Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 895
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 275
Имам комшия с пясъчен лабрадор,  готини са.

# 1 276
Първо минавам през коткарките(Али, нареди се и ти на опашката, де) и се закотвям при вашия любимец!
Да те поканя и у нас? Освен с Кира, се сдобихме и с един оранжев Тошко. Много жизнен и игрив, с огромен хъс за живот.
Жив и здрав да е Павката!

# 1 277
Лято, ако дойда при вас ще е специално заради рижав Тошко. И ще ти донеса за подарък още един такъв.

# 1 278
  • Canada
Имам комшия с пясъчен лабрадор,  готини са.
И двамата ли Stuck Out Tongue Closed Eyes

Минах при ревматолог, момичета, благодаря за палците Hug

Назначи ми куп изследвания и рентгенови снимки. Търсенето  продължава. Не изказа предположения за диагноза, ендото се съмнява за фибромиалгия, един познат (инструктор) за калцификация на мускулите следствие на претоварване. Ще видим какво ще излезе.

# 1 279
Аз с множественото число гледах да я примамя ( Марѝто), но тя желЕзна.

Дано да излезе нещо леко, Фонсé! 🍀

# 1 280
Аз, щото нямам домашни любимци, нИ сЪ бутам между шамарите. Ще чакам дъждовния сезон. Той ще дойде по-бързо от Мари Stuck Out Tongue Winking Eye

Фонсе, дано е нещо безобидно.

# 1 281
Железна е, нали ви казвам;)
Тя торти прави, без да ги опита, на куче и съсед няма да устои😘

Фонс, ако спреш за известно време с изследванията няма ли да се успокоиш?
Била съм в подобна ситуация, като в омагьосан кръг се чувства човек. Понеже напълно здрави хора няма, който не е отишъл на лекар, той не е диагностициран с нещо. И постоянните предполагаеми диагнози и изследвания, влияят зле и натоварват, вместо да облекчат положението. Гуш🤗

# 1 282
  • Бургас
Честит да е Павката! Здрав, щастлив и с късмет да расте! Дано е бил весел празникът му, въпреки роднинските изцепки!

Фонс, дано намерят бързо къде е проблемът, а още по_бързо и да го разрешат!

Утре и аз ще моля за палци, че съм на преглед за разширените вени. Подозирам, че няма да ми се размине оперативна намеса.

# 1 283
Ще стискам Селесте!

Аз днес стигнах до зъболекаря, както и очаквах, от мъдреца ме  болят зъбите.

Имам насрочен час за операция след две седмици, както си мислех за отпуска и пътуване цял ден, тотално се смениха нещата - ще си седя подута вкъщи:(

# 1 284
Фонсе, един въпрос. Ти беше ли болна докато си беше в БГ.
Щото аз не бях, и тук вече се съмнявам дали работа не ми влияе зле  newsm78

# 1 285
  • Canada
Щото аз не бях, и тук вече се съмнявам дали работа не ми влияе зле  newsm78

Това със сигурност се отразява и то много Peace На мен освен работата и климата ми влияе зле тук!

Тути, това е, което направих след България и последното ми виждане с ендокринолог тук, зарязах изследванията. Но от около месец и половина положението рязко се влоши...
Скрит текст:
Тялото ми буквално отказа. Дори упражнения със собствено тегло са ми трудни, има дни в които ми е непосилно дори да раменете си да държа изправени, а винаги съм имала осанка на войник. Ръцете и краката ми тежат като камъни, в същото време нямам никаква сила и енергия, треперя от всяко физическо усилие. Започнаха и зверски болки в гърба, оттам и трудности с дишането. Общо взето се чувствам като марионетка с отрязани конци  Tired Няма да ви казвам какви мисли ми минаха през главата  Mr. Green Дори и да има психо-соматичен елемент отдавна не е само това.

Селесте, стискам! Да минава безболезнено и при теб, Тути!

# 1 286
  • Euskal Herria
Фонсе, пожелавам ти да попаднеш на кадърен диагностик!
Стиснати палци за всички, които се нуждаят!

# 1 287
Фонсе, надявам се да открият от какво е. При мен не успяха. За себе си забелязах, че в Бг нищо ми няма. Имам още година, хем ме е страх, хем знам, че трябва да се приберем. Иначе тук ще умра.

Може да ви се струва смешно но онзи доктор, с топката.. ами ръцете не ме болят ( а бях се докарала да изпускам предмети от ръцете си), и то само заради лоша Стойка на тялото, заради работа с компютър. Сега правя упражнения сутрин и вечер... а понякога и по време на работа.

# 1 288
  • Canada

Разбирам те отлично, вижда му се края при вас  Hug Нищо ми нямаше докато живеехме в България, тук се сдобих с куп екстри. Но и тогава бях с 10 години по-млада  Mr. Green

Няма да си оставя аз магарето в калта, в събота ще ходя да ме правят на таралеж  Mr. Green В китайчето ми е надеждата  Mr. Green

# 1 289
Знаеш ли, спрях да се разболявам (преди карах по 2-3пневмонии на сезон) откак използвам нейл Mat  по препоръка на колега китаец.

Общи условия

Активация на акаунт