следват бисквити кукис 🙄.Ша ма побърка,ама как да му откажа на мамин златен 😍.

# 1 264
Глези сега, Ренко, че после ще е кът времето и желанието.

# 1 265
  • Euskal Herria
Как се правят тези хапки с чипс?

# 1 266
Оооо,  какви са тия баклави сега, по никое време! Не сте ми преателки всичките! Скоро не ми се очертава да имам доставка.

Тит,  честно бе, за близкия Изток си говорихме.  По едно време... 🤣

Маре, наче,  аз имам много котки и прозорци,  които все още ме са виждало миене от вън 🤣 Запвядай!
В своя защита ще кажа, се пак, че бурята оня ден добре ги позами, та не си личи, че никога не са мити. 

Тиквички и аз ще правя. Последните за сезона
 Поне от градината ми, де.

Как се правят тези хапки с чипс?

Това и мен ме интересува,

# 1 267
Янче, сега пиша, щото ме мързи да стана да пържа картофи за сина.
Бялото месо го режа на хапки. Слагам в купа, после чуквам 1 яйце, подправки- аз слагам червен пипер, босилек, сусам, малко соев сос, горчица.... Импровизирам. Прибирам в хладилкика.
Конфлейкса го мнавам през чопър, ама да не наситнявам много. Добавям към него пак малко червен пипер и сол. И овалвам късчетата месо. В последно време аз ги обърквам направо. На тава с хартия за печене ръсвам зехтин и ги редя. Мажа ги с четка пак с малко зехтин и пека.

# 1 268
Потопих овкусените предварително парченца месо в яйце.Натроших малко чипс,добавих и галета,че станаха едри картофените парченца.Хапките в микса и в тигана 😁.Не ям месо,та не са лични впечатленията.Изядоха ги,иначе щях да ви ги покажа.Във 5 minutes craft е гледал идеята.
Едит:Марее,по-бързо си от мен Joy

# 1 269
Марѝ,  след Яна да вземеш да наминеш и към нас ли...Аз пастички не правя, но в сладкарницата какви продават....Като обиколиш Европа, може да те пуснем у Америка.

Ети,  много добре те разбирам...

# 1 270
Ма каква Европа, каква Америка. Марето първо е у дома!

# 1 271
Фенси, ти.....какво имаш за галене?

# 1 272
Ма каква Европа, каква Америка. Марето първо е у дома!
Аз ще си я запазя за догодина 😂

# 1 273
Привет, наминавам, както винаги тук е уютно и приятно.
Нищо ново при мен.
Хубава вечер на всички!

# 1 274
Маре освен че чистиш и готвиш. У нас много ще те обичат.
Е бива ли така, авропа се записахте след Америка. Ще спазваме ред

Общи условия

Активация на акаунт