Искам да кажа ... (161) през август 2019

• 67 889
  • 1 398
  •   1
Отговори
# 1 305
  • на Мелмак
Скрит текст:

Баклавичките, сладкишите, тортите още не съм ги снимала, че не ходя в ресторанта с телефон, ама плажната алея снимАх Grinning

Али, честито ви кифте Heart Eyes

Селесте, дано бързо се оправиш!

Фонс, доста гадно ми звучи как се чувстваш, а ти.... Дано по-скоро имаш решение Hug

# 1 306
  • Germany
Селесте, моя приятелка тук, миналата есен си оперира разширените вени и е много доволна от резултата. Каза, че ако е знаела какво облекчение ще има, е щяла да го направи по рано. Ако искаш мога да я разпитам за подробности, като се прибере от БГ другата седмица.

# 1 307
Али,честито да ви е кИфтето! Здравичко,послушно и много щастливо и усмихнато! 🥰🤗🌺
Днес и едно мое слънчице има рожден ден! 🤗
Ние се повозихме от Бургас до Плевен да погостуваме и на нашите приятели,че бая време не се бяхме виждали. Ужасна жега беше,малката за сефте ме ядоса за цялата почивка,ама и на нея жегата и пътя й дойдоха в повече. 🥵 Иначе да я похваля,че е много кротка,разбрана и послушна! Чак ме изненада колко добре мина тези дни. Сега е на разходка,а аз релаксирам след многото каране. По принцип обичам,но 400 км са ми множко. 😣
Хубава вечер и наздраве,че след малко се почваме ние. 😆🤣🤗

# 1 308
Благодаря ви,  момичета ❤

Ени,  ама туй ли беше морето? 3 дена?

# 1 309
Мда,това беше. Другата година пак. 🤣

# 1 310
Ооо, не съм доволна 🤣

Гладна съм кат вук! Ди сега миткахме с кумицата по магазините.  Чакам МсЧ да се наспорти и да приготви вечеря. Мамина Богданка 🤣 Ама осигурих десерт- катма с банан и шоколад. За мен, защото той е на диета... 😁

# 1 311
И аз не съм,ама кой ме пита...
Иначе и аз съм мега гладна,но чакаме да се приберат всички и да сядаме. Ще припадам! 😆

# 1 312
А аз с ранната вечеря какво да кажа? Отново съм гладна...

# 1 313
  • Бургас
Ени, ние докато направим организация и вие си тръгнахте.

# 1 314
Али, честито да е кифтето. Да расте здраво и щастливо.
Забравих др какво, че идин тук ми вдигна кръвното

# 1 315
Ами да,Лин,какво да се прави.. Яд ме е,че не можахме да се видим,но дано скоро пак имаме път и вече ще направим организация.

# 1 316
  • София
Маре,в колко вечеряш?
Ние свършихме тая работа вече също рано,рано.

# 1 317
Мид, след 17.30 сядам нетърпеливо на масата.

# 1 318
  • Euskal Herria
Че то това следобедна закуска, Маре!
Ние вечеряме след 21,30.

# 1 319
  • Пловдив
В какво мариновате пилешките филенца в корнфлейкс преди да ги оваляте в корнфлейкса? И как ги печете - вентилатор, градуси?

Общи условия

Активация на акаунт