Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 893
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 290
Добро утро!

Фонс 🤗 Надядам се бързо да оркрият какъв е проблема и да е лесно разрешим! Казах!

Селесте, стискам палци🤗

Ооо, Тути, така да те разбирам... Тия мъдреци са ужасно безсмислени зъби, но адски болящи!

Днес кифтенцето ми има рожден ден ❤ Да ми е живо и здраво! В събота ще празнуваме с градинско парти у дома ❤

Спорен ден,  банда!

# 1 291
  • На брега на реката
Добро утро,

Снощи бяхме на градски празник и сега ужасно ми се спи. Ама мнооого.

Али, да е живо и здраво кифтенцето. Да расте умен и палав и много да ви радва, разбира се. newsm59

Фонс, Титина, мъчно ми става, като ви чета. От все сърце, пожелавам да се оправят нещата и да отшумят проблемите. Hug

Селесте, Тути, стискам и за вас момичета, да минава възможно най-леко! Praynig

Мари, що не направиш, една почистваща фирма?
Аз не съм най-голямата чистофайница, ама може да ме вземеш с теб, че гледам сериозно турне из страната, Европата и Америка се очертава. Ша помагам, ша носа вОда, ще пера кърпите, абе чирашката работа, няма да ти се мешам в майсторската.

Ети, много хубаво да си изкарате. И аз ще чакам снимки на сладурийките, от тях/снимките/ поне не се пълнее.  Mr. Green

Хубав ден, момичета!

# 1 292
Добро утро момичета!
Като чета, и Титина, и Фонс, се сещам за книгата "Стопанката на Господ".
Стискам ви палци!
Але, честито да е кюфтето! Голям човек да стане!

# 1 293
Здраве и късмет за порасналото кюфте на Али!

Списъкът за пазара е готов, остава да го изпълня.

Хубав ден на всички!

# 1 294
  • Germany
Добро утро!
Али, живо и здраво да е кифтенцето! Да расте щастливо и усмихнато дете!
Фонс, дано открият скоро какво ти е и имаш чувствително подобрение!
И аз днес трябва да звънна на гинеколога, че ми закъснява вече 10 дни. Уж всичко беше наред, като ходих преди да тръгнем, но явно не е съвсем. Дано да е от смяната на климата и не е нещо сериозно. Тъкмо се бях успокоила и айде пак притеснения.
Хубав ден на всички!

# 1 295
Дано някой не се е объркал, но днес не се работи - било Секновение - денят и нощта са равни и започва захлаждането.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/otbeliazvame-seknovenie-deniat-i-noshtta-se-stigat-2184490

# 1 296
Дано някой не се е объркал, но днес не се работи - било Секновение - денят и нощта са равни и започва захлаждането.

https://dariknews.bg/novini/bylgariia/otbeliazvame-seknovenie-deniat-i-noshtta-se-stigat-2184490

Даммммм. Днес трябваше да помогна на леля ми да ѝ измия прозореца в една стая и да закача пердетата, та се уговаряме от седмица. И за днешния ден твърдо ми отказа. Викам- нали аз ще бачкам, ти ще ми правиш компания- твърдо не получих за отговор.
Бобулина, теб ще те взема във фирмата да прибираш подаръците. Мен ме е срам. А съм сигурна, че дружките ще ни се отблагодаряват с какво ли не.
Али, да е здраво момчето. Скоро да му се роди я сестричка, я братовчедче! Мани ги разговорите за Близкия и Далечния Изток.
Титина, Фонсе, момичета, дръжте се! Пожелавам ви по един д-р Хаус. Напълно разбирам как се чувствате и съм 100% сигурна, че страда цялото ви обкръжение. Кураж!

Фенси, благодаря за предложението ти! Kissing Heart

Бях до Лидл за долнище на сина. Засрамих се от действията на лекарки и всякакви други жени....

# 1 297
Али, да ви е живо и здраво кюфтето, и умерено  послушно Simple Smile

Мари, ситуацията в Лидл ми е много позната...

Днес съм в грях, работя вече половин ден, че и дойдох на работа по-рано от обикновено.

# 1 298
  • София
Али,живо и здраво малкото човече!Здраве и късмет!

# 1 299
  • Бургас
Али, живо и здраво да е кифтенцето! Порасна и то Heart Подкрепям пожеланията да стане батко догодина!

Мина моят преглед, благодаря за палците. Налага се интервенция,  няма как, но поне ще е лазерна, безкръвна. Кандърдисва ме докторът да идвам др.седмица, но ми предстои командировка с обикаляне по цял ден. Трябва да нося един дълъг чорап, а аз съм приготвила официалните рокли. Ноември месец ще отида, не е спешно.

Фонс, дано китайчето поне помогне! Намъчихте се с Тит само от догадки.

Мони, дано няма проблем, а е заради смяна на климат.

# 1 300
Селесте, лазерната операция е различна от склероптерапията или?

# 1 301
  • Бургас
Марѝ, идея нямам какво е това чудо, дето ме питаш. Сега го гугълнах, да, различни неща са. Моето се води лазерна аблация. Имам позната, минала по този път, та съм наясно какво ме чака и съм курназ.

# 1 302
Здравейте!
Честити да са малкото кюфтенце на Али и вчерашния рожденик на Мид-живи и здрави да бъдат!
Селесте,април месец ходих и аз на съдов и ме насочи и мен към операция,но поотложих и не знам кога ще се кандардисам да я направя. Пих Веносмил по схема и уж по-добре се чувствам и я поотлагам.
Имам един въпрос. Имам известно количество патладжани и мисля да направя кьополу. Преди да се изпече патладжана пак ли трябва да се осоли,за да му излезе горчивият вкус? Предполагам да,но пък в рецептите,които намерих,я няма тази стъпка и се замислих ...

# 1 303
Hri_s, не се соли. Пече се цял.

# 1 304
Хрис, мушни го на няколко места с вилицата и слагай да се пече във фурната. После задушаваш. Белих и тогава цедиш.

Общи условия

Активация на акаунт